• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatmazsan patlıycam şu gerizekalı görümceye nasıl tutum sergilemem lazım.?

Hey görümce görümcee görmeyeyim ömrümceee:21:

Sizin gibi dengesizler olduğu sürece derdini paylaşamıyor insan. Pişman oldum yazdığıma sildim..

3 tane yorum görüp karşılığında bu mesajı yazabildiysen ben senin görümcene acıdım.

Konuyu birde ondan dinlemek lazım,yazık kadıncağıza:31:

Bosver arkadasim ya
Yik görümcesi pardesu almismis sacma sapan seviyesiz muhabbetler
CahiL muhabbeti derler bizim orada
Isleri güçleri yok muhtemelen ev hanimi kafayi gorumceyoe bozmus
ya da görümce onunla bozmuş :) cocuk yaeristiriyolar iste

cicikız sen eteğini toplayıp kenara çekil..:34:
Ben de çekilcem mi, yoksa kırcan mı belimi
Hehhh tam da bunu diyecektim ben de :27: Konu sahibi hiç aşağı kalır yanınız yok. :53:
ben söyleyince tu kaka oluyorum :)

arkadaşımm boş boş yorum yapıyorlar iştee...

Resmen Fransız kaldım böyle bir garip hissettim kendimi misk.
Çalışanlar mı yorum yapmasın dediler?
Yani eminim ev hanımları için yani sırf onlara özel de siteler vardır ya da kendilerine topik açsınlar oradan çıkmasınlar madem.

aman Allahım 70 kullanıcı okuyor bu topik karışır bi de bende çalışıyorum yorum yazmayayım mı şimdi beni sevmiyor musun yoksa bacım:3::54:

gerçekten yokluğu ile huzur veren insanlar var..herkes için hepimiz olabiliriz..nasıl anladığına bağlı elma:32:
Doğrudur, mesela ben senin varlığının farkında değildim cre, elma fln dedin smiley de koydun tansiyonumu yükselttin. Seviye nerde biliyorsun degil mi

Resmen Fransız kaldım böyle bir garip hissettim kendimi misk.
Çalışanlar mı yorum yapmasın dediler?
Yani eminim ev hanımları için yani sırf onlara özel de siteler vardır ya da kendilerine topik açsınlar oradan çıkmasınlar madem.

bırak ipek yaaa....elmik iki yorum yapmış....bazı yeni arkadaşlarda saçma sapan laf atmış...hoş yeni olduklarınıda sanmıyorum adam martta üye olmuş ama nasıl bi doluysa..kesin 2. üyelik

Son düzenleme:
bırak ipek yaaa....elmik iki yorum yapmış....bazı yeni arkadaşlarda saçma sapan laf atmış...hoş yeni olduklarınıda sanmıyorum adam martta üye olmuş ama nasıl bi doluysa..kesin 2. üyelik

Birkaç kez gördüm topiklerde onu ama öyle dikkatimi çekmemişti..neden sivrildi ki şimdi durduk yere?:24:

Back
X