Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun canım. tedirgin olma bazen öyle gecikmeler olabiliyor. Allah doğru zamanda anne baba olmayı nasip etsin :Saruboceq:kızlar bende 1 aylık evliyim esim askerde ve günüm 3 gün gecikti cocuk istiyoruz ama esim askerde. Kafam cok karısık. bugün test alıp bakacam
inşaallah canım Rabbim isteyen kullarına versinbende size katılabilirim kızlar bende anne olmak istiyorum
gerçi en son 2009 da girilmiş uzun zamandır sessiz bir topikmiş ama kısmet
olmuş herhalde :) artık burada olmadıklarına göre bakalım biz ne zaman adaylığa geçeceğiz
tez zamandA OLUR İNŞALLAH.bende daha regly olmadım bugün 39.gün.eşim kan testi yaptıralım diyo.yarın yaptırcaz galiba.ben istemiyoum kan testi aslında ama korkuyorum bide dış gebelkten.allah korusun bi an önce öğrenirek daha iyi olur diye yarın yaptıracaz
biran önce yaptırın bence de ne olursa olsun öğrenmek en iyisi belkide müjdeli bir haber alırsınız, ben her zaman pozitif düşünmek gerektiğine inanırım sen olumlu düşün içini ferah tut
ben de dua edicem senin için inşallah pozitif çıkar canım ya insan çok isteyince bir yandan umutlanmaya da korkuyor ben de içimin temizlendiğini hissettim ilk 15 günden sonra çok inandım bu küre biranönce olsu istiyorum bakalımayy valla pozitif çıkarsa havalara uçarım.kendimi soğan kürüne o kadar inandırdım ki hep bu sefer olacak diyerekten içtim:) normalde soğan yiyen bi insan değilim ama bebek için soğanın suyunu içiyorum. faydasınıda gördüm sanırım. içimi temizlediğine inanıyorum
zaten hep okuyorum çevremden de duyuyorum düşünmeyi bırakıp artık kısmet dedikleri zamanlarda olmuş hep demekki biraz düşünmemek gerekiyor, ama işte ah bizim içimizdeki heves düşünmeden duramıyoruz en azından olumlu düşünelim birbirimize destek olalım