merhaba arkadaşlar doktorlara gidiyorum bi şey yok diyolar ama ilişkiden sonra vajinamın girişi acayip şişiyor kızarıyor sanki dışarı fırlıyor ve acıyor bu acı da 3-4 gün sürüyor sizce nedir bu aynı sorunu yaşıyanlar var mı yeni evliyim ilk günler bu sorunlar yoktu yeni yeni başladı ve birden olmadı bi gün az şişti daha sonraki gün çoğaldı falan.polikistik over yüzünden gynella kullanıyorum alakası var mıdır anlayamıyorum bilen var mı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anlayan var m? iliki sonras ime
- Konu Sahibi emnsz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?cnm daha yeni evliymişsin ilk zamanlarda oluyo böle seyler.. alışana kadar sabret. temizlige mutlaka cok dikkat et. kaşıntı da varsa büyük ihtimalle mantar kapmışsındır.ıslatmak icin de krem falan kullanma zaten yeterince tahriş oluyo şu haliyle bir de yabancı maddeler sürersen daha cok tepki verebilir vaginal mukozan. ıslanmıyosa sadece tükürükle ıslatmanı öneririm ben.bi de cok zorlama kaydirigubbakcemile3
ay canım bende de aynısı oluyor..kızarıyor..bir ara şime de vardı ama bayağıdır yok nedense..anlamadım..doğum kontrol hapı kullanıyordum bıraktım..ondan sonrada geçti zaten..ama biraz kızarıklık oluyor ve hafif şime ama eskisi kadar değil..hemen iniyor..bir doktora git test yaptır..geçmiş olsun
mesela vajinal kültür yaptırabilirsin..bende mantar varmış,doktor öyle demişti..belki de öyle bişi vardır..vajinal kültür yaptırabilirsin..mantar sa hangi mantar olduğunu öğrenmek içinde mantar kültür yaptır..böyle yaptır diyorum ama bakalım doktor yaparmı?bazı doktorlar nedense kendinden çok emin oluyor ve teste gerek duymuyor.(
benim konum degil fakat ablamdan biliyorum onda da ayni sikayetler vardi doktora gitti mantar falan cikmadi testler yapildi latex alerjisi oldugu ortaya cikti ve bu yuzden de prezarvatif kullanamiyorlardi. bi ilac falanda vermedi doktoru sadece latex iceren seylerden uzak durmasi gerekti.
gecmis olsun arkadasim
gecmis olsun arkadasim