anLamıyorum:S

claw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
159
1
96
İstanbul
mrb kızlar bn yeniym aranzda hemen bi drdmi paylşmak istedm

Benim sorunum ilk çıktığım cocukla! ben onu cok sevmıstım ama o çok kıskançtı ayrıldık daha sonra bi kaç kez ayrılıp barıstık ben tam onu unutmusken tekrar karsıma cıktı arkadaş olalım sensiz olamıyorum dedı tamam dedım hersey normal gidiyodu ama bunun konusmaları değişti bitanem prensesim demeye başladı daha sonra ben senı sevıyorum ama karsılık beklemıyorum dedı peki sen dedi ben bilmiyorum aklım karısık dedım sen bılırsn dedı bn unuttum bunu artık ama 1 kaç hafta önce mesaj attı senı unutamıyorum diye konusmaya basladk teklıf ettı kabul ettım 2 gun sonra ben uzaktayken olmuyo ayrılalım dedı ne yapmaya calıstıgını anlamıyorum en son bana sensiz neden olamıyorum dedi bnde onun cevabını kendınde ara dedım çok değiştin sen dedim bana şunu yazdı

dєişiк qєLмєSiη.. γha кıSaćaSı qüη qєςтiкςє кєηdiмi вiтiяćєм..
dün yine seni seviyorum dedı ama ben guvenmıyorum ona bıktım yalan söyleme dedım şöyle dedi sen başkasın çok kızla cıktım ama senın gbı değil bi tek senınle kendımı ıyı hıssediyorum iyiki varsın falan bn cevap vermedım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum !

kızmayın çok uzun oldu ama işte böyle:çok üzgünüm:

ya onunda aklı karışık yada seninle oynuyo
madem uzaktayken olmuyomuş neden başlamış yeni bi ilişkiye
bunu sordun mu hiç ?

çok dengesiz vakit geçirmeye bile değmes aslında sevme onu unut .sana değer veren insanlar olucak.çok kızla çıkmışmış .ay allahım yolver kaç ondan sevdiiğini bildikçe dengesiz olmaya devam eder

çok saçma senden faydalandığını düşünmeye başladım..

güvenme vur tekmeyi adam akıllı biriyle ol bu dengesizle ne hayatını karartacan

şuanda ona karsı hiç bişey hissetmiyorum ama ilk kez onu sevmiştim bu karışıklık canımı sıkıyo!

boşver salla gitsin...
Sana ne kısmetler çıkar, bununla yarın barışsanız öbür gün tekrar ayrılırsınız

madem bırsey hıssetmıyorsun ustunde durup konusmaya bıle degmez canım
daha karsına kımler cıkar kımlerı seversın ozamanda ıyıkı bırakmısım dersınkaydirigubbakcemile5

Boşver salla gitsin yaşın da daha 17 bide..
Karşına kimler çıkar kimbilir..
Gez ,toz,eğlen o yaşlarının kıymetini bil..17 çok güzel bir yaştır
Ayrıca erkek arkadaşın ne istediğini bilmeyen bir insan o nedenle kafa yorma diyorum tatlım:1hug:

bu çocuk egosunu tatmin ediyor tek kelimeyle.baksana çok kişiyle çıktım diyor yani ben iyiyim yakışıklıyım cazibeliyim falan fistan...işte bak kaç keaz ayrılıp barışmışsınız canım bunda da aynı şey,senin ona ''hayır''diyemediğini biliyor we sen başkasın diyerek seni etkilemeye çalışıyor.biliyor ki bayanlar duygusal we bu tarz sözlerden etkilenir.bence artık görüşme o çocukla tatlım.daha çok gençsin.seni bu şekilde yıpratıyor,kafanı meşgul ediyor.canımcın sewgi herşey demek değildir emin ol ki bunu ilerde daha iyi anlayacaksın,insanlar yanlış insanları sewebiliyor.bence seninki de böyle bi durum.sakın böyle biri için üzülme canım opuyorumnanaktan

çok önemli bi problemi yok dengesiz sadece

ya da yanında iken canı oluyorsun

uzak kaldın mı da yürümüyo oluyor

her neyse bu adam seni üzer :bbo:

boşuna zaman kaybına değmez:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…