• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatmazsan patlıycam şu gerizekalı görümceye nasıl tutum sergilemem lazım.?

Allah islah etsin onu ve onun gibileri , fesatlari , kiskanclari ayy sinir oldum ya .Cnim Allah yardimcin olsun sen kalbini kötüye cewirmedgn surece bisey olmaz , kazanan sen olursun.

konu yemek tarifllerine gelir birazdan:27:

dikkat valla kızlar. geyiğe girmeyin bari. yoksa katliama az kaldı.:1:
konuyuda silmiş arkadaş ha.
neyse yorum yapayım alıntıdan.
en güzeli sen ayrı eve çık konu sahibi. böylece görümceden uzak olursun

evet evet bence de aynen katılıyorum (Maksat konuyla ilgili yorum yapıp dikkat çekmemek ):52::52::52:

yok canım almayım ya bu ara zaten canım herşeyi cok çekıyor daha demin öküzü indirdim mideye:27::27:

Öküz az olmuş bacım, boğa yok muydu boğa :27:
Ben hamile falan değilim ama nerede çikolata görsem ağzımın suyu akıyor:26: Rüyamda pastasını gördüm:23:

:27::27::27:sus kız ramazan günü yoksa o sopalar leyveler bize nasip olacak:27::27::27:
Sen hamilesin sana vurmazlar da bana olan olur:14: Aaa ama ben de potansiyel anne adayıyım, vurmayın kız. Uvv bu da yanlış anlaşılır, sevgilim yok ve bir şey yapmıyorum:23:. İleride evlenirsem diye dedim:ssz:

deme işte öyle deme deme deme..çikolataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:25::25::25::25::25::25::25::25:

Dedim ama yaaa:26:

Görümcen çocukça davranıyor, sen de onu takmamak iplememek yerine ona uyuyorsun ve en az onun kadar çocukça davranıyorsun.

Sen hamilesin sana vurmazlar da bana olan olur:14: Aaa ama ben de potansiyel anne adayıyım, vurmayın kız. Uvv bu da yanlış anlaşılır, sevgilim yok ve bir şey yapmıyorum:23:. İleride evlenirsem diye dedim:ssz:

Dedim ama yaaa:26:

neyseki çantamı döktüm ..buldum çikolata

konu yemek tarifllerine gelir birazdan:27:

dikkat valla kızlar. geyiğe girmeyin bari. yoksa katliama az kaldı.:1:
konuyuda silmiş arkadaş ha.
neyse yorum yapayım alıntıdan.
en güzeli sen ayrı eve çık konu sahibi. böylece görümceden uzak olursun

Ayrı eve çıkarsa kimi kıskandırıp egosunu tatmin edecek? Uzak olmak istese bence olurdu. :34:

Back
X