• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlaşıldığında aglamak.

Gunesvar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2022
93
43
3
37
Arkadaşlar örnek veriyorum.kotu bir durum yaşarsınız ve suclanirsiniz.karsinizdaki kişiler kendi hatalarını hiç farkında bile olmadan sürekli sizi suçlar ve bir gün o konuda seni biri anladığı zaman aglamay başlarsın.yuregin dolar .tutamazsın gozyasini.bu durumda anlaşılınca ağlama ihtiyacı herkestemi böyle yoksa bana Özel bir durummu.benim gibi anlasinca yüreği dolan derin bir üzüntü hissedip ağlayan insanlar varmı.merak ediyorum,birde bu durum neyin pskolojisi neden.anlasildigimda ağlıyorum.psk varsa sayfada beni aydınlatabilir mi tesekkurler

Ben hep ağlarım böyle durumlarda zorlasamda engel olamam. Tabi çocukluğumda akrabaların dışlamasının ve özgüvensiz büyümenin etkisi var bunda. Şimdi eskisi kadar olmasamda ağlamamı durdurabiliyorum diyemem. Atıyorum lise de staj yaparken yöneticim kızmıştı bana hemen mutfağa gidip ağlamıştım asdfgh. Psikolojik muhtemelen birazda karakterin duygusallığı eklendi mi tamam artık sulu göz oluyorsun otomatik olarak :)

Ben hep ağlarım böyle durumlarda zorlasamda engel olamam. Tabi çocukluğumda akrabaların dışlamasının ve özgüvensiz büyümenin etkisi var bunda. Şimdi eskisi kadar olmasamda ağlamamı durdurabiliyorum diyemem. Atıyorum lise de staj yaparken yöneticim kızmıştı bana hemen mutfağa gidip ağlamıştım asdfgh. Psikolojik muhtemelen birazda karakterin duygusallığı eklendi mi tamam artık sulu göz oluyorsun otomatik olarak :)
Kesinlikle olay anında hiç yok bende ağlamak.zaman geçer belki olay bile kapanır bilinç atina atar unuturum.ama o konuda çok sonra biri bana hakverdigini söylediği zaman içim doluyor.otomotik istemsiz ağlamaya başlıyorum.sen haklıydın dedikleri anda ağlamak geliyor😊

Back