Bende görmüştüm aslında öyle yazıları çokça var sma bazen geç döllenme bazen değerlerin yavaş yükselmesi oluyormuş bir ümidim var hala o yüzden silik olabilir diye yarın kan vericem inşallah hamileyimdirEvet hatta bu forumda ovulasyon testi ile gebelik ogreme konusu var orada paylasmistim ay ay durumu. Adete yakim silik oluyor ovulasyon testi. Ama hamile isen ayni yumurtlama zamani gibi kopkoyu cizgi cikiyor.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anne adaylarııı
- Konu Sahibi Steny
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benimki ovülasyon testi ve bazen hamilelerde silik çıkıyormuş üstte de bir arkadaş yazmış ümitlenmiyim diyorum ama ümitliyim ne yalan söyliyimT çizgisinin c çizgisinden koyu olması gerekiyor gebelik olması için. Gebe değilsiniz büyük ihtimalle
- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
bende ovülasyon testi içşn söylemiştim zaten ama demek ki olabiliyomuş böyle durumlar. En hayırlısı olsun inşallah..Benimki ovülasyon testi ve bazen hamilelerde silik çıkıyormuş üstte de bir arkadaş yazmış ümitlenmiyim diyorum ama ümitliyim ne yalan söyliyim
Amin inşallah çok teşekkür ederim birdenpko hastalığım var o yüzden böyleyim belkidebende ovülasyon testi içşn söylemiştim zaten ama demek ki olabiliyomuş böyle durumlar. En hayırlısı olsun inşallah..
Yarın kan vericem inşallahEn kesin sonuç kanda çıkar
- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Yarın kan vericem inşallah
Rabbim isteyen herkese versin
- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.805
- 208
Benimkide silik inşallah hamileyimdir yarın kan vericem
Aklinizdan cikarin lutfen. Dusunmeyin kafaniz bos olsun inanin aylarca boyle denedik bi stresle. Esim stres ben stres. Neden olmadi bisey mi var falan.. sonra tam vazgectik cok kilo almistim spora diyete basladim 3 ay ara verelim dedik. Bir gecelik kacamagimiz bize minigimizi getirdi. Aylarca gun asiri denemistik oysaki. Inanin kafada bitiyor. Rahatlayin. Gebe degilseniz bile uzulmeden devam edin. Insallah alirsin tez zamanda bebisini kucagina
- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
hastalık falan hep bahane biliyo musunuz.. Biz 3 4 sene uğraştık 2.bebek için. Doktorum en son bana enfeksiyona bağlı kısırlık gelişmiş bebek için tedavi olman lazım demişti. Ben tabi bebek olayını attım kafamdan. Bi evladım var hayırlıysa olur yoksa olmaz tedavi falan uğraşamıycam bu yaştan sonra dedim. Bu olaydan 2 ay sonra gebe kaldım :) ummadığınız anda oluverir hiç stres yapmayın kendinize.Amin inşallah çok teşekkür ederim birdenpko hastalığım var o yüzden böyleyim belkide
AMiin inşallah çol teşekkürler biliyorum stres çok etkiliyor düşünmiyim diyorum ama nerdeeAklinizdan cikarin lutfen. Dusunmeyin kafaniz bos olsun inanin aylarca boyle denedik bi stresle. Esim stres ben stres. Neden olmadi bisey mi var falan.. sonra tam vazgectik cok kilo almistim spora diyete basladim 3 ay ara verelim dedik. Bir gecelik kacamagimiz bize minigimizi getirdi. Aylarca gun asiri denemistik oysaki. Inanin kafada bitiyor. Rahatlayin. Gebe degilseniz bile uzulmeden devam edin. Insallah alirsin tez zamanda bebisini kucagina
Bende evlenmeden önce öğrenmiştim pko olduğunu hap verdi kullanmadım hiç eşimede doktora gidelim olmuyor diyorum oda ya senin bişeyin yok kafana takma olur diyor aslında takmamak çok önemli olmayan kimle konuşsam amasn nasıl olsa olmuyor dediğim ay hamile kaldım diyor ama atamıyorum hiç kafamdan inanın çok isterim takmamayıhastalık falan hep bahane biliyo musunuz.. Biz 3 4 sene uğraştık 2.bebek için. Doktorum en son bana enfeksiyona bağlı kısırlık gelişmiş bebek için tedavi olman lazım demişti. Ben tabi bebek olayını attım kafamdan. Bi evladım var hayırlıysa olur yoksa olmaz tedavi falan uğraşamıycam bu yaştan sonra dedim. Bu olaydan 2 ay sonra gebe kaldım :) ummadığınız anda oluverir hiç stres yapmayın kendinize.
Amiin inşşaaallaahhRabbim isteyen herkese versin
- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.805
- 208
AMiin inşallah çol teşekkürler biliyorum stres çok etkiliyor düşünmiyim diyorum ama nerdee
Evet zor biliyorum ama malesef bunu yapmak zorundayiz. Stres en buyuk engel cunku. O hastaliklar rahatsizliklar istedigi kadar olsun. Rabbim ol dedikten sonra onunde ne durabilir? Icini ferah tut canim sen. Bebişler zamanını biliyor iste
Evet çok doğru hayırlısı inşallahEvet zor biliyorum ama malesef bunu yapmak zorundayiz. Stres en buyuk engel cunku. O hastaliklar rahatsizliklar istedigi kadar olsun. Rabbim ol dedikten sonra onunde ne durabilir? Icini ferah tut canim sen. Bebişler zamanını biliyor iste
Eşime gebelik testi aldırıcam şimdi sizce sabah ilk idrarla yapılması şartmıdır
- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.805
- 208
Evet çok doğru hayırlısı inşallah
Eşime gebelik testi aldırıcam şimdi sizce sabah ilk idrarla yapılması şartmıdır
Sart mi bilmem ama daha net sonuc cikariyor. Gece boyu Sivi tuketmemis oldugunuz icin.