En mantıklı olanı o halde onu hayatımdan çıkarmakBu adama guven olmaz bence evlense hamile biraktigi kizla evlenirdi herhalde nişan atmak filan bence yalan soyluyor size bu ilişkinin pek saglikli olacagini sanmiyorum.O kizada sana dediklerini demiştir şimdi ay onu sevmedim falan ayaklari yapiyor tipik erkek hareketleri.Sizide hamile birakip gider bu dikkatli olun
Bu yazdıklarım peki ayrılmak için bir neden miEski kız arkadaşıyla yaşadıklarını anlatması hiç ama hiç hoş bir şey değil. Kesinlikle güvenilmez erkek tipi. Yarın öbür gün ayrılınca sizinle yaşadıklarını da herkesle paylaşır muhtemelen.
Evet kendi iyiliginiz içinEn mantıklı olanı o halde onu hayatımdan çıkarmak
Ayrılan tüm erkekler boynuzlaniyor, ne ilginç bir yer şu KKKız onu aldatmış öyle söyledi sorduğumda zaten sevmiyordum falan dedi
Evli bile cikabilir gibi dogdu icime nedensizce. Bence dikkat edin, uzak durun… 6 ay hic uzun bir sure degil bence iltimas gostermemeli ve kesmelisinizMerhaba öncelikle 25 yasindayim
Benim bir sorunum var ve işin içerisinden çıkamıyorum lütfen yardım edin. 6 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşım daha önceden 4 yıllık bir ilişkisi olmuş ve nisan atmış düğüne 6ay kala bu da aldatilmasindan dolayı atılmış bir nisan beraberlikleri onun demesi üzerine birlikte oldukları için zoraki giden bir beraberlikmiş. Bana kızı hiç sevmediğini sırf birlikte oldukları için evlenmek zorunda kalacağını ama sonra nisan attığını söyledi. Bu konuyu biraz sorun yapmıştım fakat sonrasında üzerini kapattım. Bugün de gelecek hakkında evliliğin ne zaman olması gerektiği gibi konular sordum ona göre kendime bir plan cizecektim. Bana evleneceksek bunu bilmen gerekir diyerek çocuk aldirdiklarindan bahsetti ve bunu bana şimdi anlatıyor ilişki başlamadan Bana herseyi anlat demiştim oysaki. Bu duruma katlanabilecegimi artık sanmıyorum ama onu da seviyorum işin içinden çıkamıyorum anlatabileceğim kimse yok lütfen yol gosterin devam etmeli miyim?
Sevmediği biriyle niye birlikte olmuş, madem birlikte olduğu için evlenmek zorunda hissetmiş kendini niye bebeği aldırmışlar evlenselermiş.. Ayrıca biriyle birlikte olduğu için evlenmek zorunda olan bi kız daldan dala atlayıp nişanlısını mı aldatmış.. Hiç inandırıcı gelmedi bana bu hikaye.. Yol yakınken iyice düşünün..Merhaba öncelikle 25 yasindayim
Benim bir sorunum var ve işin içerisinden çıkamıyorum lütfen yardım edin. 6 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşım daha önceden 4 yıllık bir ilişkisi olmuş ve nisan atmış düğüne 6ay kala bu da aldatilmasindan dolayı atılmış bir nisan beraberlikleri onun demesi üzerine birlikte oldukları için zoraki giden bir beraberlikmiş. Bana kızı hiç sevmediğini sırf birlikte oldukları için evlenmek zorunda kalacağını ama sonra nisan attığını söyledi. Bu konuyu biraz sorun yapmıştım fakat sonrasında üzerini kapattım. Bugün de gelecek hakkında evliliğin ne zaman olması gerektiği gibi konular sordum ona göre kendime bir plan cizecektim. Bana evleneceksek bunu bilmen gerekir diyerek çocuk aldirdiklarindan bahsetti ve bunu bana şimdi anlatıyor ilişki başlamadan Bana herseyi anlat demiştim oysaki. Bu duruma katlanabilecegimi artık sanmıyorum ama onu da seviyorum işin içinden çıkamıyorum anlatabileceğim kimse yok lütfen yol gosterin devam etmeli miyim?
Yalan söylediği için ayrıl ama çocuk aldirdiklari için neden ayriliyorsun ? İstememislerMerhaba öncelikle 25 yasindayim
Eski kız arkadaşıyla yaşadıklarını anlatması hiç ama hiç hoş bir şey değil. Kesinlikle güvenilmez erkek tipi. Yarın öbür gün ayrılınca sizinle yaşadıklarını da herkesle paylaşır muhtemelen.
Sevmediği biriyle niye birlikte olmuş, madem birlikte olduğu için evlenmek zorunda hissetmiş kendini niye bebeği aldırmışlar evlenselermiş.. Ayrıca biriyle birlikte olduğu için evlenmek zorunda olan bi kız daldan dala atlayıp nişanlısını mı aldatmış.. Hiç inandırıcı gelmedi bana bu hikaye.. Yol yakınken iyice düşünün..
Kız onu aldatmış öyle söyledi sorduğumda zaten sevmiyordum falan dedi
Karaktersiz erkekler bu gibi şeyleri hava atmak için söyler ..Aklın varsa, bir erkeğin eski sevgilisi hakkında yeni sevgilisine iyi konuşmayacağını bilirsin. Hele bu bebek aldırma gibi aralarında özel şeyleri paylaşması çok iğrenç, bu ülkede bir genç kızın böyle bir şeyinin duyulması, yayılması çok tehlikeli. Birde hayvan herif gelip anlatmış. Eminim kızla beraberken kıza ölüp bitiyordu. Zaten nedense hep zar zor giden ilişkileri var bu erkeklerin
Elin kızını kötülemek ne kadar kolay değil mi?Bu adam sütten çıkmış ak kaşık mı bakalım?Bu da saklanacak kadar basit bir şey değil bence,yol yakınken dön.Güven vermiyor bu adam.Kız onu aldatmış öyle söyledi sorduğumda zaten sevmiyordum falan dedi
4yillik bir ilişki cinsel birliktelik çocuk aldırma ama sevmedim demiş kim inanır. Buna madem sevmiyordu neden 4 yıl bence yalan söylüyorMerhaba öncelikle 25 yasindayim