• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlik bok gibiyim

Cilekli pastaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
7
4
86
Bir erkek neden bir anda her yerden siler. Ustelik yanlis anlasilma oldugunu ogrenmesine ragmen cok guzel giden bir arkadasligimiz vardi ama boktan bir sebepten kavga ettik daha sonra kendimi aciklamama ragmen gorusunden vazgecmedi ve bende gurursuz gozukmemek icin tamam dedim konusmayi kestim peki ben neden bu kadar üzüldüm bogazima koca bir yumru takilmis da ne asagi iniyor ne yukari cikiyor gibi

Bir erkek neden bir anda her yerden siler. Ustelik yanlis anlasilma oldugunu ogrenmesine ragmen cok guzel giden bir arkadasligimiz vardi ama boktan bir sebepten kavga ettik daha sonra kendimi aciklamama ragmen gorusunden vazgecmedi ve bende gurursuz gozukmemek icin tamam dedim konusmayi kestim peki ben neden bu kadar üzüldüm bogazima koca bir yumru takilmis da ne asagi iniyor ne yukari cikiyor gibi
şu başlığı bir değiştirseniz önce

Orasi öyle ama bu kadar kolay silinebilir olmak cok zoruma gitti

Ben söyle düsünüyorum o konuda: O insanin davranisi benim degerimi bicmiyor. Onun benden kolay vazgecmesi benim degersiz oldugumu degil, bana bastan hak ettigim degeri vermedigini gösterir ancak. Cehenneme kadar yolu var :KK22:

Hiç elleme bırak gitsin gidebildiği yere kadar.
Bazi ayrılıklar ya erkeği daha çok bağlar kadına ya da iyice koparır tüm ipleri.
Bu da sevgisinin derecesiyle önemlidir.
Sevmeyenin zaten yeri olmasin hayatınızda.

Ama gercekten cok kotuyum:KK43: bide nasil gedistigini bilmiyorum ki
düşünürseniz devamlı atlatamazsınız.sabahtan itibaren gününüzü doldurun çalışmıyorsanız.yürüyüş yapın alışverişe gidin sevdiğiniz komik filmleri izleyin telefona asla bakmayınn yazmış mı aramış mı diye.hepimiz geçtik bu yollardan.şimdilerde amma da salakmışız diyoruz

Zaten sizi silmiş ve engellemiş , siteyi bilse ne farkedecek ? Belki tekrar açar ve barışırız diye umut ediyorsunuz sanırım ?
olay yeniyse umut ta edebilir normal ki bu .biraz zamana düşünmeye doğru değerlendirmeye ihtiyacı var bence

Aman boş verin daha büyük sıkıntılar vermesin Yaradan.

Konuyu bilmediğim için yorum yapamıyorum ama erkek arkadaşınıza yaptığınız açıklama onu tatmin etmemiş olmalı.

Hissettiklerinizi anlıyorum, ayrılığı hemen kabullenmek kolay değil. Klişe olacak ama zaman her şeyin ilacı. Zamana bırakın.

Back