• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlayan var m? iliki sonras ime

• Konu Sahibi Konu Sahibi emnsz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde oluyor ama sabaha gecmıs oluyor herzaman farketmıyorum sanırım sısmesı normal ama abartılı olmaması lazım

merhaba arkadaşlar doktorlara gidiyorum bi şey yok diyolar ama ilişkiden sonra vajinamın girişi acayip şişiyor kızarıyor sanki dışarı fırlıyor ve acıyor bu acı da 3-4 gün sürüyor sizce nedir bu aynı sorunu yaşıyanlar var mı yeni evliyim ilk günler bu sorunlar yoktu yeni yeni başladı ve birden olmadı bi gün az şişti daha sonraki gün çoğaldı falan.polikistik over yüzünden gynella kullanıyorum alakası var mıdır anlayamıyorum bilen var mı

canım kasıntı yada akıntı falan var mı diğer şikayetlerin de varsa o zaman tekrar başka bi doktora git yara yada mantar mı acaba. ama başka bi şikayetin yoksa zannetmem.

bu sefer ki daha az şişti ve çabuk indi ama ağrısı kaldı otururken ufflayarak oturuyorum kaşıntı yok akıntıda sadece ağrısı kalıyo girişine dokununca acıyo hani dizinizi vurursunuz sonra dokununca acır ya aynısı.on dakka herşey çok güzel gidiyo ondan sonra devam edersek eyvah eyvah benim halime bende artık yeni evli olduğuma bağlıyorum.

bence böyle çekmekle olmaz git bi görün mutlaka çözümmü vardır rahat olup çaresine bakmak varken neden sıkıntı çekesin

bu sefer ki daha az şişti ve çabuk indi ama ağrısı kaldı otururken ufflayarak oturuyorum kaşıntı yok akıntıda sadece ağrısı kalıyo girişine dokununca acıyo hani dizinizi vurursunuz sonra dokununca acır ya aynısı.on dakka herşey çok güzel gidiyo ondan sonra devam edersek eyvah eyvah benim halime bende artık yeni evli olduğuma bağlıyorum.

ya güzelim bunun yeni evlilikle ilgisi yok
aynı yazdıklarını bende yaşadım..şimdilerde şikayetim yok.nasıl geçti anlamadım belkide ilaçların etkisi oldu ama hala sorunlarım var.tam iyileşmedim.bu seferki sorun başka
bence git bir smear yaptır
birde vajinal kültür yaptır ,bakteri varmı yokmu ,mantar mı öğren.mantar kültürlede çeşidini öğren..

Her ilişki sonrası olmasa da arada sırada bende yaşıyorum anlattıklarını.Özellikle ilişkiye doyduğum halde birlikte olmaya devam ediyorsam zaman zaman oluyor şişme.Bunun da nedeni cinsel doygunluktan dolayı kayganlığın azalması ve sürtünmeden dolayı diye düşünüyorum.Bunun dışında eğer sende kaşıntıyla karışık bir acı hissi varsa mantardan şüphelenmelisin,en iyisi sen bir doktora görün..:teselli:

Back
X