Anlamlandıramadığım olay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
C CiNNET NUR sen misin abajahakjakbsks

Doğa üstü olarak düşünme çünkü uzaylılar tarafından kaçırılıp geri bırakmışlar insanları uykusunda alıyorlarmış tv de izlemiştim benimde göbeğimde var.Bu tür şeyler hipnoz yapıldığında ortaya çıkıyormuş.Ask olsun o uzaylılara acaba neyimi beğenmezlerse getirdiler geri.

ay siz eski uye misiniz, birine cok benzettim yorumlarinizi ama oyleyseniz de kimsin kimsin demiycem soz

konu kapanir bu arada.

d
vay namussuz ! allahtan uyanmissiniz irziniza göz koymuş ayi oglu ayi
Komik geliyor farkındayım ama tamamen gerçek çok düşündüm nasıl olur diye hatta evdekileri ayağa kaldırmıştım şaka ettiniz diye ama kapım kilitkiydi o zamanlar sevgilimle sabahlara kadar konusurduk

Hic öyle anlamsiz şeylere yorup korkmayın sonuçta o gün evde regl olan biri varmış. Belki pedi katarken değiştirirken olmuştur birden sıçramıştir gormemissindir. Evde kimse regl olmamış olsa hadi bir derece bu nerden geldi dersiniz de öyle de değil. Cok basit bir açıklaması vardir ama gözden kaçınca tuhaf gelmiştir

Ay bir de 3 sene mi geçmiş orayi kaçırmışim

Emalia Allah aşkına bir dur, ortalık karışık zaten bir de uzaylıyla uğraşmayalım

Bu dedikleriniz şaka değil mi, ben ironiden anlamıyorum çünkü bazen

yok bunlarin hepsi mantiksiz gorunmeyen varliklarin ortaliga kan birakmasi mantikli olan. hep oyle olur cunki.

Üni okurken bı arkadaşımın kalbini kirmistim istemeden
Ve arkadaşım hiç bekkemedigim bı anda çıkıp bana gelmişti
o an bı rüya gordugumu ve rüyamda yaşlı işitme ve konuşma engelli bı dede bize iki hurma verdi dedim
tamamen yalan rüya falan görmemiştim sora o gece bende kaldı arkadaşım.
Sabah okula giderken her zaman gittigimiz yoldan değil de farklı bı yoldan okula gittik.ve yolda yaşlı ve dediğim gibi konuşamayan bı dede elinde iki hurma ve hurmaları bana verdi,hurmaları aldım. Yürüdük ben unutmuşum atmasyon rüyamı arkadaşım ruyan diye çığlık attı bı döndük yaşlı dede yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…