- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
- 73
- Konu Sahibi Manolyalale
-
Git konularıma bak ondan sonra konus umarım başına öyle bir görümce gelirDiğer konularınızı bilmiyorum. Ama annemi üzen herhangi birini, buna abimin eşi de dahil görümcenizin verdiği tepkinin daha ağırıyla karşılarım. Öyle sessiz kalıp silmem, önce bir güzel canına okur ondan sonra silerim.
Gerçi buradaki bütün gelinler gibi siz de masumsunuzdur, cadı kaynana problem çıkarmıştır ama olsun. O kadın onun annesi. Tepkisinde haklı.
Ciddiye alınacak biri değil zaten yaBir araya geldiğinizde o ha vaar ha yok gibi davranın küsüp tavır da almayın ama çok ciddiye de almayın
Mesafe en iyisi her geçen gün daha iyi anlıyorumTakmayın. siz annesiyle barışınca bile aranızdaki mesafeyi koruyun
Emriniz olur.Git konularıma bak ondan sonra konus umarım başına öyle bir görümce gelir
İyi akşamlar hanımlar
Konu görümcek... diğer konularımdan bilenler bilir kv ile problemler var ama görümceyle bir atışmamız olmadı ama gelin görün ki kendisi beni rehberinden silmiş sosyal medyadan engellemiş amacı ne kendisiyle bi durum yaşanmadı yarın bir gün ben annesiyle barışırım da küserim de takındığı bı tavra karşı ilerde nasıl davranayım illa bir araya geliniyor gördüğüm yerde rezil edesim var amaaaa ahhh ahhh ne istiyorlar gelinlerden neeee
BEşer şaşar hiç kimseden bu kadar emin olmayın büyükte konusmayın hayat size iyi davranmıs olabilir ama bu başkalarının derdini problemlerini küçümseme hakkına sahip olduğunuz anlamına gelmiyor bu sert uslubunuzla sizi idare ediyorlardır muhtemelenEmriniz olur.
İki görüncem var aramızda saygı ve sevgi mesafesini koruduğumuz. Bir de yengem var aynı şekilde, ablam gibi sevdiğim. Yani bedduanız tutmaz.
Yine söylüyorum, annedir. Çöp de olsa kıymetlidir.
Ahhh o kendi dünyası zaten orda sürekli kurulup kurulup duruyor :)Hiiççç umursamıyor gibi davran ne küs ne de cok samimi ol boşver kendi dünyasında küssün barışsın
DeneyecmGörmemezlikten duymamazlıktan gelin inanın etkisi oluyor çünkü bende de bunun gibi var hiç takmıyorum umursamıyorum
Cevap yazdığınız üyenin demeye çalıştığı şey görümceniz annesinin gözünden bakıyor olaylara ve doğal olarak annesini haklı görüyor ve böyle bir durumda size tavır alması gayet normal aslında. Siz kendi açınızdan düşünün annenizin gelini olsa ve geliniyle aralarında problemler olsa siz hiç bşy olmamış gibi davranabilir misiniz? Annesinin haksız olduğunu düşünse bile sonuçta onun gözünde siz annesini üzen kişisiniz. Ne yapmanız konusuna gelince diğer üyelerin söylediği gibi görünce soğuk davranın uzak durun. Ekstra laf sokmaya ya da olayı tartışma boyutuna getirmek çocukça olur. Sizi haksız duruma getirir.Git konularıma bak ondan sonra konus umarım başına öyle bir görümce gelir
BEşer şaşar hiç kimseden bu kadar emin olmayın büyükte konusmayın hayat size iyi davranmıs olabilir ama bu başkalarının derdini problemlerini küçümseme hakkına sahip olduğunuz anlamına gelmiyor bu sert uslubunuzla sizi idare ediyorlardır muhtemelen
İyi akşamlar hanımlar
Konu görümcek... diğer konularımdan bilenler bilir kv ile problemler var ama görümceyle bir atışmamız olmadı ama gelin görün ki kendisi beni rehberinden silmiş sosyal medyadan engellemiş amacı ne kendisiyle bi durum yaşanmadı yarın bir gün ben annesiyle barışırım da küserim de takındığı bı tavra karşı ilerde nasıl davranayım illa bir araya geliniyor gördüğüm yerde rezil edesim var amaaaa ahhh ahhh ne istiyorlar gelinlerden neeee
Gelin kişisiyle de konusurum birde onu dinlerim tamam belki hak vermem ama bu tavırlara da girmemCevap yazdığınız üyenin demeye çalıştığı şey görümceniz annesinin gözünden bakıyor olaylara ve doğal olarak annesini haklı görüyor ve böyle bir durumda size tavır alması gayet normal aslında. Siz kendi açınızdan düşünün annenizin gelini olsa ve geliniyle aralarında problemler olsa siz hiç bşy olmamış gibi davranabilir misiniz? Annesinin haksız olduğunu düşünse bile sonuçta onun gözünde siz annesini üzen kişisiniz. Ne yapmanız konusuna gelince diğer üyelerin söylediği gibi görünce soğuk davranın uzak durun. Ekstra laf sokmaya ya da olayı tartışma boyutuna getirmek çocukça olur. Sizi haksız duruma getirir.
Yapın lütfen son konumda belittim durumu hani problem benlik bile değil sinirimi boznda buSiz öyle inanın, benim için sorun yok. Konularınıza baktım emriniz olduğu üzere ama hiç yorum yapmıyorum. Yaparsam kızacaksınız.
Yapın lütfen son konumda belittim durumu hani problem benlik bile değil sinirimi boznda bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?