N Nadya71 Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2013 10 0 16 İzmir 2 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Nadya71 #1 kızlar bir arkadaşımdan duydum annagaspi adında bitkisel içerikli bir ürün varmış çok güzel dedi kullanan varsa aranızda söyleyebilir mi memnunmusunuz
kızlar bir arkadaşımdan duydum annagaspi adında bitkisel içerikli bir ürün varmış çok güzel dedi kullanan varsa aranızda söyleyebilir mi memnunmusunuz
M madeleyn Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Haziran 2008 57 6 98 16 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Nadya71 #2 Nadya71 .!.: kızlar bir arkadaşımdan duydum annagaspi adında bitkisel içerikli bir ürün varmış çok güzel dedi kullanan varsa aranızda söyleyebilir mi memnunmusunuz Genişletmek için tıkla... bn kullandim leke gidericili plasentali cok methettikleti urunu zaten kucuk bir kutuda.kesinlikle nemlendirmiyor,leke gidermiyor 110₺ botanik eczadan aldim rezalet bi halta yaramaz
Nadya71 .!.: kızlar bir arkadaşımdan duydum annagaspi adında bitkisel içerikli bir ürün varmış çok güzel dedi kullanan varsa aranızda söyleyebilir mi memnunmusunuz Genişletmek için tıkla... bn kullandim leke gidericili plasentali cok methettikleti urunu zaten kucuk bir kutuda.kesinlikle nemlendirmiyor,leke gidermiyor 110₺ botanik eczadan aldim rezalet bi halta yaramaz