- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.288
- 798
cicikız sen eteğini toplayıp kenara çekil..![]()
kuzum kıyamam yaa.....ben ciciysem sen nesin acaba dilim varmıyor söylemeye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cicikız sen eteğini toplayıp kenara çekil..![]()
Yalnız dengesiz davranan biz değiliz.
Bu laf bana mı?
Eger oyleyse internete sadece kurum bilgisayarından girilmiyor
kuzum kıyamam yaa.....ben ciciysem sen nesin acaba dilim varmıyor söylemeye![]()
Sizin gibi dengesizler olduğu sürece derdini paylaşamıyor insan. Pişman oldum yazdığıma sildim..
ya da görümce onunla bozmuş :) cocuk yaeristiriyolar isteBosver arkadasim ya
Yik görümcesi pardesu almismis sacma sapan seviyesiz muhabbetler
CahiL muhabbeti derler bizim orada
Isleri güçleri yok muhtemelen ev hanimi kafayi gorumceyoe bozmus
Ben de çekilcem mi, yoksa kırcan mı belimicicikız sen eteğini toplayıp kenara çekil..![]()
ben söyleyince tu kaka oluyorum :)Hehhh tam da bunu diyecektim ben deKonu sahibi hiç aşağı kalır yanınız yok.
![]()
biz derken bende yorumunuzu anlamaya çalışıyorum.
çalışanlar yazmasın gibi bir sonuç çıkardım :26:
ya da görümce onunla bozmuş :) cocuk yaeristiriyolar iste
Ben de çekilcem mi, yoksa kırcan mı belimi
ben söyleyince tu kaka oluyorum :)
arkadaşımm boş boş yorum yapıyorlar iştee...
biz derken bende yorumunuzu anlamaya çalışıyorum.
çalışanlar yazmasın gibi bir sonuç çıkardım :26:
Doğrudur, mesela ben senin varlığının farkında değildim cre, elma fln dedin smiley de koydun tansiyonumu yükselttin. Seviye nerde biliyorsun degil migerçekten yokluğu ile huzur veren insanlar var..herkes için hepimiz olabiliriz..nasıl anladığına bağlı elma![]()
Resmen Fransız kaldım böyle bir garip hissettim kendimi misk.
Çalışanlar mı yorum yapmasın dediler?
Yani eminim ev hanımları için yani sırf onlara özel de siteler vardır ya da kendilerine topik açsınlar oradan çıkmasınlar madem.
Doğrudur, mesela ben senin varlığının farkında değildim cre, elma fln dedin smiley de koydun tansiyonumu yükselttin. Seviye nerde biliyorsun degil mi
bırak ipek yaaa....elmik iki yorum yapmış....bazı yeni arkadaşlarda saçma sapan laf atmış...hoş yeni olduklarınıda sanmıyorum adam martta üye olmuş ama nasıl bi doluysa..kesin 2. üyelik
Sizin gibi dengesizler olduğu sürece derdini paylaşamıyor insan. Pişman oldum yazdığıma sildim..