Ben su hediye olayini cidden tam manasi ile anlamadim...zaten kavganin odak noktasida o hediye degilmi?? CADIARZU
Siz onun adina kiziniza hediye aldiniz?? Dogrumu anladim.? Abin bile kizdi hatta...niye benim haberim yok diye? :sm_confused:
bana kalırsa bu olayda siz okadar da masum değilsiniz
yengenin psikolojisinin hiç normal olduğunu
düşünmüyorumm muhtemelen onu o kıvama küçücük bir
hediye olayı getirmedi
birazcık özeleştiri yaparsanız neden kaynaklandığını
bulabilirsiniz çünkübunları siz yaşadınızz
Eğer yengenizi de gerçekten seviyorsanızz EMPATİ yapıp
anlamaya çalışın derim.
canımm sen gerçekten iyi niyetli yaklaşıyor olabilirsin ama
yengenin kendi penceresinden neler yaşadığını bilmiyoruz
ben inanıyorumki senin kızını da seni de seviyordur ama her an burun buruna olmak istemiyordur
burdada senin yapabileceğin birşey yokk annenlerle
aynı binada oturuyorr mecburen görüşüyosunuzz
sende bir gelinsinn
istermisin
5 vakit kaynananlarla birlikte olmakk
üstelikk şuanda bebeğide yokk
iyice psikolojisi çökmüşş
bence şu tabloda
senin uzlaştırıcı bir tavır sergilemen
Anlattığından anladığım kadarıyla a.s.
yengemin fesatlandı.şoktayım ilk defa böyle davrandı ne kadar körmüşüm en sonunda fesatlığından annem bize küçükbir hediye aldı diye anneme bağırdı üzerine yürüdü elinden gelse dövecekti bana bağırdı .....küçüçcük bebeğimden için niye ona alıp dürüyorsun diye kıyameti kopardı annemede abimedebağırdı.bana kocamın parasını yemekle suçledı..ama annmelere gidiyorum ben onun evine değilki...
ama en başından beri beni sevmiyormuş abimde zaten tartışmadan sonra dedi anlattı abimin bizimle vakit geçirmesini bana gelmesini istemiyormuş.ben ne yaptım ona anlamdım valla...annem ve benden kötüsü olmadı....bağırdı bize demediğini komadı...
Anlamaya çalıştım, tabi anladığımı sanmıyorum ama benim takıldığım konu yengenizle anneniz aynı evdemi yaşıyorlar. Eğer öyleyse sizin sık gitmeniz yengenizi sıkmıştır. Her ne kadar karşı olsamda burada açılan konularda arkadaşların yorumları artık o evin gelinin evi olduğu ve o eve zırt pırt gidemeyeceğiniz konusudur.
Hediye konusuna gelince bu konuyu hiç anlamadım.
annem benim bebeğime hediye aldı diye kıyameti kopardı..bu yani....bize bişey alınmasını istemiyormuş....
başta uzun olmuş herkes şikayet etmiş şimdide silmişin ......hiç ayrıntı yok .neden bu kadar sinirlendi..........
üzerinize yürüyecek kadar ne oldu...
anlıyamadım sadece çocuga alınan bir kaç şey içinmi yoksa biriktirip patladımı yengen.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?