- 19 Kasım 2020
- 22.032
- 48.107
- 548
Yo yoo gece daha yeni başlıyorArtık gönül rahatlığıyla uyuyabilirim
Gece gezen bok basar derlerdi bir de? Ben sıvanmis gelsem tamam derdim de..Kına isi karistirdiBu adam bölüm başı kaç para alıyordu
Bende saçmalasam banada verirler mi acaba ?
Kandan nerelere geldik, artık okumamYo yoo gece daha yeni başlıyorbaksana ne hikayeler geliyor
Doğa üstü olarak düşünme çünkü uzaylılar tarafından kaçırılıp geri bırakmışlar insanları uykusunda alıyorlarmış tv de izlemiştim benimde göbeğimde var.Bu tür şeyler hipnoz yapıldığında ortaya çıkıyormuş.Ask olsun o uzaylılara acaba neyimi beğenmezlerse getirdiler geri.
Ya uzaylılar ne yapsın sizi hahahhahaha.Yok uzaylı kısmı doğru olabilir beyaz tv izlemiştim tabiki varsayım bu kesin diyemem . Doğruluğunu teyit ettiğim tek şey olağanüstü olay lucid rüya .
Gece gezen bok basar derlerdi bir de? Ben sıvanmis gelsem tamam derdim de..Kına isi karistirdi
Siz bu takintilarla fazla yasamassinizHerkese merhaba bu konuyu buraya açmak ne kadar doğru bilemedim ama aklıma aniden gelen başımdan geçmiş bir olayı sizlere sormak isterim o zamanlar niye sormadım birilerine niye açıklayamadım gibi bir düşünce oldu ben de . Bundan 3 yıl önce öğrenci evinde üç arkadaş kalıyorduk içlerinde o zaman tek regl olan bendim . Tuvalete girip çıkan arkadaşım birden korkuyla gelip lavabonun önü kan olmuş bi yeriniz mi kanadı dedi hiçbi yerimiz kan değildi halbu ki baktık ve kan yeniydi kurumamış yeni olmuş ve normal kan değildi adet kanıydı parçalar falan vardı evde tek adetli bendim hani tuvaletin etrafı kan olsa anlarım damladı etti diye ama tuvaletle lavabonun arası uzak baya lavabonun oraya kadarda çamaşırımı çekmedende gitmedim ki damlasın hadi damladı diyelim pijamama felanda gelirdi öyle damlada değildi yani bay bir kan bildiğiniz . Arkadaşlarım benden bilmişlerdi hiç anlam veremedik yeri sildik üçümüz aynı odada yattık korkumuzdan şimdi düşününce böyle bir şey neden nasıl olmuş olabilir . Şunu da belirteyim doğaüstü olaylara inanmam pek bazı varlıklar var ama insanlarla temas kurbileceklerini düşünmüyorum. Demin durduk yere aklıma geldi ve korkudan mıdır nedir hiç birilerine sormadık etmedik fiziksel olarak mümkün değil çünkü şakada değil bildiğiniz kandı kaldı ki böyle şeylerden korkan arkadaşlardık ki aynı oda da yattık o gün böyle açıklanamayan olayların yaşanması mümkün mü ?
Kanı bulduk faredir büyük ihtimalleKınayı bulduk tinea nigra mantarı. Elde kaldı banyo kanı, bele oturan ayı ve uzaylı kaçırıp geri getirmesiha gayret kızlar
Geçenlerde de Miley Cyrus beni uzaylılar kaçırdı gibisinden bir şey demişti. Sonra madde etkisinden halüsinasyon gördüğü ortaya çıkmıştıHe reyhan karaca vardı şarkıcı o anlatıyordu beni kaçırdılar geri getirdiler diye
Aşk olsun ben çirkinmiyimYa uzaylılar ne yapsın sizi hahahhahaha.
Kına kokan mantarim olmadı ama hic..yesildi yahu bir de ?? cok ilgincti..yıkayınca kırmızı oldu ve kına yani.Bir çeşit mantar. Doktora gitseniz ilacı var geçiyor hemen
Bugun o kina lekesini cinnet profilinde sormustu da, o yuzden takildimYohh ben falanul fesmekaaanu
Len noluyor .d
Nooo kokusu da kina gibi oluyor bu mantarinKına kokan mantarim olmadı ama hic..yesildi yahu bir de ?? cok ilgincti..yıkayınca kırmızı oldu ve kına yani.
Bir kere oldu gerci.
Cinnet hanımcıgımla akıntılı isler konusunda biraz tanisir olduk gafalar bir galpler kutkut onunla bizimBugun o kina lekesini cinnet profilinde sormustu da, o yuzden takildim
Her şeyi doğaüstü şeylere yoran insanları ikna da edemiyorsun. 3 sene geçmiş cin min olsa tekrar bi görünürdü herhaldeyok bunlarin hepsi mantiksiz gorunmeyen varliklarin ortaliga kan birakmasi mantikli olan. hep oyle olur cunki.
Bir uzay turu yapaydık iyiydiHe reyhan karaca vardı şarkıcı o anlatıyordu beni kaçırdılar geri getirdiler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?