- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 44
yok ALLAH korusun onu defettim ben hayatımdan.ama çok çaresizdim elimden tutmadı.elimden tutsaydı ben doğrurudum yaşlvardım söylrdim aldırmayalım dedim.zamanında doğuriyeydin dedi bana dalga geçe geçe.tek başıma kimin yüzüne bakabilirdim mecbur kaldım.ALLAH da ona bebek yüzü göstermesin inşallah.Yuh ya, cidden akilsiz basiniz.! Piç ne demek? Nerden tutsam elimde kaliyor. Bir de aldirmissiniz hata ustune hata ne diyeyim Allah islah etsin. Insallah tekrar gidip zevk icin yatip hamile kalip sonra tekrar aldirmak zorunda kalmazsiniz!!
yok malesef gelmedi.aldıracaksın dedi.mecbur kaldım.İyi ki boşamışsınız. O pislikten çocuğunuz dünyaya geldi mi?
keşke keşke keşke ..ne kadar pişmanım..ALLAH ım affetsin beni.o eğer ki elimden tutsaydı ben o çocuğu doğururdum.ALLAH da ona bebek yüzü göstermesin.mutlu etmesin inşallah.Anası da iki kızının gelinlik giydiğini göremesin inşallah.
Normalde hiçkimseye aldır demem çocuğu ama cevabınızı elim yüreğimde bekledim. Çünkü bu namussuz ilerde çocuk benden değil kimbilir kimden yaptı seni der çocuğa. Sevindim valla ne yalan söyliyeyim. Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşınıza.yok malesef gelmedi.aldıracaksın dedi.mecbur kaldım.
canım onlar beni hiçistemedi.boşanmayacaktık ama anası istemedi yanıma gelmesini.bacıları beni köylüyüm diye küçümsedi.hala geçerli beddualarım.o adam da elimden tutabilirdi.bebeği aldırmayabilirdi.ama piç dedi evet kendi, çocuğuna piç dedi.ALLAH da ona evlat sevgisi tattırmasın.Anasina niye beddua ediyosun? Gorumcelerine niye ediyorsun? Kendi akilsiz basının cezasini cekmissin millete niye beddua ediyorsun? !
Sanki senin adamla yatarken aklin yoktu, bebegi aldirirken aklin yoktu?
Gayette vardi. Kendi hatanizi milletin üstüne atmayin. Kimseye de beddua etmeyin. Ha o kocana edebilirsin tabi. Kendi yavrusuna piç diyen adami Allah bildigi gibi yapsin!!
kesinlikle söylerdi.o kapasite vardı o şerefsizde.lanet olsun.ALLAH belasını versin onun.kesip de attığım tırnağa değmezmiş.aslında hiçbir erkek değmez.Normalde hiçkimseye aldır demem çocuğu ama cevabınızı elim yüreğimde bekledim. Çünkü bu namussuz ilerde çocuk benden değil kimbilir kimden yaptı seni der çocuğa. Sevindim valla ne yalan söyliyeyim. Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşınıza.
canım onlar beni hiçistemedi.boşanmayacaktık ama anası istemedi yanıma gelmesini.bacıları beni köylüyüm diye küçümsedi.hala geçerli beddualarım.o adam da elimden tutabilirdi.bebeği aldırmayabilirdi.ama piç dedi evet kendi, çocuğuna piç dedi.ALLAH da ona evlat sevgisi tattırmasın.
Biz mi almaliyiz yoksa avukat mi hallediyo o isleri?ne zaman evlendiniz bir yil doldu mu diye sormustu bize.ben hemen evet bir yil dolduktan sonra davayi actik dedim.adamin evlenme tarihimizden haberi yoktu.yanlis soyledi.hakimde bizi hemen bisayin da gidelim diyorsunuz yani dedi.bosuyorum dedi:)
yalniz mutlaka bosanma ilamini almali.almazsa bisanmis sayilmiyorsunuz haberin olsun.almamisti saftirik evine yollattim ben.almayi unutmayin yoksa hakim bosasa da bosanmis olnuyorsun
Valla evliligi bozarken, adamlari karilarina karsi doldururken analari bacilari gayet de onemli bir rol oynuyor. Beddua etmeyi dogru bulmuyorum diycem ama kalbimizden gecen bu oluyor. Bu hisse engel olamiyoruz. Ha kalpten gecmis ha agizdan cikmis. Evlilik birligi eger ucuncu sahislar yuzunden bozuluyorsa bedduayi hakediyorlar bence.canım onlar beni hiçistemedi.boşanmayacaktık ama anası istemedi yanıma gelmesini.bacıları beni köylüyüm diye küçümsedi.hala geçerli beddualarım.o adam da elimden tutabilirdi.bebeği aldırmayabilirdi.ama piç dedi evet kendi, çocuğuna piç dedi.ALLAH da ona evlat sevgisi tattırmasın.
İnanilmaz bi dengesizlik. Seviyorsan bu laflarina kaniyosun iste. Sonra yine 180 derece donuyo adam, yine ortada kaliyosun millet de zaten basindan belliydi sen aptallik etmissin cek cezasini diyo. Benimki de cocugu dogur, zaten 18 yasina gelince benimle kalmayi secer alirim cocugu, bakmiyosan once de alirim diyodu. Bu nasil bir ruhsuzluk yaa. Hadi beni dusunmuyosun o cocuk nasil bi ortamda buyuyecek umrunda diil. Bazi insanlar insan diil cidden.ben de anlaşmalı boşandım.ikimiz durduk hakimin karşısında hakim boşanmak istiyor musun diye sordu evet dedim.herhangi bir talebin isteğin var mı dedi hiçbir şey istemiyorum dedim.tamam dedi boşadı hemen.keşke hayır boşanmak istemiyorum deseydim de sürünseydi biraz şerefsiz.boşanmandan öce 5 ay aramadı sormadı beni.boşandık 1 hafta sonra aradı beni neden boşanmayacam demedin diye ağladı bana.tam gerizekalı.ben beni hiç istemediğini düşünmüştüm.düşünsenize annemin evindeyim 5 ay hatta 6 ay geçmiş.telefon numrasını da değiştirdi ona ulaşamayım diye.6 ay sonra avukat arıyor boşanmak istiyor musunuz diye.yıkıldım.kendi bile aramıyor düüşünsenize.avukata aratıyor.tamam dedim madem o istiyor ben de istiyoırum.
boşandık 1 hafta sonra telefonda ağlıyor niye boşanmam demedin diyor.ALLAHın belası.madem böyle üzülecektin gelseydin arasaydın boşanmadan ağlasaydın.haksız mıyım? sonra yeniden görüştük.ben hamile kaldım.lanet olsun aldıracaksın o piçi dedi.ben seninle zevk için yattım bebek için mi yattım dedi.ben bu akılsız başımı hangi dağa taşa vurup kırayım
Gecenlerde mesajlastik. Benden verdigi hediyeleri ve yuzugu geri istiyormus. Bu yuzden dava uzar mi ki?avukatla beraber giriyorsunuz. hakim kimlik tespiti yapıyor. protokolü senin yüzüne karşı okuyor. ekleyeceğin bir şey var mı diyor. boşanmak isteyip istemediğini soruyor ve boşuyor.
benim davamda bu şekilde olmuştu.
Gecenlerde mesajlastik. Benden verdigi hediyeleri ve yuzugu geri istiyormus. Bu yuzden dava uzar mi ki?
Biz mi almaliyiz yoksa avukat mi hallediyo o isleri?
Ve sen bu adamla neden bosandim diye hala agliyor ve konu aciyorsun?ben de anlaşmalı boşandım.ikimiz durduk hakimin karşısında hakim boşanmak istiyor musun diye sordu evet dedim.herhangi bir talebin isteğin var mı dedi hiçbir şey istemiyorum dedim.tamam dedi boşadı hemen.keşke hayır boşanmak istemiyorum deseydim de sürünseydi biraz şerefsiz.boşanmandan öce 5 ay aramadı sormadı beni.boşandık 1 hafta sonra aradı beni neden boşanmayacam demedin diye ağladı bana.tam gerizekalı.ben beni hiç istemediğini düşünmüştüm.düşünsenize annemin evindeyim 5 ay hatta 6 ay geçmiş.telefon numrasını da değiştirdi ona ulaşamayım diye.6 ay sonra avukat arıyor boşanmak istiyor musunuz diye.yıkıldım.kendi bile aramıyor düüşünsenize.avukata aratıyor.tamam dedim madem o istiyor ben de istiyoırum.
boşandık 1 hafta sonra telefonda ağlıyor niye boşanmam demedin diyor.ALLAHın belası.madem böyle üzülecektin gelseydin arasaydın boşanmadan ağlasaydın.haksız mıyım? sonra yeniden görüştük.ben hamile kaldım.lanet olsun aldıracaksın o piçi dedi.ben seninle zevk için yattım bebek için mi yattım dedi.ben bu akılsız başımı hangi dağa taşa vurup kırayım
anlasmali bosanmada avukat niye tuttunuz ki?avukata sorun halleder heralde vekalet verdiyseniz.imza atmalisiniz cunkuBiz mi almaliyiz yoksa avukat mi hallediyo o isleri?
Boşanma kararı almana cidden çok sevindim. Hayırlısı olsun.İnanilmaz bi dengesizlik. Seviyorsan bu laflarina kaniyosun iste. Sonra yine 180 derece donuyo adam, yine ortada kaliyosun millet de zaten basindan belliydi sen aptallik etmissin cek cezasini diyo. Benimki de cocugu dogur, zaten 18 yasina gelince benimle kalmayi secer alirim cocugu, bakmiyosan once de alirim diyodu. Bu nasil bir ruhsuzluk yaa. Hadi beni dusunmuyosun o cocuk nasil bi ortamda buyuyecek umrunda diil. Bazi insanlar insan diil cidden.