Doğuma Hazırlık :)anlamlı ve güzel erkek ismi arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
sıraç allah resülüne söyenen söz
cnm benimde kızm olacak hayrlısıyla
eger oglum olsaydı sıraç ve doruk isimlerini düşünüyordum
sen ne dersin bilemiyorum

hayırlı olsun sımdıden...kac haftalık? benım kızım olsaydı ısmı hazırdı...selın olacaktı kısmet:)

anlam ve çağrışım olarak eymen kayra da güsel yüksek bi yerden gelen iyilik ihsan anlamında ikiside çok istedim ama kimseye anlatamadım :)

anlam ve çağrışım olarak eymen kayra da güsel yüksek bi yerden gelen iyilik ihsan anlamında ikiside çok istedim ama kimseye anlatamadım :)

işin bir de o yuzu var degıl mı...bana gore anne koymalı ya bebegın adını.yanı doguran anne soyadını vere baba barı bıraksınlar da ısımlerı anneler koysun degıl mı...

Esad ismini beğeniyorum ben de.Çok mutlu hayırlı gibi bir anlamı var yanılmıyorsam :44:

Eymen Mir
Eymen:1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayctiylc ün kazandı.
Mir: Baş, amir, bey.

guzel...............

bence isim koyacaksan soyisime uyumlu olması çok önemli benim oğlum olacak soyismim Avcı ve oğlumun ismini Aras koyacağım.

sarp , aras , tuna, demir...

bi arkadaşım sarper koydu. değişik gelebilir.. anlamı güzeldi ama bana hep karper peynırı hatırlattıgı ıcın sevemedım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…