O zmn biraz sonra bakayım. Fotolara bakmam lazım adet yerini bulsunBakabilir. Ama güzel şeyler söyle
Baktığın için çok teşekkür ederim.Çok anlamam da bişiylere benzetiyorum ilginç çıkmış hee. :)) Kızkıza konuşmaların var kalp çıkmış kocaman ortak konu o gibi. Birine özgürlüğünü vermen gerekiyor sanki bırak uçsun. Haberlerin var temiz temiz. Uçak yolculuğu görünüyor. Ve evlilik görünüyor.evliysen de ev alacaksım diyelim:))
Ben de atsam bakar mısın acaba? Ya da biri görür yorumlar
Çok teşekkür ederim inşallah.içinizdeki sıkıntıdan kurtuluyorsunuz istediğiniz birşeye o sıkıntıdan kurtulur kurtulmaz kavuşacaksınız,bir gebelik var ama bu illa bebek anlamında değil yeni oluşum da demek olabilir.genel olarak ferahlı bence :)
E canım tüyo ver azcık tuttu mu bari.Baktığın için çok teşekkür ederim.Ben hiç anlamıyorum. Bilsem keşke bakardım ama sen at yine de fotoları belki biri görür cevap yazar.
Nefes almakta günah. Dur nefesimi tutayımKızlar yapmayın yalandan yorum yapmak bilr çok günah hani zevkine falan die bişi yok günah..
pardon canım ya.E canım tüyo ver azcık tuttu mu bari.Rica ederim.. bakalım içince atıyım o zmn :
Nefes almak neden günah bilemedim. Dikkatimi çekti çünkü bakmasını isteyen arkadaşıma da bunu söylemrk istedim gerçekten şirke götürür ben uyarayım sizi kardeşim hayırlı günlerNefes almakta günah. Dur nefesimi tutayımyaa zevkine diyen benim yani o yüzden cevap hakkı doğdu. Ayrıca günahsa niye bu konu dikkatini çekip açıp bakıyorsun
Evet zevkine bakıyorum şuan iki yolun arasında kalmışsın. Fincanında orta boylu sarışın bi bey var. Bi kadın var bi de saçları omzunda esmer çekik göZlü valla bunlar kim bilmiyorum belki sende bilmiyorsunLütfen fincanıma anlayan biri bakabilir mi???
Çok teşekkür ederim.amin İnşallahEvet zevkine bakıyorum şuan iki yolun arasında kalmışsın. Fincanında orta boylu sarışın bi bey var. Bi kadın var bi de saçları omzunda esmer çekik göZlü valla bunlar kim bilmiyorum belki sende bilmiyorsunbirine bi söz vermiş yerine getirememişsin aynı zamanda biri de sana söz vermiş ama yerine getirememiş yarım kalmiş şeyler var hep falında. Şuanda olmasını istediğin bişey var hemen olması için zamanı hızlandırmak istiyorsun. Sanki kilo ile ilgili bi problem var sende mi bi yakınında mı bilemedim . Sana dalgalı saçlı orta yaşlı bi kadın tavsiyelerde bulunacak bence dinlemelisin. Üstünde bebek mavisi bi elbise var deniz kenarındasın güzel bi gün . İşllah dülwklerin kabul olur not: tutmasa da hiç biri çaktırma zevkineydi
Rica ederimÇok teşekkür ederim.amin İnşallahseninde duslediklerin gerçek olur. . Söz veripte tutmadigim bir şey hatırlamıyorum
fakat Bir kadın beni biriyle görüştürmek istedi. o kişi görüşelim dedi ama sonra kayboldu ortadan
Olmasını istediğim çok şey var. İnşallah olur. Kilo problemi olan annem var
Hayırlısı Kısmet bakalım. Tekrar teşekkürler
Eskiden kozlarla bakardım şimdi görünce heves ettim. Atıp tutayım bariLütfen fincanıma anlayan biri bakabilir mi???
Çok teşekkür ederim.Eskiden kozlarla bakardım şimdi görünce heves ettim. Atıp tutayım bari
Üç kişi ve siz bir olay yaşayacaksınız.bu üç kişiden birinin bir sorununu çözmeye çalışacaksınız baya büyük bir sorun. Anlaşamadığınız iş veya okul şu an neredeyseniz bir arkadaşınız ile ilgili kulağınıza sizi üzecek bir bileği gelecek. Hoşlandığınız kişi ile kalabalık bir ortamda görünüyorsunuz. İki seçenekli bir planlamanız var kendinizden çok sevdiklerinizi mutlu edecek olan seçeneği seçecek gibi duruyorsunuz. Kalın giyilmiş bir dönemde hayatınızın en mutlu dönemine gireceksiniz. Sıkıntı yaptığınız şey şifa buluyor.
ay özlemişim He. Üniversite zamanım geldi aklıma
Ben zevkine bakıyorum emin misin son kararın mıRica etsem benim falimada bakabilir misiniz