- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
- Konu Sahibi Manolyalale
Umursamazdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılıyorum. Geçenlerde teyzem annemin arkasından birşey söylemiş. O cümleye sebep olan diğer teyzemde hatta kızları da dahil hepsini engelledim.Diğer konularınızı bilmiyorum. Ama annemi üzen herhangi birini, buna abimin eşi de dahil görümcenizin verdiği tepkinin daha ağırıyla karşılarım. Öyle sessiz kalıp silmem, önce bir güzel canına okur ondan sonra silerim.
Gerçi buradaki bütün gelinler gibi siz de masumsunuzdur, cadı kaynana problem çıkarmıştır ama olsun. O kadın onun annesi. Tepkisinde haklı.
Doğrudur valla o yüzden son bir kaç aydır kimseyle konuşmuyorum kimseye rahatsızlık vermeye gerek yok muhtemelen burayı da kapatırımKayınvalidenin evden kovması konusunda anlattığınız kadarıyla haklısınız. Ama sizin anlattığınız kadarıyla biliyoruz. Ne oldu ne bitti içinde değiliz.
Ama konularınızdan gördüğüm kadarıyla eşiniz, kendi akrabalarınız, eşinizin akrabaları, eşinizin iş arkadaşları ve onların aileleriyle sürekli sorun yaşamışsınız. Bu insanların hepsi problemli değilse ki böyle bir ihtimal çok çok düşük, biraz dönüp kendinize bakmanız gerekiyor bana kalırsa. Bir insan çevresindeki herkesin problemli olduğunu düşünüyorsa problem genelde kendindedir.
Beddua etmedim ki sonunda gülmüşüö zatenNe demeye rezil edeceksin? Burada iyi bir insan olsaydın eğer sana doğru düzgün yorum yapan insana beddua etmezsin. Kaldı ki hiçbir şekilde beddua etme hakkın yok.
Ben o tarz durumlara hiç karışmıyorum bi kaç defa yaptım öyle sonra anneler teyzeler samimi oluyor olan bana oluyorKatılıyorum. Geçenlerde teyzem annemin arkasından birşey söylemiş. O cümleye sebep olan diğer teyzemde hatta kızları da dahil hepsini engelledim.
Hatta bi eltim kaynanama çok haksız davrandığı için onu da sevemiyorum, yakın olmuyorum yakınlık göstermiyorum. Arada doğru yanlış ne olursa olsun bu tarz tepkiler normal
Doğrudur valla o yüzden son bir kaç aydır kimseyle konuşmuyorum kimseye rahatsızlık vermeye gerek yok muhtemelen burayı da kapatırım
Belkide destek almalıyııımSiz bilirsiniz tabi ama bence sorunun nedenini bulup çözmek kendini soyutlamaktan daha mantıklı bir davranış olur.
Doğrudur o an içimden öyle yazmak geldi sinirdenGörümcek nedir? Çok itici bir hitap olmuş ..