Anne Karnında Ağlayan Fetus

Bana pek ağlayan bebeğin sesini duyabileceği ikna edici gelmedi açıkçası.

1. ciğerleri daha yeni oluşuyo
2.Ciğerlere hava doğunca gidiyo

Hava ciğerlere dolmadan nasıl ağlama sesi çıkaracakki fetus.

yani görüntüde izlediğim kadarıyla gerçekten ağlayan bir bebek var valla nasıl olur aklım karıştıfisfisfis

yavrum benım yaa nasıl aglıyordu oyle kıyamam ona yaa ;((((

Canım ya kıyamam ben onun ağlamasına... Kimbilir nasıl etkileniyor annesinden ki böyle hıçkıra hıçkıra ağlıyor.senağlama

Aman Tanrım, bu kadarıda aklıma gelmemişti hiç.Hıçkırdığını, öksürdüğünü biliyordum ama.Çok enteresandı...Emeğine sağlık.

Rca edrm kızlar ne demek benim çok ilgimi çekti eee bi bayan olarak herkes ilgilenir diye düşünüp paylaştım sizle

çok ilginç ya arkadaşlar...ben de siteye yeni üye oldum. hepinizle tanışmak benim için bir zevk. bu dönemde yaşadığımız ilginç,olağanüstü ve mükemmel değişiklikleri paylaşabilecek bir sürü anne adayı bulmak çok eğlenceli :)

ayy yavrum benim..kıyamam ben sana senağlama benim oğluşum ağlamasın kurban olurum onun gözyaşına senağlama bazen üzüldüğümde ağlıyorum o da hissedip ağlıyordur belki benim yüzümden senağlamasenağlama

ay cok üzüldüm yaa nasıl içleniyo öle yavrumm etkiledi beni ya kıyamamm

bana daha cok hıckırıyo ve esniyo gibi geldi :1shok:
ama galamayada benzer gibi bişi :1shok:
yhaf aglıosa niye aglıoki yasakkelime

Tekrar izlemek yeniden duygulandırdı beni kızlar!

Ya arkadaşım bunu ''Hamileyken sigara içtiniz mi?'' ''Hamilelik ve sigara'' isimli topiklere de gönderir misin? Tüylerim diken diken oldu. Teşekkürler arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…