anne aday adayları buyrunnn.

1numara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
956
1
her ay hüsran her ay yeni umutların tekrar canlanması demek oluyor bizim için. günün birinde elbet anne olacağız bu bekleyişte yalnız olmadığımızı birbirimize hissettirelim. herşeyi paylaşalım kahvelerimizi yudumlarken.

canım ben derdine ortak olayımmmmm kaydirigubbakcemile5
umudumuzu kaybetmeyelim inşaallah olacak :Saruboceq:

kızlar bende 1 aylık evliyim esim askerde ve günüm 3gün gecikti cocuk istiyoruz ama esim askerde. Kafam cok karısık. bugün test alıp bakacam

kızlar bende 1 aylık evliyim esim askerde ve günüm 3 gün gecikti cocuk istiyoruz ama esim askerde. Kafam cok karısık. bugün test alıp bakacam
hayırlısı olsun canım. tedirgin olma bazen öyle gecikmeler olabiliyor. Allah doğru zamanda anne baba olmayı nasip etsin :Saruboceq:

ben de anne aday adayı sayılırım kürlerimi yapıyorum umutla bekliyorum :)

gerçi en son 2009 da girilmiş uzun zamandır sessiz bir topikmiş ama kısmet :KK1:

olmuş herhalde :) artık burada olmadıklarına göre bakalım biz ne zaman adaylığa geçeceğiz

olmuş herhalde :) artık burada olmadıklarına göre bakalım biz ne zaman adaylığa geçeceğiz

tez zamandA OLUR İNŞALLAH.bende daha regly olmadım bugün 39.gün.eşim kan testi yaptıralım diyo.yarın yaptırcaz galiba.ben istemiyoum kan testi aslında ama korkuyorum bide dış gebelkten.allah korusun bi an önce öğrenirek daha iyi olur diye yarın yaptıracaz

tez zamandA OLUR İNŞALLAH.bende daha regly olmadım bugün 39.gün.eşim kan testi yaptıralım diyo.yarın yaptırcaz galiba.ben istemiyoum kan testi aslında ama korkuyorum bide dış gebelkten.allah korusun bi an önce öğrenirek daha iyi olur diye yarın yaptıracaz

biran önce yaptırın bence de ne olursa olsun öğrenmek en iyisi belkide müjdeli bir haber alırsınız, ben her zaman pozitif düşünmek gerektiğine inanırım sen olumlu düşün içini ferah tut

zaten hep okuyorum çevremden de duyuyorum düşünmeyi bırakıp artık kısmet dedikleri zamanlarda olmuş hep demekki biraz düşünmemek gerekiyor, ama işte ah bizim içimizdeki heves düşünmeden duramıyoruz :KK1: en azından olumlu düşünelim birbirimize destek olalım

biran önce yaptırın bence de ne olursa olsun öğrenmek en iyisi belkide müjdeli bir haber alırsınız, ben her zaman pozitif düşünmek gerektiğine inanırım sen olumlu düşün içini ferah tut

ayy valla pozitif çıkarsa havalara uçarım.kendimi soğan kürüne o kadar inandırdım ki hep bu sefer olacak diyerekten içtim:) normalde soğan yiyen bi insan değilim ama bebek için soğanın suyunu içiyorum. faydasınıda gördüm sanırım. içimi temizlediğine inanıyorum

ayy valla pozitif çıkarsa havalara uçarım.kendimi soğan kürüne o kadar inandırdım ki hep bu sefer olacak diyerekten içtim:) normalde soğan yiyen bi insan değilim ama bebek için soğanın suyunu içiyorum. faydasınıda gördüm sanırım. içimi temizlediğine inanıyorum
ben de dua edicem senin için inşallah pozitif çıkar canım ya insan çok isteyince bir yandan umutlanmaya da korkuyor :KK1: ben de içimin temizlendiğini hissettim ilk 15 günden sonra çok inandım bu küre biranönce olsu istiyorum bakalım

bir yandan da korkuyorum hamilelikten böyle aptala döndüm anlatamam :KK1:

zaten hep okuyorum çevremden de duyuyorum düşünmeyi bırakıp artık kısmet dedikleri zamanlarda olmuş hep demekki biraz düşünmemek gerekiyor, ama işte ah bizim içimizdeki heves düşünmeden duramıyoruz :KK1: en azından olumlu düşünelim birbirimize destek olalım

stres yapma kafana takma diyolarda kolaysa takma yani.olmuyo ki düşünmeden

X