• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatmazsan patlıycam şu gerizekalı görümceye nasıl tutum sergilemem lazım.?

Ayrıca sen kendin kaşınmışsın. Hem nispet yapıyorsun hemde amacına ulaşıp kıskandırınca kadına demediğini bırakmıyorsun.
Bide kendi çocuğunu sevmiyor beğenmiyor demişsin. Nasıl bi kafan var senin? Övdüğün çocuğunun tek bir tırnağını yaratamazsın bide kıyaslamaya mı girdin?

elmy değilde kk daki hatunlar olarakk ayy unuttum gerçi ismi lazım değil, kemal sunal gibi yahnisini yapacaz...:60::60:

:18::18::18::18::18: soğanaları robottan geçirsek olurmu :18::18: yoksa yemiyorum :18:

Son düzenleme:
Gunun konusu olmus.konu yine sacma sapan yerlere gitmis.
Bi arkadas yazmisdi anlatmasaydinda patlasaydin diye.
Onla ayni fikirdeyim.

oruç çoğu kişinin başına vurmus sanırım :ssz:içeriği boşarttırmıssınız hatuna

:19::19::19: çek olsa öyle demezdi :63: ayrıca yoğundum ondan. iştende koptum :31: takipteyim :51:

sen yorulma..özet geçerim ben....gelin var ...kaynana var....maydanoz var......ne ararsan...bak özet geçtim.sen yeterki iste...

Son düzenleme:
Esmer bebektim lüle lüle lepiska gibim saçlarım vardı. Bana şimdiye kadar geçmişimle ilgili yalan mı söylediler yani? Ah olamaz aldatıldım :18:
Konu sahibinin burcu hakkında fikrim var ama kendime saklıyorum şimdilik. :1:

Fitili kendi ateşledi canım orası kesin. Anlaşılan hep destek tam destek beklermiş ne bilsin millet?
Bu kadar çabuk olması tuhaf olan. :27:

bende tahmin ettim yılaannnnn:37:

konu yemek tarifllerine gelir birazdan:27:

dikkat valla kızlar. geyiğe girmeyin bari. yoksa katliama az kaldı.:1:
konuyuda silmiş arkadaş ha.
neyse yorum yapayım alıntıdan.
en güzeli sen ayrı eve çık konu sahibi. böylece görümceden uzak olursun

Son düzenleme:
Ya şu konuları niye siliyorsunuz? Site kurallarından hiç mi haberiniz yok. Siz istediğiniz kadar silin, editör gelir yerine getirir konuyu. Bir şey paylaşıyorsanız arkasında durun bari..

ayy lütfen kurumda yasaklanmasınnn :43:

zaten oyunlar gitti, başka sitelerden de açılmıyor :47:

yoksa açılabiliyor mu :119:

Back
X