• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne adaylarııı

Evet hatta bu forumda ovulasyon testi ile gebelik ogreme konusu var orada paylasmistim ay ay durumu. Adete yakim silik oluyor ovulasyon testi. Ama hamile isen ayni yumurtlama zamani gibi kopkoyu cizgi cikiyor.
Bende görmüştüm aslında öyle yazıları çokça var sma bazen geç döllenme bazen değerlerin yavaş yükselmesi oluyormuş bir ümidim var hala o yüzden silik olabilir diye yarın kan vericem inşallah hamileyimdir

T çizgisinin c çizgisinden koyu olması gerekiyor gebelik olması için. Gebe değilsiniz büyük ihtimalle
Benimki ovülasyon testi ve bazen hamilelerde silik çıkıyormuş üstte de bir arkadaş yazmış ümitlenmiyim diyorum ama ümitliyim ne yalan söyliyim

Benimki ovülasyon testi ve bazen hamilelerde silik çıkıyormuş üstte de bir arkadaş yazmış ümitlenmiyim diyorum ama ümitliyim ne yalan söyliyim
bende ovülasyon testi içşn söylemiştim zaten ama demek ki olabiliyomuş böyle durumlar. En hayırlısı olsun inşallah..

Benimkide silik inşallah hamileyimdir yarın kan vericem

Aklinizdan cikarin lutfen. Dusunmeyin kafaniz bos olsun inanin aylarca boyle denedik bi stresle. Esim stres ben stres. Neden olmadi bisey mi var falan.. sonra tam vazgectik cok kilo almistim spora diyete basladim 3 ay ara verelim dedik. Bir gecelik kacamagimiz bize minigimizi getirdi. Aylarca gun asiri denemistik oysaki. Inanin kafada bitiyor. Rahatlayin. Gebe degilseniz bile uzulmeden devam edin. Insallah alirsin tez zamanda bebisini kucagina :dua:

Amin inşallah çok teşekkür ederim birdenpko hastalığım var o yüzden böyleyim belkide
hastalık falan hep bahane biliyo musunuz.. Biz 3 4 sene uğraştık 2.bebek için. Doktorum en son bana enfeksiyona bağlı kısırlık gelişmiş bebek için tedavi olman lazım demişti. Ben tabi bebek olayını attım kafamdan. Bi evladım var hayırlıysa olur yoksa olmaz tedavi falan uğraşamıycam bu yaştan sonra dedim. Bu olaydan 2 ay sonra gebe kaldım :) ummadığınız anda oluverir hiç stres yapmayın kendinize.

Aklinizdan cikarin lutfen. Dusunmeyin kafaniz bos olsun inanin aylarca boyle denedik bi stresle. Esim stres ben stres. Neden olmadi bisey mi var falan.. sonra tam vazgectik cok kilo almistim spora diyete basladim 3 ay ara verelim dedik. Bir gecelik kacamagimiz bize minigimizi getirdi. Aylarca gun asiri denemistik oysaki. Inanin kafada bitiyor. Rahatlayin. Gebe degilseniz bile uzulmeden devam edin. Insallah alirsin tez zamanda bebisini kucagina :dua:
AMiin inşallah çol teşekkürler biliyorum stres çok etkiliyor düşünmiyim diyorum ama nerdee

hastalık falan hep bahane biliyo musunuz.. Biz 3 4 sene uğraştık 2.bebek için. Doktorum en son bana enfeksiyona bağlı kısırlık gelişmiş bebek için tedavi olman lazım demişti. Ben tabi bebek olayını attım kafamdan. Bi evladım var hayırlıysa olur yoksa olmaz tedavi falan uğraşamıycam bu yaştan sonra dedim. Bu olaydan 2 ay sonra gebe kaldım :) ummadığınız anda oluverir hiç stres yapmayın kendinize.
Bende evlenmeden önce öğrenmiştim pko olduğunu hap verdi kullanmadım hiç eşimede doktora gidelim olmuyor diyorum oda ya senin bişeyin yok kafana takma olur diyor aslında takmamak çok önemli olmayan kimle konuşsam amasn nasıl olsa olmuyor dediğim ay hamile kaldım diyor ama atamıyorum hiç kafamdan inanın çok isterim takmamayı

AMiin inşallah çol teşekkürler biliyorum stres çok etkiliyor düşünmiyim diyorum ama nerdee

Evet zor biliyorum ama malesef bunu yapmak zorundayiz. Stres en buyuk engel cunku. O hastaliklar rahatsizliklar istedigi kadar olsun. Rabbim ol dedikten sonra onunde ne durabilir? Icini ferah tut canim sen. Bebişler zamanını biliyor iste :dua::KK68:

Evet zor biliyorum ama malesef bunu yapmak zorundayiz. Stres en buyuk engel cunku. O hastaliklar rahatsizliklar istedigi kadar olsun. Rabbim ol dedikten sonra onunde ne durabilir? Icini ferah tut canim sen. Bebişler zamanını biliyor iste :dua::KK68:
Evet çok doğru hayırlısı inşallah
Eşime gebelik testi aldırıcam şimdi sizce sabah ilk idrarla yapılması şartmıdır

Evet çok doğru hayırlısı inşallah
Eşime gebelik testi aldırıcam şimdi sizce sabah ilk idrarla yapılması şartmıdır

Sart mi bilmem ama daha net sonuc cikariyor. Gece boyu Sivi tuketmemis oldugunuz icin.

Back
X