Anlayamıyorum beze olabilir mi?

Lavanta

benaşıkoldum sendeolsana
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
4.028
1
35
kızlar benim koltukaltımın daha alt kısmında hemen göğsümün izasında kalıyor küçük fındık kadar bişeydi acı yoktu ucu yoktu ne kadar süredir vardı orda bilmiyorum ama uzun dün akşam ben onunla oynarken içinden irin çıkarttım normalde çok sıkınca acıyordu dün akşamda öylesine oynuyordum bişeyler çıkartmak için değil sonra o an için indi o beze ama sabah kalktığımda acı vardı şişmiş yine içten şisik tabiki ve kolumu kapatınca sanki kuş var orda acıyor ve fındık bididen daha büyük bişey oldu cildiyeye gidicemde zaten sivilcelerim için gidiyorum anca o zman gidebilirm yine bayrama bikaçgün varken inşallah sorun olmaz ama merak ettim varmı böyle bir durum ile karşılaşan**

ya daha bugün bende koltukaltımda bi beze farkettim daha önce de çıkmıştı bende ama dışarda ucu vardı bende patlattım çıkardım irini ama heralde tamamen boşaltamamışım şimdi ucu yok ve fındık büyüklüğünde akşam sağlıkçı kuzenim gelcek ona soracam bakalım ne olcak

cnm benim patlatmadan öncede ucu yoktu daha önce denemiştim patlatmayı ama patlamamıştı dün akşam patlatma niyetine oynamadım öylesine elliyordum sıkıyordum bide baktım patlamış çıkartmaya çalıştım irini snr düz oldu ama sabah kalktığımda ki hala acı var ve sanki daha büyük ve dokunamıyorum acıyor çok rica etsem benim durumumuda sorarmısın dr. gidicem ama çalıştığım için zırt pırt izin alamam daha yeni cildiyeye gittim dişciye gittim anca 1 ay sonra gidebilirm ama içim rahat eder en azından

canım ya dediki o büyük ihtimalle deri altında bi sivilcedir onun alınması gerek yani doktora gitmen gerek yarın benimkini de alacak

evet bende babama gösterdim oda cerrahiye gidip ya kremle tedavi hapla tedavi, olur yada alırlar dedi bakalım gidicem haplarım bitince

hakkımızda hayırlısı allahtan ciddi bişey değil çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…