• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne adaylarııı

Steny

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
96
42
3
kızlar merhaba benim adetim üç gün gecikti içim içime sığımıyor adetime bir gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı şu anda evde ovülasyon testi var gebelik testi olmadığı için ben bir ovülasyon testi ile denemek istedim hafif silik bir çizgi çıktı eşim şu anda müsait değil hastaneye gidip kan veremiyorum yarına kadar bekleyeceğim sizce ovülasyon testi nde gebelik çıkar mı silik bir çizgi var bu adet öncesi çıkarmı acaba normalde 2 gün önce yaptığımda hiç cizgi yoktu ovülasyonda da gebelik testinde de

Ben şans eseri ovülasyon testi yapmıştım adet dönemimden bir gün önce ve baya koyu iki çizgi çıkmıştı sonrasında beta hcg yaptım ve pozitif çıktı. Eğer hamilelik durumu var ise ovülasyon testi koyu çıkıyor. En son yaptığım ovülasyon testinin resmini ekliyorum. Değerin düşük ise bu kadar koyu çıkmayabilir bu aradA.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 137
Ben şans eseri ovülasyon testi yapmıştım adet dönemimden bir gün önce ve baya koyu iki çizgi çıkmıştı sonrasında beta hcg yaptım ve pozitif çıktı. Eğer hamilelik durumu var ise ovülasyon testi koyu çıkıyor. En son yaptığım ovülasyon testinin resmini ekliyorum. Değerin düşük ise bu kadar koyu çıkmayabilir bu aradA.
Yorum için çok teşekkür ederim benim c çizgisine göre baya silik bir çizgi koyu değil o yüzden emin olamıyorum evde gebelik testide yok şaşkınımm ve çok heyecanlıyım

Canım bence hamilelik yok çünkü arkadaşında dediği gibi ovu testi baya koyu çıkıyor hamilelikte birde günün geçmiş. Bence kan testi yaptır acilde eğer hamilelik yoksa doktora git belki kist vardır.

Canım bence hamilelik yok çünkü arkadaşında dediği gibi ovu testi baya koyu çıkıyor hamilelikte birde günün geçmiş. Bence kan testi yaptır acilde eğer hamilelik yoksa doktora git belki kist vardır.
Pkoluyum zaten canım baya heyecanlandım ama boşa mı gidecek yoksa acilde kan sonucu ne kadar zamanda çıkar

Kandaki beta hcg değeri arttıkca çizginin koyuluğu da artıyor. Ama bence ovülasyon testini çok takmayın kafaya çünkü herkeste aynı şekilde olmuyor. Bazıları hamile oldukları halde tek çizgi bazıları çift çizgi çıkıyor ama hamilelik olmuyor. Heyecanınızı anlıyorum ama en mantıklısı kan testi yaptırmanız. Allah gönlünüze göre versin

kızlar merhaba benim adetim üç gün gecikti içim içime sığımıyor adetime bir gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı şu anda evde ovülasyon testi var gebelik testi olmadığı için ben bir ovülasyon testi ile denemek istedim hafif silik bir çizgi çıktı eşim şu anda müsait değil hastaneye gidip kan veremiyorum yarına kadar bekleyeceğim sizce ovülasyon testi nde gebelik çıkar mı silik bir çizgi var bu adet öncesi çıkarmı acaba normalde 2 gün önce yaptığımda hiç cizgi yoktu ovülasyonda da gebelik testinde de
Bende ovulasyon testiyle anlamiştim hamile oldugumu yanlix benim iki cizgide koyuydu insalahh hamilesindir

İnşallah başına gelmez ama böyle beklemek çok zor buradaki kadınlardan fikir almak insanı rahatlatıyor yaşamayan bilemez soruya fikrin yoksa yorum yapmanında anlamı yok

Bence kafaya boyle takmayin.. bende adetime 2-3 gun kala baktim test yaptim hamileymisim. Ama ondan once hic takmiyordum. Taktikca insan senin gibi duruma dusuyor.. rahat olun

Kandaki beta hcg değeri arttıkca çizginin koyuluğu da artıyor. Ama bence ovülasyon testini çok takmayın kafaya çünkü herkeste aynı şekilde olmuyor. Bazıları hamile oldukları halde tek çizgi bazıları çift çizgi çıkıyor ama hamilelik olmuyor. Heyecanınızı anlıyorum ama en mantıklısı kan testi yaptırmanız. Allah gönlünüze göre versin
Ben baya heyecanlandım ama bakalım amin çok teşekküt ederim

Ben bu olayi denemistim. Gebelik varsa kopkoyu iki cizgi cikiyor. Ama yoksa silik cikiyor.

ovulasyon testi pik olmuşcasına yeniden koyulaşmalı gebelik varsa

Pkoluyum zaten canım baya heyecanlandım ama boşa mı gidecek yoksa acilde kan sonucu ne kadar zamanda çıkar
Bende pkoluyum canım o zaman neden ümitlendin ki bizim için gününde gelmesi büyük bi nimet. Gecikmeside çok doğal. Sen genede acilde kan ver 1-2 saate çıkar telefonla arayıp sorabilirsin beklemene gerek bile yok. Sen sakın ümitlenme ama kilon var mı peki? Ben normalde hep 3-4 ayda bir olurum 7 kilo falan verdim şuan ideal kilomdayım ve düzenli oluyorum allaha şükür.

Evet hatta bu forumda ovulasyon testi ile gebelik ogreme konusu var orada paylasmistim ay ay durumu. Adete yakim silik oluyor ovulasyon testi. Ama hamile isen ayni yumurtlama zamani gibi kopkoyu cizgi cikiyor.

B3n hamile olduğum halde ovulasyon testi silik çıkmıştı. Bence çok aldanmayın ovulasyina. Kan verin en kisa zamanda

T çizgisinin c çizgisinden koyu olması gerekiyor gebelik olması için. Gebe değilsiniz büyük ihtimalle

Back
X