• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne adaylari hamisler bi bakin lutfen.

uzman estetisyen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
425
89
38
33
Merhaba hanimlar 8 haftalik hamileyim hamileligim gauet normal doktora gitrim tahlil sonuclarimda oyle kendimi de cok yormuyorum aslinda ama tabi evin rutin isi gucu yapiyorum. Belim agriyor ya da en ufak bi sancim olduginda bebegime bisey olur mu bebegime bisey oldu da bu sanci onn belirtisi mi en ufak geriliyorum yatakta bin pisman oluyorum bisey olmusmudur diye yemek yedikten sonra mideme kramp giriyor bisey oldu mu olucak mi pskolojim bozuldu lutfen yardim edin normalde paronoya biri degilimdir ne oldu bana anlayamiyorum. Benim yasadigimi yasayan anneler cevaplarinizi bekliyorum tesekkurler...

Cnm bebek büyüdükçe hafif sancıların olmasi normal stres yapma iyi degil.

oncelikle bebeginiz hayirli olsun insaAllah..
forumcak su 'hamiş' kelimesini pek sevmeyiz bu arada :KK53:
hassas olmaniz normaldir sanirim ama doktorunuz sakincali olabilecek seyleri net olarak soylerse, gerisi daha kolay olur Allah in izniyle.. her seyde tedirgin olmazsiniz..

Rahat davranin birsey olmaz bu kadar endişe etmeyin.benim 8 yaşında bi kızım daha var 7 aylık oldum yaptiklarimi görseniz korkarsiniz doğuracak diye ağrımda oluyor ama normal bunlar

Ben de öyleydim. Her sabah uyanır uyanmaz yorganı ustumden atıp kanamam olmuş mu diye bakardım. Malum ilk gebelik insan korkuyor. Korktukça da internetten birşeyler okurdum. Yok düşük nasıl gerçekleşşr belirtileri nedir falan filan işte. Kendimizi deli etmek konusunda biz kadınlar ustune yoktur. Zamanla karnındaki o muhteşem varlığa alışıyorsun. Ultrasonda hareketlerini görüyorsun bir zaman sonra hissetmeye başlıyorsun ve korkudan çok ne yesem iyi olur ne alsam nasıl yetiştirsem odası nasıl olsun diye düşünüyorsun. Korkuların azalıyor. En azından bende öyle oldu. Bir de duşuk konusunda ilk uç ay önemli. Atlatınca rahatlarsın.

Ben de öyleydim. Her sabah uyanır uyanmaz yorganı ustumden atıp kanamam olmuş mu diye bakardım. Malum ilk gebelik insan korkuyor. Korktukça da internetten birşeyler okurdum. Yok düşük nasıl gerçekleşşr belirtileri nedir falan filan işte. Kendimizi deli etmek konusunda biz kadınlar ustune yoktur. Zamanla karnındaki o muhteşem varlığa alışıyorsun. Ultrasonda hareketlerini görüyorsun bir zaman sonra hissetmeye başlıyorsun ve korkudan çok ne yesem iyi olur ne alsam nasıl yetiştirsem odası nasıl olsun diye düşünüyorsun. Korkuların azalıyor. En azından bende öyle oldu. Bir de duşuk konusunda ilk uç ay önemli. Atlatınca rahatlarsın.
Icime su serptin canim saolasin ins bende atlatirim psklojim gitti rabbim yardimcimiz olsun.

Bende adet tarzi sancisi oluyordu. Ama 4 aylik olana kadar gobegimin ustunde uyudum, kusmaktak pek yiyemedim ama bebek zaten 12. Haftaya dogru besinleri senden almaya basliyor. Sadece agir kaldirma kendini cok yorma onlar rabbime emanet. Dusmesin diye o kadar yattim simdi dogsun diye ugrasiyorum 41 haftalik olcam nerdeyse :D allah hepimize saglikla dogurmayi nasip etsin

Sen dikkat et gerisini ALLAH a birak.
Hamilelik boyunca o kadar cok agri, sizi, sanci falan filan oluyor ki her seferinde korkarsan ohoo :)

Son düzenleme:
Merhaba hanimlar 8 haftalik hamileyim hamileligim gauet normal doktora gitrim tahlil sonuclarimda oyle kendimi de cok yormuyorum aslinda ama tabi evin rutin isi gucu yapiyorum. Belim agriyor ya da en ufak bi sancim olduginda bebegime bisey olur mu bebegime bisey oldu da bu sanci onn belirtisi mi en ufak geriliyorum yatakta bin pisman oluyorum bisey olmusmudur diye yemek yedikten sonra mideme kramp giriyor bisey oldu mu olucak mi pskolojim bozuldu lutfen yardim edin normalde paronoya biri degilimdir ne oldu bana anlayamiyorum. Benim yasadigimi yasayan anneler cevaplarinizi bekliyorum tesekkurler...
Cok normal canım benimde Başlarda aynıydı baya panik atak olmuştun bunalıma girmiştim bide benim lekelenmelerim oldu iğneler vuruluyorum hep şükür 1 aydır lekelenmelerim yok ama sakin olmaya çalış bebeğe zarar-ı var stresin

Bende 7+3 hamileyim benimde ağrılarım oluyo bi anda kasıklarıma bazen iki taraf bazen tek taraflı sancı giriyo hiç hareket edemiyorum sonra geçiyo hemen rahim yavaş yavaş büyüyor bebek büyüyor e haliyle ağrıda olacak ben her defasında seviniyorum şahsen çünkü bazen unutuyorum ve öyle olunca aklıma geliyo hiç sıkıntı evham yapma herşey yolunda keyfine bak rahat ol bebeğini de kendini de sıkıntıya sokma

Back
X