Anlatabilecegim kimse yok lutfen bana yol gosterin

Bu adama guven olmaz bence evlense hamile biraktigi kizla evlenirdi herhalde nişan atmak filan bence yalan soyluyor size bu ilişkinin pek saglikli olacagini sanmiyorum.O kizada sana dediklerini demiştir şimdi ay onu sevmedim falan ayaklari yapiyor tipik erkek hareketleri.Sizide hamile birakip gider bu dikkatli olun
En mantıklı olanı o halde onu hayatımdan çıkarmak

Eski kız arkadaşıyla yaşadıklarını anlatması hiç ama hiç hoş bir şey değil. Kesinlikle güvenilmez erkek tipi. Yarın öbür gün ayrılınca sizinle yaşadıklarını da herkesle paylaşır muhtemelen.
Bu yazdıklarım peki ayrılmak için bir neden mi

Merhaba öncelikle 25 yasindayim

Benim bir sorunum var ve işin içerisinden çıkamıyorum lütfen yardım edin. 6 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşım daha önceden 4 yıllık bir ilişkisi olmuş ve nisan atmış düğüne 6ay kala bu da aldatilmasindan dolayı atılmış bir nisan beraberlikleri onun demesi üzerine birlikte oldukları için zoraki giden bir beraberlikmiş. Bana kızı hiç sevmediğini sırf birlikte oldukları için evlenmek zorunda kalacağını ama sonra nisan attığını söyledi. Bu konuyu biraz sorun yapmıştım fakat sonrasında üzerini kapattım. Bugün de gelecek hakkında evliliğin ne zaman olması gerektiği gibi konular sordum ona göre kendime bir plan cizecektim. Bana evleneceksek bunu bilmen gerekir diyerek çocuk aldirdiklarindan bahsetti ve bunu bana şimdi anlatıyor ilişki başlamadan Bana herseyi anlat demiştim oysaki. Bu duruma katlanabilecegimi artık sanmıyorum ama onu da seviyorum işin içinden çıkamıyorum anlatabileceğim kimse yok lütfen yol gosterin devam etmeli miyim?
Evli bile cikabilir gibi dogdu icime nedensizce. Bence dikkat edin, uzak durun… 6 ay hic uzun bir sure degil bence iltimas gostermemeli ve kesmelisiniz

Benim bir sorunum var ve işin içerisinden çıkamıyorum lütfen yardım edin. 6 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşım daha önceden 4 yıllık bir ilişkisi olmuş ve nisan atmış düğüne 6ay kala bu da aldatilmasindan dolayı atılmış bir nisan beraberlikleri onun demesi üzerine birlikte oldukları için zoraki giden bir beraberlikmiş. Bana kızı hiç sevmediğini sırf birlikte oldukları için evlenmek zorunda kalacağını ama sonra nisan attığını söyledi. Bu konuyu biraz sorun yapmıştım fakat sonrasında üzerini kapattım. Bugün de gelecek hakkında evliliğin ne zaman olması gerektiği gibi konular sordum ona göre kendime bir plan cizecektim. Bana evleneceksek bunu bilmen gerekir diyerek çocuk aldirdiklarindan bahsetti ve bunu bana şimdi anlatıyor ilişki başlamadan Bana herseyi anlat demiştim oysaki. Bu duruma katlanabilecegimi artık sanmıyorum ama onu da seviyorum işin içinden çıkamıyorum anlatabileceğim kimse yok lütfen yol gosterin devam etmeli miyim?
Sevmediği biriyle niye birlikte olmuş, madem birlikte olduğu için evlenmek zorunda hissetmiş kendini niye bebeği aldırmışlar evlenselermiş.. Ayrıca biriyle birlikte olduğu için evlenmek zorunda olan bi kız daldan dala atlayıp nişanlısını mı aldatmış.. Hiç inandırıcı gelmedi bana bu hikaye.. Yol yakınken iyice düşünün..

Yalan söylediği için ayrıl ama çocuk aldirdiklari için neden ayriliyorsun ? İstememisler

Sevmediği biriyle niye birlikte olmuş, madem birlikte olduğu için evlenmek zorunda hissetmiş kendini niye bebeği aldırmışlar evlenselermiş.. Ayrıca biriyle birlikte olduğu için evlenmek zorunda olan bi kız daldan dala atlayıp nişanlısını mı aldatmış.. Hiç inandırıcı gelmedi bana bu hikaye.. Yol yakınken iyice düşünün..

Ben katılıyorum, kız karnında bebekle mi gidip aldattaı, yoksam bebeği aldırıp mı aldattaı nerden bakarsan saçma. Kürtaj manen ve bedenen çok yıpratıcı bir olay, bir de aldatmak için başka erkek bulacaksın yok artık, yalan olduğu burdan belli.

Aklın varsa, bir erkeğin eski sevgilisi hakkında yeni sevgilisine iyi konuşmayacağını bilirsin. Hele bu bebek aldırma gibi aralarında özel şeyleri paylaşması çok iğrenç, bu ülkede bir genç kızın böyle bir şeyinin duyulması, yayılması çok tehlikeli. Birde hayvan herif gelip anlatmış. Eminim kızla beraberken kıza ölüp bitiyordu. Zaten nedense hep zar zor giden ilişkileri var bu erkeklerin 😄
Karaktersiz erkekler bu gibi şeyleri hava atmak için söyler ..

Devam etmelisin bence.. Yani bu konu biraz özel ve derin. Ona nasıl hissettirdiğini bilemeyiz ve bununla başa çıkmak için nasıl düşüncelerin arkasına saklandığını da bilemeyiz. Erkek arkadaşının bu kadar sürede açılması anormal bir durum değil. Sevgili olur olmaz ya da flört aşamasında böyle bir şeyi pat diye karşı tarafa anlatabilmek için uzun zamandır tanıyor olmak lazım zaten. Sen ciddi meselelerden konu açınca o da söylemiş. Bence bunca zaman nasıl saklamış diye düşünme. İlişkinizin birinci ikinci ayında eski sevgilisinden bahsedip çocuk aldırdık demek istememesi normal. O eski sevgili sen olsaydın sen de hemen böyle bir şeyi anlatmasını istemezdin.

Bence sakin sakin sürece ve akışa güven..

Sevmiyordum diye atıp tuttuğuna göre baya seviyormuş ve yara almış . İkincisi de ayrıldığı kadını yok sevmedim yok bilmem ne diye boklayan erkekten nefret ederim öyle erkek adinin tekidir. Üçüncüsü sevmediği bir kadını neden hamile bırakmış ? Demekki bencilin teki . Nerden baksanız nisanliniz tutarsız nerden baksanız ahmak herifin teki. Geçmişi bu kadar ofsayt bir erkekle evlenmeyin. Geçmiş geçmişte kaldı sözüne de itibar etmeyin. Sizinde içiniz bulanmış belli ki. İç sesinizi dinleyin lütfen

Nişanlandıktan sonra da bu arada bunu bilmen gerekir çocuğu aslında aldırmadık şimdi 4 yaşında diyecek heralde. Açık açık sizi andırıyor. Güvenilmez biri. Tekrar değerlendirin.

4yillik bir ilişki cinsel birliktelik çocuk aldırma ama sevmedim demiş kim inanır. Buna madem sevmiyordu neden 4 yıl bence yalan söylüyor

X