Anlayan beri gelsin

Hellohappiness

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
1.618
2.779
133
39
Kizlar su yumurtlama olaylarini hic bilmiyorum yaa. Ayin 4ünde regl oldum. Hangi günler hamile kalinmasi cok cok cok zor ve hangi günler yüksek bilen var mi? Hala korunmayi ögrenemedim süt korurla idare ediyorum bir de takvim yöntemini eklemek istiyorum lütfen bir yardim p.s:20 ve 21 ekimde korunmasiz iliski oldu. Hamile kalma ihtimalim % kac sizce?

Eklentiler

• 82D27D4A-AE32-460A-9F63-A8FBC8E3533C.png
    120,6 KB · Görüntüleme: 101
20-21 tam da hamile kalma şansın en yüksek günler
Nasıl böyle riske atabiliyorsunuz bir türlü aklım almıyor.
Bir an önce uygun bir korunma yöntemi bulmalısınız, ya da 2. Çocuğa hazırlık yapmalisiniz

Söylediğiniz 2 şeyde korunma yöntemi değil farkında mısınız acaba
Evet biliyorum ama kendime uygun bir yöntem bulamadim. Spiral zaten cok olan regl kanamami costuruyor, kondomdan cift olarak ikimiz de hoslanmiyoruz, igne ve hap hormonlari degistirdigi icin sicak bakmiyorum, ilerde bebek istedigimiz icin kalici yöntemleri zaten düsünmüyoruz. Hayir olur da kazara bebegimiz olursa karalar baglamiycaz, zaten ilerde istiyoruz biraz erken olmasi da hayatimizi alt üst etmeyecek. Sonrasinda zaten kalici yöntemlere basvururum. Saydigim yöntemler disinda yöntem bilen varsa tavsiyelere de acigim.

O belli olmaz o takvime göre yumurtlamayabilirsiniz korunmadığınız her an hamile kalablirsiniz onun garantisi yok.

Gercekten Ayda yaklasik kac gün yüksek ihtimal olan günler. Bir doktorun hazirladigi animasyonu izlemistim 3 gün diyordu sanki.

Kanaman çok olsa bile spirali tercih etmelisin. Ya da ikinci çocuğa hazır ol tercih senin :)

Eh hayatınız boyunca çocuk doğurun madem Çok zevk veren, sıfır yan etkisi olan korunmanın icat edildiğini hiç sanmıyorum.

Eh hayatınız boyunca çocuk doğurun madem Çok zevk veren, sıfır yan etkisi olan korunmanın icat edildiğini hiç sanmıyorum.
Elestirmiyorsunuz, saldiriyorsunuz su an. Alintiladiginiz cevabimda 2. cocuktan sonra kalici yöntemlere basvuracagim demistim.

Gercekten Ayda yaklasik kac gün yüksek ihtimal olan günler. Bir doktorun hazirladigi animasyonu izlemistim 3 gün diyordu sanki.
Hayır böyle bir şey yok.
Regl bittiği gün, yada başlamadan bir önceki gün hamile kalma şansı çok çok az dense de tek günle hamile kalan çok insan var.

Şöyle düşün, insanlar tecavüze uğruyor tek bir günden hamile kaliyor. Onlar sanki takvim veya pozisyon mu ayarlıyorlar?

Diyagram falan kullanın bari, takvim saymak mantıklı değil çünkü ben eskiden 12/14 gun arası yumurtlardım artık 10'da falan hissediyorum. Yasla, stresle degisen şeyler bunlar. Ama bebeginiz daha emerken kondomla da olsa korunun bence anne sütüne ihtiyacı var.

Eski Mısır 'da ya da Mayalarda kullanılan bazı yöntemler var ama işinize yaramaz sanırım.

Siz tıbbın sunduğu imkanları reddedip alternatif yöntem arıyorsunuz.
Spiral? Olmaz kanamam çok oluyor
Hap,iğne? I-ıh hormonlarım bozuluyor
Kondom ? Yok onu da beyim tercih etmiyiii...

Çift olarak kondom sevmiyorsanız bol bol bebek sevin

Doğum yapmıştım, emziriyordum ve daha adet görmeye başlamamıştım . Sadece tek korunmasız gecede aman bişey olmamıştır ki demiştik . Nasıl olsundu ki 1 defa ile? Tsh, prolaktin, adet görmemeye rağmen.. Neyse ben bekle bekle adet bir türlü olamadım bi evde test yapayım da içim rahatlasın dedim ( malum kzadan ötürü) . testi yapmamla evde çığlık atmam bir oldu. 2,5 aylık hamileydim öğrendiğimde. Daha da birşey olmaz demem artık. Evde korunma yöntemleri bitmişse odayı değiştiriyorum .:)

Hic bir kadinin hic bir ayi ayni degildir, olmayabilir yani.. bunu bana jinekologum soylemisti. Bu ay 11. Gun yumurtluyosan ertesi ay bu 17. Gun bile olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…