- 15 Şubat 2015
- 13.288
- 46.741
- Konu Sahibi EloraViolet
Bide "bekar" erkek olmasi lazimAlnı ak ya yetmez mi?Dul gibi mi evlensin(Yanlış anlaşılmasın muso öyle dediği için kullandım,Yoksa benlik değil)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide "bekar" erkek olmasi lazimAlnı ak ya yetmez mi?Dul gibi mi evlensin(Yanlış anlaşılmasın muso öyle dediği için kullandım,Yoksa benlik değil)
Kızzz bunu not aldımBende euro uzerinden bana baslik parasi verecek damat ariyorum
Akilli kadinsiniz, sizi dogru tanimisim
Evet vpn bile kullanmıyor konu sahibiHmm ama öyleleri aklı kıt, yaşı da küçük, çocuk doğurup lüks arabayla gezecek kızları tercih ediyorlar genelde. Sen zeki birine benziyorsun bence hiç şansın yok
Boyle bi konu vardi burda, nasil kacirdin onu yaKızzz bunu not aldım
Hmm ama öyleleri aklı kıt, yaşı da küçük, çocuk doğurup lüks arabayla gezecek kızları tercih ediyorlar genelde. Sen zeki birine benziyorsun bence hiç şansın yok
Elinde patlar yapamazsin, zeka başa bela ya bir yerde kendini belli ediyor sekerimAklı yarım kızlar taklidi yapabilirim ya assfgjshdhdhd
Hatırladım hatta başlık parası yerine istanbulda ev istediBiz de sıraya girmiştikBoyle bi konu vardi burda, nasil kacirdin onu ya
abla ketçap mayonez? turşu da koydum ablamaKk'nın güzek kadınları hepinize iyi geceler.
Başlıkta gördüğünüz gibi artık böyle anlı şanlı gelin olup, havuzlu siteye gelin gitmek istiyorum. Villa da olabilir. Ama hiç düzgün koca adayım olmadı bugüne kadar 2-3 sevgilim oldu, hepsi gerçekten karakter olarak iyi erkeklerdi, efendilerdi. Ama yakışıklı değillerdi, eğitim , maddiyat açısından denk değildik. Ben hep böyle özellikle ortalama tipte erkekleri seçmişim, bunun nedeni de bu erkeklere başka kadınların göz dikmeyecek olmaları. Böylece hiç riske girmiyorum elimden başkası alacak diye. Hiçbir zaman da ilk adımı atan olmadım. Ama böyle zamanla "aa biz bununla ayrı dünyaların insanlarıyız" farkındalığı gelince ilişkilerim bitiyor.
Ben böyle tipi ortalama olsun, ama eğitimli çalışkan mesleği olan, iyi ahlaklı efendi biriyle görüşüp, eğer varsa ailesinin havuzlu sitedeki evine gelin gitmek istiyorum. Gerçekten ideal olmasa bile gönlümüze isteğimize göre birisi çıkıyor mu karşımıza? Bazen çok umutsuz hissediyorum.
Hqhah aynen o konuHatırladım hatta başlık parası yerine istanbulda ev istediBiz de sıraya girmiştik
Koca cokta lazim bisey degil...Koca bulmama yardım etmezseniz başınıza bela olurum he.
Koca bulun banaabla ketçap mayonez? turşu da koydum ablama
Yok ya bana hemcinslerimizdenmiş gibi geldiEvet vpn bile kullanmıyor konu sahibi
Kaynım olsaydı alırdık seni canımKoca bulun bana
Çok zorlanmazsınAklı yarım kızlar taklidi yapabilirim ya assfgjshdhdhd
Kiz ne alakasi var hxhwhdhh bizim sitede de hqvuz var sinirim bozuldu simdi hdhdhdghgdHmm ama öyleleri aklı kıt, yaşı da küçük, çocuk doğurup lüks arabayla gezecek kızları tercih ediyorlar genelde. Sen zeki birine benziyorsun bence hiç şansın yok
Tövbe Tövbe musakkanın eski kocasını elinden kaçırdın böyle yanarsın tabiKoca bulun bana
Nillevvv siz kayseridesiniz siz de kesin zengin vardır. Canım nillev bana koca bulKaynım olsaydı alırdık seni canım
Access seninkinin adkadaşları yok mu?El atsan bi konuya.Havuz varmış ondan dedim.Kiz ne alakasi var hxhwhdhh bizim sitede de hqvuz var sinirim bozuldu simdi hdhdhdghgd