Anne Estetiği Oldum.( Mommy make over) İşte deneyimlerim 🤍

Yasamadevam08

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2022
7
12
3
32
Merhabalar. 30 yaşında 2 çocuk annesiyim. Gebeliklerden kaynaklı vucut çökmesi yaşadım. Bi anda bozulan vucudumu nasıl düzeltebilirim diye düşünürken Anne estetiği ile tanıştım. Uzun bir araştırma sonrası kararımı verip ameliyat oldum. Karın germe + Meme dikleştirme + Protez + lipo. Bugün 6 günüm. Lipo tahminimden zormuş, yapılan bölgelerde morarmalar ve ağrılar mevcut. meme işlemleri için hiç düşünmeyin ağrısız sızısız en kolayı diyebilirim. Karın germe en zoru ciddi anlamda çok gergin bir karın oluşuyor, bunun yanı sıra ağrılı sızılı uzun süre dik yürüyememe gibi problemler oluyor. Demem o ki ciddi bir sabır gerek. Varsa sorularınız yardımcı olmak isterim. Sevgiler…

Öncelikle gecmis olsun. Hangi sehirde oldunuz. Ne kadar sure calisamayacak durumda olacaksiniz?

Öncelikle gecmis olsun. Ne kadar surede toparlandiniz. Işe ne kadar surede dönülebilir? Hangi ildesiniz? Ucret hakkinda bilgi verebilir misiniz?

*Ayni mesaj yanlışlıkla paylasildi.

çok geçniş olsun umarım sonuctan çok memnun kalırsınız.. rica etsem fiyat ve doktor bilgisi verir misiniz? buraya yazabilirsiniz ama isterseniz özel emsajta atarsanız çok seviniirim.

karın germe meme kucultme oldum en zoru bence lıpo degısık garıp bır agrısı var 18 gunum morarmalar sıslıkler hala var ama dıkıslerım ona gore daha cabuk ıyılesıuor

Öncelikle gecmis olsun. Hangi sehirde oldunuz. Ne kadar sure calisamayacak durumda olacaksiniz?
İstanbulda oldum. 9.günüm direnlerim henüz çıkmadı ve eğik gürüyorum biraz . Çalışan bir birey olsaydım bu şekilde İşe başlayamazdım. Deneyimlerimi zaman geçtikçe güncellerim tekrar.

çok geçniş olsun umarım sonuctan çok memnun kalırsınız.. rica etsem fiyat ve doktor bilgisi verir misiniz? buraya yazabilirsiniz ama isterseniz özel emsajta atarsanız çok s
çok geçniş olsun umarım sonuctan çok memnun kalırsınız.. rica etsem fiyat ve doktor bilgisi verir misiniz? buraya yazabilirsiniz ama isterseniz özel emsajta atarsanız çok seviniirim.
Umarım memnun kalırım sonuçtan şuan için korseli ödemli hiç bişiy belli değil. doktor paylaşımı yapmayı düşünmüyorum işi harika dahi olsa. İnanılmaz soğuk ve ilgisizdi. Ve hiç kimse böyle bir doktorla bu yola çıkmak istemez. Kombine ameliyatı zor bi ameliyat.

merhabalar istanbulda mı amelıyat oldunuz. ben de ıkız doğum yaptıktan sonra çok göbek kaldı. mommy makeover beklıyor benı de .. fıyat, cerrah bılgılerı rıca etsem

merhabalar istanbulda mı amelıyat oldunuz. ben de ıkız doğum yaptıktan sonra çok göbek kaldı. mommy makeover beklıyor benı de .. fıyat, cerrah bılgılerı rıca etsem
Merhaba 135.000 tl gibi bi rakam ödedim cerrah ismi paylaşmayacağım. ilgisiz bir doktorum vardı bu süreçte hiç memnun kalmadım. bebekleriniz küçükse aşırı zor dışardan anlatıldığı veya gösterilmeye çalışıldığı gibi, oldu bitti değil olay. baya bildiğiniz 3 gün hastanedesiniz ardından evde hastane ortamı oluşturuluyor yatalak ve ilaçlı serüveniniz başlıyor. Yardımcı lazım en az 1 ay. Bunu bilerek yapmanız gerekiyor.

Doktor ismi paylaşmayacağım memnun kalmadığım için ücret 135.000 tl

yatalak mı valla ben gogus kucuktme lıpo ve tam karın germe oldum 5 gun sonra cocukları okula bıraktım tamam sırt ustu yatmak bunaltıcı ama ben hıc zorlanmadım acıkcası 6 kıloya yakın dokum alındı yapıyla alakalı bence ben hatta burun estetıgıde dusunuyordum aynı anda doktorum kabul etmedı 20 gunumdeyım her ısımı yapıyorum ıkı tane oglum var yardımsız duruyorum

Sadede göğüs küçültme ameliyatı olsam bu kadar uzun sürer mi ağrı sızı çalışıyorum da normal hayatıma dönmem ne kadar alır bebeğim var ama annem bakacak yanımda olacak ama devlet memuruyum işe gitmem gerekiyor fazla iizn alamam çok uzun sürer mi toparlanmak

gogus kolay geciyo bir haftaya normale donersiniz goguste tek sikinti direnler cikinca rahatliyosunuz sadece ani hareket ve kol hareketi yapmamak yoksa agrisi sizizi olmuyo yumusak doku cabuk duxeliyo bence

Cok geçmiş olsun şuan ki durumunuz nasıl

Alıntı

Merhabalar
Tekrardan geçmiş olsun
İstanbul olduysanız dr ismini öğrenebilirmiyim
Fiyat olarak ne kadar verdiniz

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun bende 5 gün sonra 360 lipo karın germe ve meme dikleştime olacağım. Operason öncesi ve sonrası bir öneriniz varmı

Yatalak kısmı bende de var. Karın germe, lipo, göğüs dikleştirme, silikon ve burun bir arada oldum özetle cehennemi yaşadım ilk 1 ay öldüm de kendi cenazemi seyrettim diyebilirim. Hakikaten bünyeye göre değişiyor. İzler için ne yaptınız, bir öneriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…