• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlayan var m? iliki sonras ime

• Konu Sahibi Konu Sahibi emnsz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

emnsz

Guru
Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar doktorlara gidiyorum bi şey yok diyolar ama ilişkiden sonra vajinamın girişi acayip şişiyor kızarıyor sanki dışarı fırlıyor ve acıyor bu acı da 3-4 gün sürüyor sizce nedir bu aynı sorunu yaşıyanlar var mı yeni evliyim ilk günler bu sorunlar yoktu yeni yeni başladı ve birden olmadı bi gün az şişti daha sonraki gün çoğaldı falan.polikistik over yüzünden gynella kullanıyorum alakası var mıdır anlayamıyorum bilen var mı

bende de hafif şişme oluyo ama hemen geçiyo, bence başka bir doktorada görün.

bence çok endişelenme bende deşişyor tatlım ya
ama öyle 3-4 gün sürmüyor kızarıklık ve acı da yok
sen biraz temizliğine falan dikkat et bakalım
enfeksiyon kapmış olabilirsin cnm.

mantar olmuş olabilirsin yada kuruluk oluyosa tahriş oluyo olabilir bir doktora görün bence ikisinin de tedavisi var.

evet kuruluk problemi var sanırım ilk başta yok ama zaman geçtikçe kendiliğinden kuruyo açıkça yazdım inşallah yanlış anlamazsınız merak ediyorum yaşayan var mı diye

cnm daha yeni evliymişsin ilk zamanlarda oluyo böle seyler.. alışana kadar sabret. temizlige mutlaka cok dikkat et. kaşıntı da varsa büyük ihtimalle mantar kapmışsındır.ıslatmak icin de krem falan kullanma zaten yeterince tahriş oluyo şu haliyle bir de yabancı maddeler sürersen daha cok tepki verebilir vaginal mukozan. ıslanmıyosa sadece tükürükle ıslatmanı öneririm ben.bi de cok zorlama kaydirigubbakcemile3

Özel kayganlaştırıcılar haricinde birşey kullanma ve sabunla temizlik yapma yine bunun için özel vajinal temizlik jelleri var alıp kullanmanı tavsiye ederim.

sağolun arkadaşlar galiba biraz sabredicez inşallah daha da büyümez çünkü az şişiyodu bu olay git gide çoğalmaya başladı

ay canım bende de aynısı oluyor..kızarıyor..bir ara şime de vardı ama bayağıdır yok nedense..anlamadım..doğum kontrol hapı kullanıyordum bıraktım..ondan sonrada geçti zaten..ama biraz kızarıklık oluyor ve hafif şime ama eskisi kadar değil..hemen iniyor..bir doktora git test yaptır..geçmiş olsun

test derken arkadaşım nasıl bi test.bende gynella diye bir ilaç kullanıyorum polikistik over yüzünden o da bir nevi doğum kontrol hapı görevi yapıyormuş tedavinin yanı sıra belki ondan kaynaklanıyordur.

mesela vajinal kültür yaptırabilirsin..bende mantar varmış,doktor öyle demişti..belki de öyle bişi vardır..vajinal kültür yaptırabilirsin..mantar sa hangi mantar olduğunu öğrenmek içinde mantar kültür yaptır..böyle yaptır diyorum ama bakalım doktor yaparmı?bazı doktorlar nedense kendinden çok emin oluyor ve teste gerek duymuyor.(

ufff ne zor kadın olmak adetin gecikir sorun evlenirsin sorun ufff.daha yeni evliyim şimdiden bunlar başlarsa yandık ya

benim konum degil fakat ablamdan biliyorum onda da ayni sikayetler vardi doktora gitti mantar falan cikmadi testler yapildi latex alerjisi oldugu ortaya cikti ve bu yuzden de prezarvatif kullanamiyorlardi. bi ilac falanda vermedi doktoru sadece latex iceren seylerden uzak durmasi gerekti.
gecmis olsun arkadasim

bide ilişki sırasında çok zorlamaktan ve eğer kuru kalıosan o şekilde ilişkiye dewam ediosan ondanda olabilio korkma bence...ilişki sırasında eğer kuruysa fazla sürtünmeden olabilio. rahat ol ama istersen genede bi doktora git için rahatlasınyerimseniben

evet rahat oluyim de ne zamana kadar her seferinde aynısı ondan sonra bi hafta şiş şiş oturama,tam traji komik hallerdeyim gülüyim mi ağlıyim mi bilmiyorum

şiş indikten sora ilişkiye girdiinde bi dikkat et bakalım çok zorluyomusunz büyük ihtimal fazla kurcalamaktan oluodur :utangac:

:utangac: tabiki ilk başlangıçlar az acı verici oluyo ama alışıyorum tam alışıyorum bu seferde şişme başlıyo onun acısıyla yine çekilmez oluyo

Canım başka bir arkadaşta aynı sorunu yazmış hijyen çok önemli terden oluyor duş alın mutlaka yaşadım çünkü

Back
X