Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anlayan arkadaslar lutfen beta hcg degerime bakar misiniz endiseliyim😒
- Konu Sahibi scrt
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
Merhaba değer çok güzel 2 günde %60 oranında artması bekleniyor sizinki daha da üstü artmış hayırlı olsunnnArkadaslar adetimden 2 ya da 3 gun once beta baktirdim 16.40 cikti. Bu degerden 4 gun sonra yani bugun 98.63 cikti. Sizce artis nasil dusuk mu? Kafam karisti
- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
Bence değer gayet iyi artmış ama bi kaç kere daha takip etmenizde fayda var umarım sağlıklı Bi gebelik geçirirsinizArkadaslar adetimden 2 ya da 3 gun once beta baktirdim 16.40 cikti. Bu degerden 4 gun sonra yani bugun 98.63 cikti. Sizce artis nasil dusuk mu? Kafam karisti
- 12 Mart 2020
- 489
- 369
- 23
- 30
Ilk defa yasiyorum cunku. Degerlerden anlamiyorum carpma islemini tabiki yapabiliriz benim sormak istedigim dusuk bir deger mi diye. Yani atiyorum normali 300 dur benim degerim 98 dusuktur.Kafanz neden karışıyor. Basit bir hesap ile çarpma yapnca değernsn gayet iyi olduğunu anlarsınız zaten. 2 günde bir 2 kat artması gerektiğine göre. 4. Gün 4 kat atması lazım 16.40×4=65.6 yani değeriniz gayet iyi. Eeee sorun nedir ?
- 12 Mart 2020
- 489
- 369
- 23
- 30
Cok tesekkur ederimMerhaba değer çok güzel 2 günde %60 oranında artması bekleniyor sizinki daha da üstü artmış hayırlı olsunnn
- 12 Mart 2020
- 489
- 369
- 23
- 30
Cuma tekrar gidicem insallah tesekkur ederim icim rahatladi vallaBence değer gayet iyi artmış ama bi kaç kere daha takip etmenizde fayda var umarım sağlıklı Bi gebelik geçirirsiniz
- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.158
- 498
- 35
Bunun bir normal degeri yok.Ilk defa yasiyorum cunku. Degerlerden anlamiyorum carpma islemini tabiki yapabiliriz benim sormak istedigim dusuk bir deger mi diye. Yani atiyorum normali 300 dur benim degerim 98 dusuktur.
boyle seyleri simdiden takarsaniz hamileliginiz zor gecer. Birakin akisina biraz.
- 12 Mart 2020
- 489
- 369
- 23
- 30
Bilmemek zor vallahi ☺ tesekkur ederim icim rahatladiBunun bir normal degeri yok.
boyle seyleri simdiden takarsaniz hamileliginiz zor gecer. Birakin akisina biraz.
- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
Tabiki de hayr. Diğer kişilerin değeleriyle değerini bir tutmaman ve karşılaştrmaman lazım. Çünkü herkesin yumurtlama zamanı, herkesin döllenme zamanı aynı değil. Senin geç döllenme olmuş.. Ve ilk beta değerine göre artış çok çok iyiIlk defa yasiyorum cunku. Degerlerden anlamiyorum carpma islemini tabiki yapabiliriz benim sormak istedigim dusuk bir deger mi diye. Yani atiyorum normali 300 dur benim degerim 98 dusuktur.