ahaaa iyimiş.eğitim sistemini inceleyeceklerde iyi örnek almak için mi ders çıkarmak içinmi anlamadım:)http://resmigaste.com/sondakika/17-...kiyeye-bir-heyet-gonderecegini-acikladi,18556
durum bu
şaka bir tarafa taktir paylaşılması yenilen yemeklerin paylaşılmasından daha itici değil kesinlikle.. paylaşılmayı geçsinler insanlar çocuklarını başkalarıyla kıyaslamamayı öğrensinler..
ahaaa iyimiş.eğitim sistemini inceleyeceklerde iyi örnek almak için mi ders çıkarmak içinmi anlamadım:)
öyle diyosunuzda oğlum geçende pek kimsenin alamadığı bi belge almıştı, (takdir belgesinden söz etmiyorum) ne güzel oğlum bunu face de paylaşmalısın dedim, yok ya hava atıyor derler dedi, halbuki ben paylaşmak istiyorum, mutluluklar paylaşılmak için değil mi, ama paylaşamıyorum dedi. Haklısın dedim ne diyeyim ben de paylaşmadım hatta burda bile paylaşmadım yanlış anlaşılma olmasın diye, halbuki yıllardır kk eğitimde takılırım, buna ne diyosunuz?
evet canım o da var, fesatlık düşmanlıkta oluyor biraz geç öğrendim ama öğrendim ben deben olsam paylaşırım diyeceğim ama benim oğlum da bir sınavda okul 2. olduğu halde paylaşmadımgerçi yanlış anlaşılmaya takılmam çok ama nazardan korkarım ben de chess..
Halk arasında bir laf vardır .boğaziçine giden iki yiyenimiz var annesi hiçbir zaman çocuklarının başarısından söz etmezdi boğaziçi işletmeyi kazandıklarında bu kadar başarılımıydı dedik ailece
başarılı olduğukları içinmi ailesi böyleydi
veya ailesi böyle olduğu için mi başarılıydılar ben dahada bu ikilemdeyim
ee canım bu mantıkla kupalar madalyalar sergilenmesin, haberleri yapılmasın mesela, o zaman bu müsabakalarında hiç olmaması lazım, ben mutluluğumu paylaşmak isterdim mesela görgüsüzlüğümden değil sevincimden ama paylaşmadım, insanlar yanlış anlar diye, benim bi arkadaşım çocuğum madalya aldı dese, ben mutlu olurum onlar adına aklıma kötü bişey gelmez meselaHalk arasında bir laf vardır .
Kocasını ve evladını övenin yüzü kara çıkar diye.
Övmemek lazım ,mütevazı olmak lazım,bizim çocuklarımızın başarısı anne babayı ,kendisini ve öğretmenini ilgilendirir.
Övünmek ayıptır zaten.
Ben bana sormadan kimseye kızım çok başarılı demem.
Görgüsüzlük gibi gelir bana .
http://resmigaste.com/sondakika/17-...kiyeye-bir-heyet-gonderecegini-acikladi,18556
durum bu
şaka bir tarafa taktir paylaşılması yenilen yemeklerin paylaşılmasından daha itici değil kesinlikle.. paylaşılmayı geçsinler insanlar çocuklarını başkalarıyla kıyaslamamayı öğrensinler..
Herşeyin abartısı zarar, mütevaziliğin bile.valla bizim millete mütevazi olmayacaksınız arkadaşlar, gerçek sanıp hadlerini aşıyorlar.. ha olmayanı da uydurmayacaksın ama olanı söyleyeceksin.. yoksa benim başıma gelen olay gibi olaylar yaşarsınız..
liseye giderken Edebiyat dersim çok ama çok iyiydi, ama kim sorsa aman hava yapıyorlar demesinler diye fena değil derdim.. bir gün akrabamızdan biri 2 dönem üst üste Edebiyat dersinden ikmale kalan kızını gösterip "office'ciğim, eger Edebiyattan kötüysen Tuba seni çalıştırsın" demişti
bizim millet isim takmaya bayılır zaten, başarılı olduğunu söylersin görgüsüz der, başarısız olduğunu söylersin tembel der.. o yüzden ne iseniz onu söyleyin valla kızlar, kimin ne dediği çok da tın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?