- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.779
- 133
- 39
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Evet biliyorum ama kendime uygun bir yöntem bulamadim. Spiral zaten cok olan regl kanamami costuruyor, kondomdan cift olarak ikimiz de hoslanmiyoruz, igne ve hap hormonlari degistirdigi icin sicak bakmiyorum, ilerde bebek istedigimiz icin kalici yöntemleri zaten düsünmüyoruz. Hayir olur da kazara bebegimiz olursa karalar baglamiycaz, zaten ilerde istiyoruz biraz erken olmasi da hayatimizi alt üst etmeyecek. Sonrasinda zaten kalici yöntemlere basvururum. Saydigim yöntemler disinda yöntem bilen varsa tavsiyelere de acigim.Söylediğiniz 2 şeyde korunma yöntemi değil farkında mısınız acaba
Gercekten20-21 tam da hamile kalma şansın en yüksek günler
Nasıl böyle riske atabiliyorsunuz bir türlü aklım almıyor.
Bir an önce uygun bir korunma yöntemi bulmalısınız, ya da 2. Çocuğa hazırlık yapmalisiniz
Eh hayatınız boyunca çocuk doğurun mademEvet biliyorum ama kendime uygun bir yöntem bulamadim. Spiral zaten cok olan regl kanamami costuruyor, kondomdan cift olarak ikimiz de hoslanmiyoruz, igne ve hap hormonlari degistirdigi icin sicak bakmiyorum, ilerde bebek istedigimiz icin kalici yöntemleri zaten düsünmüyoruz. Hayir olur da kazara bebegimiz olursa karalar baglamiycaz, zaten ilerde istiyoruz biraz erken olmasi da hayatimizi alt üst etmeyecek. Sonrasinda zaten kalici yöntemlere basvururum. Saydigim yöntemler disinda yöntem bilen varsa tavsiyelere de acigim.
Elestirmiyorsunuz, saldiriyorsunuz su an. Alintiladiginiz cevabimda 2. cocuktan sonra kalici yöntemlere basvuracagim demistim.Eh hayatınız boyunca çocuk doğurun mademÇok zevk veren, sıfır yan etkisi olan korunmanın icat edildiğini hiç sanmıyorum.
Ne kadarrr narinsiniz. Aynen saldırıyorum, manyağım işte ne yaparsın.Elestirmiyorsunuz, saldiriyorsunuz su an. Alintiladiginiz cevabimda 2. cocuktan sonra kalici yöntemlere basvuracagim demistim.
Hayır böyle bir şey yok.GercektenAyda yaklasik kac gün yüksek ihtimal olan günler. Bir doktorun hazirladigi animasyonu izlemistim 3 gün diyordu sanki.
Cok zor bir hayatiniz var galiba, üzüldüm adiniza..Daha döngünden haberin yok ama doğurun çok doğurun...cok lazım cunku...
Sen kendine üzül daha kendinden haberin yok...Cok zor bir hayatiniz var galiba, üzüldüm adiniza..
Kizlar su yumurtlama olaylarini hic bilmiyorum yaa. Ayin 4ünde regl oldum. Hangi günler hamile kalinmasi cok cok cok zor ve hangi günler yüksek bilen var mi? Hala korunmayi ögrenemedim süt korurla idare ediyorum bir de takvim yöntemini eklemek istiyorum lütfen bir yardimp.s:20 ve 21 ekimde korunmasiz iliski oldu. Hamile kalma ihtimalim % kac sizce?
Hic bir kadinin hic bir ayi ayni degildir, olmayabilir yani.. bunu bana jinekologum soylemisti. Bu ay 11. Gun yumurtluyosan ertesi ay bu 17. Gun bile olabilirKizlar su yumurtlama olaylarini hic bilmiyorum yaa. Ayin 4ünde regl oldum. Hangi günler hamile kalinmasi cok cok cok zor ve hangi günler yüksek bilen var mi? Hala korunmayi ögrenemedim süt korurla idare ediyorum bir de takvim yöntemini eklemek istiyorum lütfen bir yardimp.s:20 ve 21 ekimde korunmasiz iliski oldu. Hamile kalma ihtimalim % kac sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?