- 28 Aralık 2023
- 4.914
- 13.279
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Sen de boş değilsin gibiKullanıcı adın bile psikopatım diye bağırıyor
Balık burcuyumKaosun böylesi.Herkes burcunu ve sevdiği sevmediği 2şer burçları yazsın değerlendirelim.
Kova burcuyum. İkizleri allah benden uzak etsin. Balığında duygusal halleri aman AllahımKaosun böylesi.Herkes burcunu ve sevdiği sevmediği 2şer burçları yazsın değerlendirelim.
Sümüklü mendil burcunu ben de çok sevemiyorum ama en yakın arkadaşım balıkKova burcuyum. İkizleri allah benden uzak etsin. Balığında duygusal halleri aman Allahımaslan burcunu ve koca burcunu çok severim
Ay özellikle erkekleri bitiriyor beni. Güçlüyüm ayağına herseye zırlamaları yok muSümüklü mendil burcunu ben de çok sevemiyorum ama en yakın arkadaşım balık
Ay kova erkeği seviliyor muymuşKoç burcuyum
Sevdiğim burçlar başta Kovaa tabi ki ama sadece erkek olanlari.Tanidigim butun kova erkekleriyle ya cok iyi arkadastim ya da iyi sevgililerdi ve eşim de kova.
Ama tandigim kova kadinlariyla hep didiştik.
Terazi kadinlarini severim.
Yay erkekleri severim.
Oğlak kadin severim.
Sevmediklerim başta ikizler. Kadin erkek farketmez ikizlerle hiç anlaşamadim.
Akrep sevmem, balikta olmaz.
Boğa da sevmem.
Koç erkekleriyle de olmaz.
Ben de kova erkeğini severim ya. Kova erkeklerinin çok toksik özelliğini görmedim genelde karşılıklı konuşup ayrıldık veya ilişki bitti. Koç kadını olarak Kova ve Terazi erkekleri bizlere pek zarar veremiyorlar tam tersi biz biraz onlara zarar veriyor olabilirizAy kova erkeği seviliyor muymuşKova erkekleri en yalancı burçlar listesinin başını çeker genelde. Bir de anlamsız havaları. Hiç sevgilim falan olmadı tanıdığım genel kovalar bana hep itici geliyor
Aslanım en iyi anlaştıklarım ikizler bir de aslanların erkekleri. Biraz da yay diyebilirim.
Başakları, kovaları ve akrepleri pek sevmem. Koçlarla da anlaşamıyorum genelde.
Ay kova erkeği seviliyor muymuşKova erkekleri en yalancı burçlar listesinin başını çeker genelde. Bir de anlamsız havaları. Hiç sevgilim falan olmadı tanıdığım genel kovalar bana hep itici geliyor
Aslanım en iyi anlaştıklarım ikizler bir de aslanların erkekleri. Biraz da yay diyebilirim.
Başakları, kovaları ve akrepleri pek sevmem. Koçlarla da anlaşamıyorum genelde.
Neyse iyi bari, ablamın oğlu kova doğuyor diye üzülüyorduk söyleyeyim onları da sevenler varmış diyeyim de sevinsinBenim birlikte olduğum kovalar hep kibar, efendi tiplerdi. Sakin, alttan alan konuşabilen insanlar. Bir zararini görmedim.Havali olduklari bir gercek ama onun havasi bana geçmez.