Cok uzak degil kuzum kirmizi da renk sonuctaiçinde tek renk olan siz olduğunuzu nereden biliyorsunuz ?
Ben de 4 kisi ayni odada kaldim. Kim regl oldu kim ağdaya gitti her şeyimizi bilirdik.içinde tek renk olan siz olduğunuzu nereden biliyorsunuz ?
çünkü baya kafa patlattık kan normal kan değildi görseydiniz siz de derdiniz adet kanı diye birbirimize sorduk ben adettim tek onlar değildi bunun dışında zaten üç kızız adet olup olmadığımızı biliyorduk bi arkadaş her adet dönemi yatalak olur çıkamaz onu biliyorum diğeride ona keza öyleiçinde tek renk olan siz olduğunuzu nereden biliyorsunuz ?
Yok artıkBazen anlamlandiramadigimiz olaylar oluyor ilginc olmus gercekten.
Benimde birkac sene önce sabah aglayarak uykumdan uyandım bie ruya görüyordum ama hatırlayamamıstım o an..İstemsizce ellerime baktim ve kına yakılmıştı parmaklarima.Yapıs yapıstı yesildi ve gidip yikadim kırmızı oldu. Kokladiginda kına kokuyordu. 1 hafta sonra kendiliginden gecti.
Evde kına bile yoktu cok ilgincti
Aybisi bende de olmuştu tek fark benim.parmak uclarimda idi 1 hafta sonra geçtiBazen anlamlandiramadigimiz olaylar oluyor ilginc olmus gercekten.
Benimde birkac sene önce sabah aglayarak uykumdan uyandım bie ruya görüyordum ama hatırlayamamıstım o an..İstemsizce ellerime baktim ve kına yakılmıştı parmaklarima.Yapıs yapıstı yesildi ve gidip yikadim kırmızı oldu. Kokladiginda kına kokuyordu. 1 hafta sonra kendiliginden gecti.
Uykuyla bakan gözlerim birdenTobe yarabbi
Doğa üstü güçlerle ne alakası var
Olmuş iste
Gece gece milleti korkutma simdi
Internette bununla ilgili korkunçlu seyler yaziyorBazen anlamlandiramadigimiz olaylar oluyor ilginc olmus gercekten.
O kına bende de oldu.Bazen anlamlandiramadigimiz olaylar oluyor ilginc olmus gercekten.
En korkağımız odur ve adet değildi işin garibi bu işte tesasüfen tuvalete girdi o gördüBence o kan gelip soran arkadaşa ait.
Benimde parmaklarimdaydi serce parmagimda ozellikle kompleydi esimde koklamisti hatta.Ay cok ilginc yahuAybisi bende de olmuştu tek fark benim.parmak uclarimda idi 1 hafta sonra geçti
Yani aynenUykuyla bakan gözlerim birden
Bazen anlamlandiramadigimiz olaylar oluyor ilginc olmus gercekten.
Ciddi mi ya çok enteresanAybisi bende de olmuştu tek fark benim.parmak uclarimda idi 1 hafta sonra geçti
Evet bende bakmistim.Asiri gerilmistim sonra hatipoğlu yorumlamis ruyamızda gezeriz bazen gezdigimiz yerlerden kalıntıları uyandıgımızda getiririz diye..Internette bununla ilgili korkunçlu seyler yaziyor
Bence de diğer kızlardan biri daha regldir belki şaka yapmak istemiştirYani aynen
Kızlardan biridir kim olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?