yardıma ihtiyacım var
32 haftalık hamileyim ve bacagımda inanılmaz bir agrım var dr normal diyo ama herkesde olmuyo sanırım, bir de sormak istediğim hamilelikde psikoloji değişikliklerine çok sık rastlanıyo benim sorunlu bir hayatım yok gayet mutluyum ama bazen öyle anlar geliyo ki çığlık atıp gidesim geliyo sizce bu normal mı yok sa ben mi deliriyorum :)) dün gece saat 4 de uykum bir baş dönmesi ve mide bulantısıyla bölündü sizlerde de oluyomuydu bu tarz sıkıntılar
canım aynen bendede oluyor bcaklarda kasılma ve agrı magnezyumu ihmal etme, psikolojık dalgalanma muhakkak oluyo Allah kolay doğumlar nasip etsin herkese, ben yarın 40+5'de suni sancı ile inş oğlumu kucagıma alacagım (BELKİ SABAHA KADAR DOGAL SANCIM BAŞLAR)artık hayaırlısı ....
tesekkurler bende 30 haftalık hamıleyım,bırsey kullanmıyorum yırtık olmadı bundan sonra olur mu?
32 haftalık hamileyim ve bacagımda inanılmaz bir agrım var dr normal diyo ama herkesde olmuyo sanırım, bir de sormak istediğim hamilelikde psikoloji değişikliklerine çok sık rastlanıyo benim sorunlu bir hayatım yok gayet mutluyum ama bazen öyle anlar geliyo ki çığlık atıp gidesim geliyo sizce bu normal mı yok sa ben mi deliriyorum :)) dün gece saat 4 de uykum bir baş dönmesi ve mide bulantısıyla bölündü sizlerde de oluyomuydu bu tarz sıkıntılar
kızlar.. bende 22 haftalık hamileyim son bir haftadır artan bir ağrı yüzünden çok canım yanıyor. oturamıyorum. kuyruk sokumu kemiğim sanki kırılmış gibi ağrı yapıyor. başınıza böyle birsey geldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?