- 17 Aralık 2020
- 968
- 427
- 33
- Konu Sahibi nazeninnazen
-
Hamilesin canım hayırlı olsunSonuçlarım bunlar bi bakarmısınız acaba
Kanamamiz varsa.buyuk ihtimal kimyasal olmusturBalla ama kanamam da var bilemedim ki adet kanaması
Canım kanamam da var ama bilemedim Bugün gittim dr a sonuçlara bakmadı mesai bitmiştiHamilesin canım hayırlı olsun
Acile git istersen progesteron veriyorlar. Kanamanın durması için ilaç iyi olur.Canım kanamam da var ama bilemedim Bugün gittim dr a sonuçlara bakmadı mesai bitmişti
Ama bu adet kanaması gibi fakat koyu kırmızıİki günde bir kan verip takip ettirmek lazım
Bugün 16.00 gibi verdim ultrason da göremedi amaNe zaman kan verdin canım
ne zamandır kanaman var bilemedim şimdi
Ne zamandır kanaman var? Neden gitmiştin doktoraAma bu adet kanaması gibi fakat koyu kırmızı
Pek anlayamadım canım ama kanaman varsa kimyasal gebelikte olabilirBugün 16.00 gibi verdim ultrason da göremedi ama
Bugün gittim ama adet kanamam da var bat 10 gün gecikmişti dünle Bugün kan geldiNe zamandır kanaman var? Neden gitmiştin doktora
Canım acile git bence. Belki basit bi kanamadir. Belki kimyasal falan olabilir. Bende hamile kalmaya çalışıyorum burda okuduğum bildiğim kadarıyla yazıyorum.Bugün gittim ama adet kanamam da var bat 10 gün gecikmişti dünle Bugün kan geldi
Yarına gidicem küçücük bir ilçedeyim öbür ilçeye şuan vasıta yok canım ama bakalım yarın yazarım sonuçları mıCanım acile git bence. Belki basit bi kanamadir. Belki kimyasal falan olabilir. Bende hamile kalmaya çalışıyorum burda okuduğum bildiğim kadarıyla yazıyorum.
Kimyasal gebelik gibi duruyor. Kanama az olsaydı belki yerleşme derdim amaBalla ama kanamam da var bilemedim ki adet kanaması
Bilemedim ama bakalım böyle olupta adet kanaması gibi olanlarda oluyormuşKimyasal gebelik gibi duruyor. Kanama az olsaydı belki yerleşme derdim ama
İşki bu şekildeydi anca bakabildim yorgunluktan ama canım sence nasılCanım acile git bence. Belki basit bi kanamadir. Belki kimyasal falan olabilir. Bende hamile kalmaya çalışıyorum burda okuduğum bildiğim kadarıyla yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?