• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne adaylarına tavsıyeler(mutlaka okuyun)

bhrtsn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
358
5
46
Ankara
selamlar 48 gunluk anneyın ve sızınle yasadıgım seyelrı paylasmak ıstedım cunku kımse bana dogru duzgun bılgı vermedı bende edındıgım deneyımlerı sızlere anlatmak ıstedım
*gercı bu anlatıcaklarım her cocuk ve anne ıcın farklı olabılır
1 oncelıkle hamıle kaldıgımda dead and sea olu denız kremını kullanıdm cok yagldır karnımda hıc catlak olmadı
2 hamıleleyken her seyı son haftaya bırakmayın cunku ben 38 haftada dogurdum ve artık yurumeye takatım yoktu zıra 16 kılo alıdm cok yoruluyorudm son haftalar hıc yurmez oldum
3 sakın cocugumu sallamaya alıstırmıycam demeyın cogu cocuk sallanmadan uyumuyor ben gıttım sabıt yatak aldım cok pısman oldum sımdı sallanna anakucagımı dersınız besıkmı dersınız hepsınden aldım o yuzden ılk olarak besıklı bır yatak alın cunku uyuyamıyorsunuz sız uyumıyıncada depresyona gırıyorsunuz
4 bırde bıberon almak ısteyenler mutlaka dr brown antıcolık bıberon alsınlar benım oglan emmıyordu bıberonalrdan neler cektık gaz problemı yuzunden bu bıberona baslayınca ne gaz var ne bıse bıde emmeye basladı o yzuden bu konulara dıkkat edın yoksa cok basınız agrırı ben ılk 30 gun neler cektım gazdan dolayı ama sımdı daha az bıo galıa dıye bır ılaca basladı dr super rahatladık
hepınıze bebekleırnızle mutluluklar

teşekkürler verdiğin bilgiler icin allah uzun ömürlü hayırı evlat eylesin kuzunu, bende şu anda 40+3 günlük hamileyim sabırsılıkla sancı bekliyorum, dualarda unutma inş.

32 haftalık hamileyim ve bacagımda inanılmaz bir agrım var dr normal diyo ama herkesde olmuyo sanırım, bir de sormak istediğim hamilelikde psikoloji değişikliklerine çok sık rastlanıyo benim sorunlu bir hayatım yok gayet mutluyum ama bazen öyle anlar geliyo ki çığlık atıp gidesim geliyo sizce bu normal mı yok sa ben mi deliriyorum :)) dün gece saat 4 de uykum bir baş dönmesi ve mide bulantısıyla bölündü sizlerde de oluyomuydu bu tarz sıkıntılar

yardıma ihtiyacım var
32 haftalık hamileyim ve bacagımda inanılmaz bir agrım var dr normal diyo ama herkesde olmuyo sanırım, bir de sormak istediğim hamilelikde psikoloji değişikliklerine çok sık rastlanıyo benim sorunlu bir hayatım yok gayet mutluyum ama bazen öyle anlar geliyo ki çığlık atıp gidesim geliyo sizce bu normal mı yok sa ben mi deliriyorum :)) dün gece saat 4 de uykum bir baş dönmesi ve mide bulantısıyla bölündü sizlerde de oluyomuydu bu tarz sıkıntılar

canım aynen bendede oluyor bcaklarda kasılma ve agrı magnezyumu ihmal etme, psikolojık dalgalanma muhakkak oluyo Allah kolay doğumlar nasip etsin herkese, ben yarın 40+5'de suni sancı ile inş oğlumu kucagıma alacagım (BELKİ SABAHA KADAR DOGAL SANCIM BAŞLAR)artık hayaırlısı ....

yardıma ihtiyacım var

canım aynen bendede oluyor bcaklarda kasılma ve agrı magnezyumu ihmal etme, psikolojık dalgalanma muhakkak oluyo Allah kolay doğumlar nasip etsin herkese, ben yarın 40+5'de suni sancı ile inş oğlumu kucagıma alacagım (BELKİ SABAHA KADAR DOGAL SANCIM BAŞLAR)artık hayaırlısı ....

Allah kolaylık versin

magnezyum dıasporal bacaktakı kasılmalara ıı gelıyor mıde bulantısı fln bebek büyüdükce mıdene baskı yapıyodur normal psıkoljık degısıklıklerde aynen
catlama karında genelde sonlarada oluyor yanı olabılırde ama söyle dıyım eger annenızde olduysa sızdede olabılır olmadıysa olmaz ıstedıgın kalıtelı kremı kullan farketmezs bu olay tamamen genetık allah kurtarsın hepınızı

kızlar.. bende 22 haftalık hamileyim son bir haftadır artan bir ağrı yüzünden çok canım yanıyor. oturamıyorum. kuyruk sokumu kemiğim sanki kırılmış gibi ağrı yapıyor. başınıza böyle birsey geldimi

tesekkurler bende 30 haftalık hamıleyım,bırsey kullanmıyorum yırtık olmadı bundan sonra olur mu?

vallaha helede bundna sonra cok daha riski var cunku ben nst ye girerken birini gorudm 34 haftalikmis karin deli gibi catlakti ama son hafta ben bile korktum sunku cok kasiniyor sakin kasima ovala kasidigin yer catlar

canim benimde agrim vardi oluyorudm agridan yuruyemiyorudm bile dr magnezyum filan verdi ama sonlara dogru azaldi agrilarim benim hic midem bulanmadi basimda donmedi vallaha cok iyiydi hamileligim

kızlar.. bende 22 haftalık hamileyim son bir haftadır artan bir ağrı yüzünden çok canım yanıyor. oturamıyorum. kuyruk sokumu kemiğim sanki kırılmış gibi ağrı yapıyor. başınıza böyle birsey geldimi

o iste kramplar korkma duzeliyor ama cok yurme sakin daha cok agriri dinlenmeye bak

bu arada dun esime deigim sey suydu sizede soylemek siteidm bir daha dogum yaparsam paraya kiyip elektirikle sallanan bir besik alicam cunku son iki gunduru anmadan emdigim burnumdan geldi soga cikamdan susmuypr kafayi yedirtti bana o agliyor ben agliyorum uyumuyor hastada degil ama kolik olunca bende delik vaziyetteyim:)))

Back