anlayamadım

badegul

bebişim geliyooooo
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
270
1
38
ayın 21 de doktora gittim 10 gün sonra yumurtlayacaksın dedi bugün 10.günüm ve kan gördüm geçen adetim 4.deydi 6 sı gibi görmem gerekiyodu nette hesapladım doktordan geldiğimden beri fitil ve antibiyotik kullanıyorum onlar etkilemiş olabilirmi ama bugün hem yumurtlayıp hem nası adet olurum anlayamadım lütfen yardım:bbo::bbo::bbo::bbo:

canım şimdi bi hesaplama yapalım

geçen adetin ayın 4 ündeydi
yani sen doktora adetinin 18.günü falan gittin. 32 günde bir adet oluyorsun demekki 32-14 =18 yani adetinin 18.günü yumurtlaman gerekiyor(kendi hesabına göre) yani doktora gittiğin gün.. doktorunun 10 gün sonra yumurtlucakısn demesinden açıkçası bende bişey anlamadım.. adetlerin düzenlimiydi peki senin??

canım şimdi bi hesaplama yapalım

geçen adetin ayın 4 ündeydi
yani sen doktora adetinin 18.günü falan gittin. 32 günde bir adet oluyorsun demekki 32-14 =18 yani adetinin 18.günü yumurtlaman gerekiyor(kendi hesabına göre) yani doktora gittiğin gün.. doktorunun 10 gün sonra yumurtlucakısn demesinden açıkçası bende bişey anlamadım.. adetlerin düzenlimiydi peki senin??

düzenli sayılırdı 32 33 34 güne bir adet oluyodum geçen ay 34 gününde oldum bilmiyorum yaaaa offff pespembe bi leke

canım bensana şimdi hamile olabilirsin diyecem ümit vermek istemiyorum çünki öyle çok arkadaş oldu hamile kaldı yerleşme kanaması ama bensana daha öncede dediğim gibi dr neden öyle dediki he bide senin kanaman 4 dü ama sen 10na kadar sürdü demiştin kullanma sen o fitilleri bence

canım bensana şimdi hamile olabilirsin diyecem ümit vermek istemiyorum çünki öyle çok arkadaş oldu hamile kaldı yerleşme kanaması ama bensana daha öncede dediğim gibi dr neden öyle dediki he bide senin kanaman 4 dü ama sen 10na kadar sürdü demiştin kullanma sen o fitilleri bence

ya nebileyim kafam karıştı bugün kan man yok yaaaa dalga geçer gibi yarında olmazsa doktora gitcem zaten gece hiç koymadım fitil adet olmuşum galiba diye bide benim adetim 2 aydır ağır geçiyo çok midem bulanır çıkarırım mutlaka hayırlısı her ay böle tuhaflıklar yaşıyorum ama sonu kocaman bi fooooooooossssssssssss

X