Anlamıyorum..

kelebekmkelebek

Evli , Mutlu , ikiz annesi ❤️
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Mart 2008
6.048
5.177
723
Merhaba hepinize kızlar,

Ben 1.5 senelik evliyim eşim 1 senedir askerde 3 ayımız kaldı nasipse bi annemlerde bi kayınvalidemlerde kalıp zamanı geçiriyorum az çok.Neyse gelelim kafamı kurcalayan meseleye,

Annem ve kayınvalidem birbirini seven iyi anlaşan iki dünür babamlarda öyle ama bazen annem kayınvalidem hakkında konuşuyo doğru bulmuyorum tamam herzaman der saygını kaybetme şöyle davran böyle davran çok iyi insan diye ama örneğin makarna kesmiştik hepbirlikte kayınvalidemde abisinin kızına herşey götürmeye bayılır ondanda vermiş sanırım ben annemlerdeyken annem de biliyo bu huyunu sordu dün telefonda bana vermişmi diye nerden bileyim anne dedim o sen yokken götürmüştür dedi bazen bunun gibi şeyler söylüyo kayınvalidem dünya tatlısı bi insan ama sanki böyle annem deyince uzaklaşıyormuyum ne :uhm::sm_confused:

Son düzenleme:
Canım sen sakın annenin sözlerinden etkilenme, işte insanların bu sözlerinden dolayı araya soğukluk giriyo gelin- kaynana diye bişey yoktur ama hep bu dolduruşlar yüzünden böyle tavır alınıyo belki kötü niyetle söylenmiyo ama insan yinede etkileniyo, ben çok kızıyorum böyle şeylere ve etrafımda o kadar çok örnek varki en yakınlarımın bile ayrılık sebebi oldu maalesef, aman canım sen her iki tarafıda eşit tut
gerekirse savun alınır, kırılır deme sonra üzülen sen olursun...

Anneniz ne derse desin siz onun veya bir başkasının etkisinde kalmayın, insanları tanıyabilecek yaştasınız ve bu kararlarınızıda kendiniz verin.
Allah kavuştursun bu arada.

Teşekkür ederim.

ıki tarafıda inanın eşit tutuyorum kızlar aslında en büyük sorunum ikiside birbirini deli gibi kıskanıyor.. Ben tek kız tek gelinim hiç kardeşim yok eşiminde öyle o da tek kayınvalideme birşey desem annem surat asıyor anneme birşey desem kayınvalidem surat asıyor tükenmek üzereyim..

sen doğrudan yana ol onlar kızarsa kızsın zamanla anlarlar sen kendini üzüp yıpratma eşinle mutlu olmaya bak gerisini boşver, Allah kavuştursun bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…