Anne Estetiği Oldum.( Mommy make over) İşte deneyimlerim 🤍

valla simdi iki ayimi doldurdum
izlerim hala kirmizi mor ozellikle karnimdaki ama memem daha iyi dik cizgi baya silik alt cizgim pembemsi ben doktor sliskar vermisti onu birde kantoron yagi donusumlu surdum evdede cay agaci kremo vardi onu suruyorum aklima geldikce medikasol fito suruyorum meme izleri cabuk soluyo ama karin bende hala morumsu ve cabuk gececegini sanmam

agriya gelexek olursakda ben karnimdan mememden hic ama hic cekmedim lipo olan yerdeki et exikleri sadece dayak yemis gibi agrisi vardi yatarken kalkarken onun haricinde baya iyiydi korkudan yillarca erteledim keske onceden olsaydim genc kizken

Cok geçmiş olsun tekrardan bende kisin olmayı düşünüyorum dr kimdi acaba istanbulda dr arayışı icerisindeyim

Merhabalar yazınızı okuyunca cesaretlendim bende çok korkuyorum özellikle ameliyat sonrasından, çalışıyorum o dönemde tabiki rapor alacağım ancak merak ettiğim 3.haftadan sonra durumunuz nasıl oluyor günlük hayatınıza ne kadar sürede donebiliyorsunuz.

valla gecen bir yazi okuudum biri yazmis ya kandirmayin milleti yok hemen duzeldim yokagrim yok su bu diyosunuz oyle bisey yok filan yazmis

ama ben size olani basindan anlatiyim birden karsrverdim testlerimi yaptirdim yatis oldu doktor geldi sabahdan cizim yapti ameliyata gulerek girdim hatta icerdekiler sasirdi ama tamamen deli cesareti bendeki oncesinde (tup mide oldugum icin rahattim ) bir uyandim deli gibi titriyorum oyle boyle degil dislerim birbirine giriyodu cunku kansizim birde 5 saat sogukda

neyse usumem gecinxe kendime dokundum hic agrim yoktu korsey giydirmisler yatis pozisyonum sirtim dik ayaklarim altinda bisey var ben hemen uyaniyorum narkozda oyle uyku hali kalmiyo hemsire geldi yanima iyimisin iyiyim dedim bir iki saat sonra yemek geldi azixik corba ictim su ictim kendime dahadageldim sonra bir kahve soyledim getirden :) kendimverdim siparisi buzlu hemsire gene geldi iyi gorunce isterseniz ben sizi yurutuyum doktor gelinxe sasirsin dedi tamam dedim ama doktora sormus hayir bayilir ben kaldircam demis neyse doktor geldi simdi korkmayin ama gozunuz kararabilir kendinizi kotuhissedebilirsiniz dedi hemsirleylebirlikte. ayagimi bile onlar duzeltio ben hallederim ddim yok olmaz neyse onlarla kalktim turumu attim cok gergin oluyo vucut dik duramiyosunuz zaten meme iki dren iki tanese gobek alti birde sonda en kotusu bunlar onlar asiri engeliyo hareketi ve ben birde regl oluyorum tanpon var ( keske adetliyken olmazaydim ameliyat ama doktor sorun olmaz demisti ama siz sakin denk getirmeyin). doktor yarim saatde bir yuruyusyapin dedi cok iyi geldibana agrim hic yok surekli dikis yerlerime dokunuyorum hani niye agrimiyo ama verilen ilaclarve narkozun etkisi etkili oldugu icin agrim yoktusadece surekli ayni sekilde durmakdan sirt agrisi oluyoama kotu yani hani yan donsem gececek gibiama nerde mumya gibisin

ertesi sabH sondam ve drenlerim cikti asiri rahatladim ve taburcu oldum doktor bir igne yapin evde rahat gecirsin dedi ve gelirken yastik ile arabaya bindim yavas sekilde kardesle yasli nineler gibi geldik annem ayni sekilde yataga yastik koydu yataga yatarkeb sadece sorundu korku acaba aciyacakmi derdi neyse sirtimdan destek verdi bacaklarimi kendi kaldirdi yattim hic agri kesici almadim sadece verdigiantibiyotik ilaclari ictim gobek deligine hergun batikon surmem gerekiyodu

ilk korseyi cikartigim an oyle korktum ki sanki agrim olxak geri takamiyacam gibi ama dumduz oldugu gorunxe insan keyfi yerine geliyo zaten sert degisikameliyat bantlari ile kapali

neyse agrim durumu gene yok surekli ayni pozisyonda yatmak biraz insani delirtme duruma getiriyo ben aglama noktasina gelmustim sirt ustu cunku asla uyumamam oyle olunca agzim acik yatiodum benimde oyle olunca ameliuatta ha hafif bogaz nefes borusu taktiklari icin tahris oluyo onun agrisi vardi. agzim acik yatinxa bu ikiye katlandi oksurmek asiri kotu icin yaniyo sanki etin kemiginden ayriliyo oksurmek hapsurmak cok sorun o zaman agrin hissediyosun

neyse gece iki saatden fazla uyuyamiyosun uykusuzluk baya zorluyo siziyodum sanki bayilmis gibi ama sukur agrim yoktu dikislerimde

ilk 4 gunu boyle gecirdik besinci gun cocuklarimi arabayla okula biraktim cunku arkadaslarim birakiyodu ve mutsuzlardi benden ayri utangaclar diye kisa mesefeydi arkama yatsik koyarak okula biraktim aksam aldim o bana iyi geldi hastalik psikolojisinden ayrilmak superdi yavas yavas dik olmaya basladim 5 gun banyo yaptim uzerimden o hastane kokusu gidinxe iki kati iyi oldun annem yikadi asla tek yikanama olmaz cunku rahatsin ama kollarini oyle rahat demezsin korse cikinca isler degisiyidirek kanbur duruyisun gerilmeler basliyo korse asiri koruma oluyo kisa surede banyo yapio kurulanip ciktim

ikinci haftada artik gezmeye basladim abime dugun salonu tutmaya gittim yer mekan gezdik sectik doktor bantlari aldinca iki kati rahatladim ama pozitif olmak cok etkiliyo bu surexi hasta psikolojisine girerseniz asla duzelemezsinz.

ben iyi olmak zorundaydim cunku esim yanimda degildi annembakiyodu onada uzuluyodum

yani ben cok asiri kolay atlattim ben sandim ki aylarxa surecek agrim cok olcak cunku zor ameliyat cok pismanim erken olamadigima

cok uzun anlattim kusura bakmayin ben olur bi konusasim geldi

simdi pismanlimlarim anlatiyim

adetliyken sakin olmayin doktor bisey olmaz dedi ama adetliyken cok odem olan biriyim olcumlerde yanlislar olabiliyomus odem gidince bunu burdan ogrendim

ikinxisi bir kac doktora gozukuo fikir alin ben cok yakin iki arkadasim burun ameliuati oldugu icin guvendim tek doktorda oldum

izleri sorun resimlerine bakin. cunku vucudunuzub yapisina gore izler sekli degisiyo ve sonrasinda supriz olmasin

korsesini sorun doktora arastirma yapin benim doktorum bana gore bana gore uygun korse vermedigine inaniyorim o yuzden lipom cok basarili degil sanki

simdi meme kucuktmede koktuk altima kadar yayildugu icin dikislerim uzun koktuk altima
geliyo nerdeyse ama bir meme diger meme gore bi tik kuxuk asimetri var ama ameliuat onceside oyleydi birde adetliyken memelerim
cok siserbenim deli gibi adetliyken oldum iste

ilk gun doktor mememi acip gosterdiginde odemler siskinlikler hic belli olmuyodu taki ikinci haftada bantlardan sonra oda bir asistan arkadas soyleyinxe anladim doktora diyince odemli gececek dedi amanyok hala ayni

karnimdaki dikisler guzel kilot kapatacak gibi iltihap su bu olmadi ikinci haftada. sonra krem surmeye baslarik gerginlige super iyi geldi

ikinci ayimi doldurdugum an memelerim iyice yumsadi asitmeri ayni ha cokmu kotu degil ama iste aklim neden neden diye takiliyo nasil duzeltilir yag enjekde dilerek duzeltilebilir

karnim lipo yapilan yerler yumusadi o semsert hal gidince sanki bel simit kisminda azicikdaha yag alinsa daha iyi olurmus gibi

ama bunlara ragmen dumduz gobeksiz karnim izlemek super

hayatimda ilk defa sporcu sutyeni aldim asirirahat
resim ekliyorum

gogsumun altindaki izler eskiden buyuk memeden kaynakli izlerim

gibekdeki diksilerin belirginolan kisimlarida asiri catlakli bir karnimvardi nerdeyse bir parmak genisligunde olan catlaklar catlaklari dikmek zor cunku incecik isteristemez dikisler ip gibi olmadi bende birde yapi olarak yaralarim
cabuk iyilesmez rengi kaybolmaz

Eklentiler

• 56F2320A-4B82-40A4-9414-2E701A689692.jpeg
    278,4 KB · Görüntüleme: 1.035
  • C3D3A9FF-DAF1-4F57-9CBB-9309F8C91446.jpeg
    60,6 KB · Görüntüleme: 946
bu ekledigim resim odemli hali pek belli olmuyo asimetri sorunu bu ekledigimde biri birinden bi tik daha dolgun ve izlerden belli oluyobiri. uzun biri kisa

Cok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için o kadar çok korkuyor ki insan araştırdık ama yazdıklarınız içimi çok rahatlattı ve cesaretlendirdi beni teşekkür ediyorum.dr kimdi peki birde ört fiyat verebilme şansız varmi

Asimetrik siz söyleyince fark ettim ben, belli olmuyor gayet güzel olduğunu düşünüyorum
ıste bılmeyınce anlamıyo kımse ama dıyınce baka baka goze gelıyo gene sukur dıyorum

ben ankarada yasıyorım verecegım doktor ısmı uyar mı kı

ıste bılmeyınce anlamıyo kımse ama dıyınce baka baka goze gelıyo gene sukur dıyorum

ben ankarada yasıyorım verecegım doktor ısmı uyar mı kı
Yinede teşekkür ediyorum ilginiz icin ben İstanbul tarafında arıyorum ama verdiğiniz yazdığınız paylaşımlar çok kiymetli

Yinede teşekkür ediyorum ilginiz icin ben İstanbul tarafında arıyorum ama verdiğiniz yazdığınız paylaşımlar çok kiymetli
ben tesekkur ederım aklınıza bısey takılırsa seve seve cevap verırım umarım sızde ıcınızde gecen seye cabuksorunsux kavusursunuz

ınfuluz( nasıl yazılıyo bılmıyorım ) ece dündar dıye bırı var oda mesela 20 gun oldu onuda takıp edebılırsınız ıstagramda 360bady fıt ve meme buyutme oldu ama yasadıklsrını hergun paylasıyor

M mizmiz06 gelmiş geçmiş olsun benim memelerimin doğal hali de biri küçük biri büyük büyük olan daha sarkık.sizin ki çok hoş görünüyor bence.benimde yaralarım çabuk iyileşmez ve iz kalır her zaman katın germe ve meme dikleştirme istiyorum bende iki doğum 3 çocuk sonrası çatlak ve sarkma var bende de.karnim buruş buruş.agustosun 15i 20 su gibi istiyorum bende ameliyatı ama çalışma hayatına tekrar dönüş korkusu var

meme cok kolay hemen normal hayata adepde olursunuz uc bes gunde ama karın germe de korse sıcaklarda bunaltabılır masa bası ısınız varsa sureklı oturmak dıkıslerı ıcın sızı yorabılır agrı hıc olmuyo agrıdan yana sorun yok ama ben evde olan bırıydım rahatca gecırdım calısan olsaydım nasıl olurdu bısey dıyemem Allahım hayal ettıgınız seyı en guzelını nasıp etsın kolaylıklarla kısa surede ıns

Nerde oldunuz doktoru önerebilirmisiniz bende olmak istiyorum araştırmaktan kafayı yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…