Merhaba güzel anne adayları.Eşimle üç aydır çocuk istiyoruz Bat'ım 29 şubat çok heyecanlıyım.Umarım bu ay olur çünkü ellerim ve ayaklarımda sıcaklık var evde çorapla duramıyorum bazen ateş basmaları oluyor.Bilmiyorum gebelik belirtisi mi ama.Fikirleşelim güzel veya şimdilik olumsuz haberleri paylaşıp destek olalım birbirimize.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anne Adayları Toplanalım 💐
- Konu Sahibi Happymom1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Ocak 2022
- 1.041
- 293
- 43
- 26
Daha 14 gün varmış canm regline şuan belirtiler olmaz. Ama heyecan bekleyiş tabi insan bı umut bagliyo herseyebizde öyle 3 aydır çocuk istiyoruz 2 ay önce kimyasal oldu sonra olmadı bakalmm artk diğer aya kısmetMerhaba güzel anne adayları.Eşimle üç aydır çocuk istiyoruz Bat'ım 29 şubat çok heyecanlıyım.Umarım bu ay olur çünkü ellerim ve ayaklarımda sıcaklık var evde çorapla duramıyorum bazen ateş basmaları oluyor.Bilmiyorum gebelik belirtisi mi ama.Fikirleşelim güzel veya şimdilik olumsuz haberleri paylaşıp destek olalım birbirimize.
Evet önceki aylarda birsürü test ayriyetten kan verdim negatif sonucu aldım.Bu sefer adet gecikmeden hiçbir test yapmak istemiyorum üzülüyorum çünkü. İnşallah bu sefer olmuştur.Teşekkürler cevabın içinDaha 14 gün varmış canm regline şuan belirtiler olmaz. Ama heyecan bekleyiş tabi insan bı umut bagliyo herseyebizde öyle 3 aydır çocuk istiyoruz 2 ay önce kimyasal oldu sonra olmadı bakalmm artk diğer aya kısmet
- 10 Ocak 2022
- 1.041
- 293
- 43
- 26
Hep öyle diyoruz ama yine dayanamıyoruz tabi kendimizi test yaparken buluyoruz. Hayırlısı ya herşeyin vardır elbet doğru bı zamanEvet önceki aylarda birsürü test ayriyetten kan verdim negatif sonucu aldım.Bu sefer adet gecikmeden hiçbir test yapmak istemiyorum üzülüyorum çünkü. İnşallah bu sefer olmuştur.Teşekkürler cevabın için
Her zaman hayırlısı inşallah sizinde mi beklentiniz varHep öyle diyoruz ama yine dayanamıyoruz tabi kendimizi test yaparken buluyoruz. Hayırlısı ya herşeyin vardır elbet doğru bı zaman
- 10 Ocak 2022
- 1.041
- 293
- 43
- 26
Bu ay yok benm fitil kullandigim için ilişki olmadı adetime de 2 gün var geçsin inşallah diğer aya kaldığımız yerden devamHer zaman hayırlısı inşallah sizinde mi beklentiniz var
Merhaba bende aday adayıyım adete 7 gün var test yaptım dayanamadım silik çizgi var sanki ama bekliycem kan testi için
Eklentiler
N’aptınız:))))Merhaba bende aday adayıyım adete 7 gün var test yaptım dayanamadım silik çizgi var sanki ama bekliycem kan testi için
Bugün verdim testi yarın öğleden sonra çıkacakmış :) bekleyiş devamN’aptınız:))))
Ay hadi hayırlı haberler inşallahhh yazın bize deBugün verdim testi yarın öğleden sonra çıkacakmış :) bekleyiş devam
Ay hadi hayırlı haberler inşallahhh yazın bize de
Reglime iki gün kaldi cumartesi regl olmazsam test yapicam 5 gün kala erken testte cikmadi.N’aptınız:))))
- 5 Aralık 2020
- 972
- 1.478
- 63
- 28
Hayirli olsun demek istiyorum silikte olsa bir cizgi gorunuyorMerhaba bende aday adayıyım adete 7 gün var test yaptım dayanamadım silik çizgi var sanki ama bekliycem kan testi için
Teşekkür ederim yarın netleşecek inşallahHayirli olsun demek istiyorum silikte olsa bir cizgi gorunuyor
- 5 Aralık 2020
- 972
- 1.478
- 63
- 28
Merak ederim ben yazarsin sonucu buraya hadi hayirli haberlerle sevin insallah rabbim gonlune gore versin canimTeşekkür ederim yarın netleşecek inşallah
Tebrik ederim hamilesin kadın doğumdan randevu al en kısa zamandaKızlar günaydın sonucum çıkmış ana ben anlamıyorum
Sağol canımTebrik ederim hamilesin kadın doğumdan randevu al en kısa zamanda