Anlasmali bosanma davasinda hakim ne sorar?

Yuh ya, cidden akilsiz basiniz.! Piç ne demek? Nerden tutsam elimde kaliyor. Bir de aldirmissiniz hata ustune hata ne diyeyim Allah islah etsin. Insallah tekrar gidip zevk icin yatip hamile kalip sonra tekrar aldirmak zorunda kalmazsiniz!!
yok ALLAH korusun onu defettim ben hayatımdan.ama çok çaresizdim elimden tutmadı.elimden tutsaydı ben doğrurudum yaşlvardım söylrdim aldırmayalım dedim.zamanında doğuriyeydin dedi bana dalga geçe geçe.tek başıma kimin yüzüne bakabilirdim mecbur kaldım.ALLAH da ona bebek yüzü göstermesin inşallah.

Anasina niye beddua ediyosun? Gorumcelerine niye ediyorsun? Kendi akilsiz basının cezasini cekmissin millete niye beddua ediyorsun? !
Sanki senin adamla yatarken aklin yoktu, bebegi aldirirken aklin yoktu?
Gayette vardi. Kendi hatanizi milletin üstüne atmayin. Kimseye de beddua etmeyin. Ha o kocana edebilirsin tabi. Kendi yavrusuna piç diyen adami Allah bildigi gibi yapsin!!

yok malesef gelmedi.aldıracaksın dedi.mecbur kaldım.
Normalde hiçkimseye aldır demem çocuğu ama cevabınızı elim yüreğimde bekledim. Çünkü bu namussuz ilerde çocuk benden değil kimbilir kimden yaptı seni der çocuğa. Sevindim valla ne yalan söyliyeyim. Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşınıza.

canım onlar beni hiçistemedi.boşanmayacaktık ama anası istemedi yanıma gelmesini.bacıları beni köylüyüm diye küçümsedi.hala geçerli beddualarım.o adam da elimden tutabilirdi.bebeği aldırmayabilirdi.ama piç dedi evet kendi, çocuğuna piç dedi.ALLAH da ona evlat sevgisi tattırmasın.

kesinlikle söylerdi.o kapasite vardı o şerefsizde.lanet olsun.ALLAH belasını versin onun.kesip de attığım tırnağa değmezmiş.aslında hiçbir erkek değmez.

Iyiki bosanmissin boyle bi serefsizden. Kendi cocuguna piç diyen adamla evli kalsan kimbilir neler olurdu!
Neyse hakkinda hayirlisi insallah bundan sonra dikkat edersin kendine..

Biz mi almaliyiz yoksa avukat mi hallediyo o isleri?

Valla evliligi bozarken, adamlari karilarina karsi doldururken analari bacilari gayet de onemli bir rol oynuyor. Beddua etmeyi dogru bulmuyorum diycem ama kalbimizden gecen bu oluyor. Bu hisse engel olamiyoruz. Ha kalpten gecmis ha agizdan cikmis. Evlilik birligi eger ucuncu sahislar yuzunden bozuluyorsa bedduayi hakediyorlar bence.

İnanilmaz bi dengesizlik. Seviyorsan bu laflarina kaniyosun iste. Sonra yine 180 derece donuyo adam, yine ortada kaliyosun millet de zaten basindan belliydi sen aptallik etmissin cek cezasini diyo. Benimki de cocugu dogur, zaten 18 yasina gelince benimle kalmayi secer alirim cocugu, bakmiyosan once de alirim diyodu. Bu nasil bir ruhsuzluk yaa. Hadi beni dusunmuyosun o cocuk nasil bi ortamda buyuyecek umrunda diil. Bazi insanlar insan diil cidden.

avukatla beraber giriyorsunuz. hakim kimlik tespiti yapıyor. protokolü senin yüzüne karşı okuyor. ekleyeceğin bir şey var mı diyor. boşanmak isteyip istemediğini soruyor ve boşuyor.
benim davamda bu şekilde olmuştu.

Gecenlerde mesajlastik. Benden verdigi hediyeleri ve yuzugu geri istiyormus. Bu yuzden dava uzar mi ki?

Sormaz hele ki kadına hiç sormaz çünkü sırada bekleyen bir sürü dava var :) toplam 3 dakika falan sürer stres olma. Boşanmak istiyor musunuz der o kadar

Gecenlerde mesajlastik. Benden verdigi hediyeleri ve yuzugu geri istiyormus. Bu yuzden dava uzar mi ki?

nişanlılıkta istendiği taktirde geri veriliyor ama evlilikte nasıl oluyor bilmiyorum.
aslında zannetmiyorum karı koca arasında özel günlerde alınan verilen hediye özeldir, kişiye aittir, verilmez diye düşünüyorum. aynı şekilde yüzüğünüz de size aittir.

Ve sen bu adamla neden bosandim diye hala agliyor ve konu aciyorsun?

Boşanma kararı almana cidden çok sevindim. Hayırlısı olsun.

Boşanma konusunda emin misiniz diye soracaktır bunun dışında zaten anlaşmalı olduğu için ekstra bir şeyler soracağını tahmin etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…