C CiNNET NUR sen misin abajahakjakbsksBazen anlamlandiramadigimiz olaylar oluyor ilginc olmus gercekten.
Benimde birkac sene önce sabah aglayarak uykumdan uyandım bie ruya görüyordum ama hatırlayamamıstım o an..İstemsizce ellerime baktim ve kına yakılmıştı parmaklarima.Yapıs yapıstı yesildi ve gidip yikadim kırmızı oldu. Kokladiginda kına kokuyordu. 1 hafta sonra kendiliginden gecti.
Evde kına bile yoktu cok ilgincti
Doğa üstü olarak düşünme çünkü uzaylılar tarafından kaçırılıp geri bırakmışlar insanları uykusunda alıyorlarmış tv de izlemiştim benimde göbeğimde var.Bu tür şeyler hipnoz yapıldığında ortaya çıkıyormuş.Ask olsun o uzaylılara acaba neyimi beğenmezlerse getirdiler geri.Bazen anlamlandiramadigimiz olaylar oluyor ilginc olmus gercekten.
Benimde birkac sene önce sabah aglayarak uykumdan uyandım bie ruya görüyordum ama hatırlayamamıstım o an..İstemsizce ellerime baktim ve kına yakılmıştı parmaklarima.Yapıs yapıstı yesildi ve gidip yikadim kırmızı oldu. Kokladiginda kına kokuyordu. 1 hafta sonra kendiliginden gecti.
Evde kına bile yoktu cok ilgincti
ay siz eski uye misiniz, birine cok benzettim yorumlariniziEcünnüler regl olmuştur, ped bulamayıp sizin eve girmiş ped aramışlardır, eved.
Nesi, neyi doğaüstü olacak işte kan bulaşmıştır dikkatsizlik olmuştur, kurup korkutup durmayın kendinizi. Üstelik üzerinden 3 sene de geçmiş, bunun hala aklınızı işgal ediyor olması bile gereksiz.
Komik geliyor farkındayımd
vay namussuz ! allahtan uyanmissiniz irziniza göz koymuş ayi oglu ayi
Ay bir de 3 sene mi geçmiş orayi kaçırmışimEcünnüler regl olmuştur, ped bulamayıp sizin eve girmiş ped aramışlardır, eved.
Nesi, neyi doğaüstü olacak işte kan bulaşmıştır dikkatsizlik olmuştur, kurup korkutup durmayın kendinizi. Üstelik üzerinden 3 sene de geçmiş, bunun hala aklınızı işgal ediyor olması bile gereksiz.
ay siz eski uye misiniz, birine cok benzettim yorumlariniziama oyleyseniz de kimsin kimsin demiycem soz
konu kapanir bu arada.
Emalia Allah aşkına bir dur, ortalık karışık zaten bir de uzaylıyla uğraşmayalımDoğa üstü olarak düşünme çünkü uzaylılar tarafından kaçırılıp geri bırakmışlar insanları uykusunda alıyorlarmış tv de izlemiştim benimde göbeğimde var.Bu tür şeyler hipnoz yapıldığında ortaya çıkıyormuş.Ask olsun o uzaylılara acaba neyimi beğenmezlerse getirdiler geri.
Arada kaynarım bisey olmazEmalia Allah aşkına bir dur, ortalık karışık zaten bir de uzaylıyla uğraşmayalım
Bu dedikleriniz şaka değil mi, ben ironiden anlamıyorum çünkü bazenDoğa üstü olarak düşünme çünkü uzaylılar tarafından kaçırılıp geri bırakmışlar insanları uykusunda alıyorlarmış tv de izlemiştim benimde göbeğimde var.Bu tür şeyler hipnoz yapıldığında ortaya çıkıyormuş.Ask olsun o uzaylılara acaba neyimi beğenmezlerse getirdiler geri.
Kınanın cevabı bulunmadı ama
yok bunlarin hepsi mantiksiz gorunmeyen varliklarin ortaliga kan birakmasi mantikli olan. hep oyle olur cunki.Hic öyle anlamsiz şeylere yorup korkmayın sonuçta o gün evde regl olan biri varmış. Belki pedi katarken değiştirirken olmuştur birden sıçramıştir gormemissindir. Evde kimse regl olmamış olsa hadi bir derece bu nerden geldi dersiniz de öyle de değil. Cok basit bir açıklaması vardir ama gözden kaçınca tuhaf gelmiştir
Tinea nigra, bir mantar turuKınanın cevabı bulunmadı ama
Artık gönül rahatlığıyla uyuyabilirimTinea nigra, bir mantar turu
Yok uzaylı kısmı doğru olabilir beyaz tv izlemiştim tabiki varsayım bu kesin diyemem . Doğruluğunu teyit ettiğim tek şey olağanüstü olay lucid rüya .Bu dedikleriniz şaka değil mi, ben ironiden anlamıyorum çünkü bazen
Yatin zibarin hepiniz haydiArtık gönül rahatlığıyla uyuyabilirim
Mune gelmeden dağılalımYatin zibarin hepiniz haydi(Gece uyumayip kikirdayan kizlara bir anne yorumu ahahahahha )
Yohh ben falanul fesmekaaanu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?