- 7 Ağustos 2017
- 9.923
- 36.920
- 548
- 29
- Konu Sahibi Cilekli pastaaa
At gibi giden it gibi gelir kuzu sıkma canını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yat kalk bitti diye dua et. Bugün olayın doğruluğuna rağmen şüphe duyan yarın ne yapar bilemem. Ayrıca kimse vazgeçilmez değildir dik ve sağlam durmalisinBir erkek neden bir anda her yerden siler. Ustelik yanlis anlasilma oldugunu ogrenmesine ragmen cok guzel giden bir arkadasligimiz vardi ama boktan bir sebepten kavga ettik daha sonra kendimi aciklamama ragmen gorusunden vazgecmedi ve bende gurursuz gozukmemek icin tamam dedim konusmayi kestim peki ben neden bu kadar üzüldüm bogazima koca bir yumru takilmis da ne asagi iniyor ne yukari cikiyor gibi
O kadar guzel yazmissiniz ki yazanlar arasinda en samimi ve icten buldugum mesaj diyebilirimYani bazı laflar insanın kim olduğunu belirler. Size göre 'basit bir tartışmaydi' belki ama adamın önem verdiği bir konu olabilir.
Kendi hayatimdan ve hayatıma giren ama ufak bir sözle soğuyup ayrıldığım ilişkilerimden örnek vereyim.
Mesela bir sevgilim vardı, tamamen sohbet esnasında, şirin bir çocuğu sevmiş,tatlı tatlı konuşurken konu öyle, çocukların cinsiyetine falan geldi. "tabii ki her erkek ister bir oğlu olsun" dedi... Aslında çok basit bir laf. Ama dünyada en tahammül edemedigim şey atarerkilliktir. Bir keresinde beni date'e cikarip tüm fasulyeli yemeği suyuna lavaş bana bana, eliyle yiyen bir sevgilim olmuştu (türk değildi tabii). Ondan bile sogumamistim ki düşün,ne kadar soğuma eşiği yüksek bir insanım. Ama o çocuğun "tabii ki her erkek ister oğlu olsun" lafı bende buzdolabı etkisi yarattı. Erkeği yücelten, pipisever, doktor 'kiz' dediğinde hayal kırıklığı suratı olan, kendi 'erkek' olduğu için içten içe benden daha değerli olduğunu düşünen biri gibi geldi.
Oysa deidgim gibi, gülüp sohbet ediyorduk sadece. Ama bir cümle bir cümledir. Ben o zaman çocuğa notunu verdim, bir süre sonra da ayrıldım mesela, başka bir şeyi bahane edip.
Yine aynı sekilde "ne gerek var" lafını çok kullanan bir ilişkim vardı. Bir gün yemeği balkona hazırlamak istemiştim. O kadar çok kere 'ne gerek var' dedi ki, gözümde canlandı resmen . Bu adamla devam ettiğim sürece masayi balkona kurmak bile benim için mesele olacaktı . Bir seneye yakin beni rahatsız etmeyen halleri ,bir balkonda yeme muhabbetinde aydınlandı. Onu son görüşüm oldu (sonra gerçi karşıma çıktı falan filan ama iki medeni insan gibi son görüşüm diyebiliriz).
Yani örnekler çoğaltılabilir.
Geçen gün mesela bi kadin konu açtı. Nisanlisinin getirdigi gram altınlardan takilacak bir bileklik istemiş, nişanlısı da "sen kendi altinlarini bileklik yap" demiş. Belki de basit bir cümle ama alt metni 'senin-benim var hala aramızda, benim altınım kıymetli' falan demek oluyor. Zaten bu yüzden herkes ayrıl dedi.
Sizin olayı anlatmadiniz bilemem ama belki de tam uyuz olduğu kız hallerine girmissinizdir. O da farkına varmıştır ki ben bunu istemiyorum.
Çok doğal bir şey.
Ayrıca her yerden engellemesi biraz da şov için olabilir, yakında açar- senin yazmanı bekler. Hiç ilgilenme. Seni birakip gittiyse .....ir olsun gitsin öteye. Sen daha iyilerine layıksındir, eminim
Bilsin, okursa da yasak ama belki gelip nedenini açklar, siz de öğrenmiş olursunuz.Olayi tam anlatamiyorum da cunku bu siteyi biliyor
Üzme kendini. Onun sana tavrı da asla senin kendine verdiğin değeri ve saygıyı etkilemesin. Haksızlık ve anlaşılmamak nahoş duygular. Nice dertler var neler göreceğiz kim bilir. Kafanda gezdirmeye değmez. Kendine bir kahve yap aç kitabını oku..Orasi öyle ama bu kadar kolay silinebilir olmak cok zoruma gitti
Kızlar bu hain insan ertesi gün yazdi hemen hatta gece ruyasina bile girmişim ama ben sildigim insani bidaha hayatima almadigim icin kabul etmedim tabiki suan da cok mutluyum:)Bir erkek neden bir anda her yerden siler. Ustelik yanlis anlasilma oldugunu ogrenmesine ragmen cok guzel giden bir arkadasligimiz vardi ama boktan bir sebepten kavga ettik daha sonra kendimi aciklamama ragmen gorusunden vazgecmedi ve bende gurursuz gozukmemek icin tamam dedim konusmayi kestim peki ben neden bu kadar üzüldüm bogazima koca bir yumru takilmis da ne asagi iniyor ne yukari cikiyor gibi