Yan gelip yatmasida batıyor amaAynı kanser eden türden bende de var.
Sinir olacağıma planlarima dahil etmiyorum.
Yaşlanınca daha da beter oluyorlar.
BendedeAynı kanser eden türden bende de var.
Sinir olacağıma planlarima dahil etmiyorum.
Yaşlanınca daha da beter oluyorlar.
Benimki 45 yaşında.Yan gelip yatmasida batıyor ama
Abartmıyorsunuz. Özellikle çocuk konusundaki beklentiniz çok haklı ve yerinde.Çok yoğun ciddi yoğun ders çalışıyorum..
Onun dışında kalan zamanlarda ev yemek günlük işler hep bende. çünkü bir duzenim var ve o aksarsa biliyorum sarpa sarar..
Eşimden pek yardım istemem çünkü istediğimde beni sinir ediyor ona göre ben abartıyorum..
Şunu yaparmisin diyorum olur yaparım diyor ya saatler sonra yapıykr yada hiç yapmıyor unuttum diyor
Sabah geç kaldım ders çalışmaya dedim ben yataklari toplarken süpürurmusun olur dedi ama karışma ne zaman istersem diyor.
Ben sabah 10 da süpür diyorum mesela o akşam 10 süpürur ve bunu normal karşılar ben mi abartıyorum gerçekten.
Az önce çocuğun uykusu var ders calisicam diyorum uyuturum ben diyor ama oyun açtı iki el. Soylenincede söyleniyor oluyorum
Ah kesinlikle bu .Çok doğru bir tespitAbartmıyorsunuz. Özellikle çocuk konusundaki beklentiniz çok haklı ve yerinde.
Eğer vaktinde yapmıyor veya yeterince iyi yapmıyor diye siz onun yerine iş yapıyorsanız bile isteye size birakiyor olabilir. Daha bugün karşılaştığım bi terim oldu. 'weoponized incompetence' yani silah haline getirilmiş beceriksizlik. Hani diyoruz Ya ona söyleyip uğraşana kadar veya ben tekrar üstünden yapana kadar kendim yaparım. Heh işte adamlar da bunu bir silah/bahane haline getirip kullanıyor. Beceriksiz ayağına yatmak işlerine geliyor.
İki ayrı uç gibisiniz. Siz trink olacak herşey diyorsunuz o da iki dakika gecikebilir deyip 12 dakika geciktirenlerden belli ki. Orta yolu bulmaya çalışın, ne siz ne o . Normal değil.Çok yoğun ciddi yoğun ders çalışıyorum..
Onun dışında kalan zamanlarda ev yemek günlük işler hep bende. çünkü bir duzenim var ve o aksarsa biliyorum sarpa sarar..
Eşimden pek yardım istemem çünkü istediğimde beni sinir ediyor ona göre ben abartıyorum..
Şunu yaparmisin diyorum olur yaparım diyor ya saatler sonra yapıykr yada hiç yapmıyor unuttum diyor
Sabah geç kaldım ders çalışmaya dedim ben yataklari toplarken süpürurmusun olur dedi ama karışma ne zaman istersem diyor.
Ben sabah 10 da süpür diyorum mesela o akşam 10 süpürur ve bunu normal karşılar ben mi abartıyorum gerçekten.
Az önce çocuğun uykusu var ders calisicam diyorum uyuturum ben diyor ama oyun açtı iki el. Soylenincede söyleniyor oluyorum
Ben sizi cok iyi anliyorum. Sunlari okurken bile elim ayagim bosaldi sinirden. Bana göre haklisiniz. En son gecen hafta esimle kavga ettik cocuklarin odasini toplamadi diye. Halbuki onun gorevi ve bunu yapacagina soz verdi. Her aksam isten gelince o odayi topluyorum ben. Bosayacagim seni diyorum hakime ne dicen cocuklarin odasini toplamadi mi diyeceksin diyor. Bence abartmiyorsunuz sadece bu erkekler o kadar alismis ki arkalarinin toplanmasina asla sorumluluk alip da bir is yapmiyorlar. Hepsi bunlarin analarinin sucu. Sonra laf soyleyince laf soyledi oluyorÇok yoğun ciddi yoğun ders çalışıyorum..
Ben sabah 10 da süpür diyorum mesela o akşam 10 süpürur ve bunu normal karşılar ben mi abartıyorum gerçekten
istemeyin diye yapıyorÇocuğu uyutamdi kaçtı ben uyutuyorum şimdi.
Çamaşır makinesinde ki çamaşırı ser kokar diye iki saat tır ikna etmeye çalışıyorum kokmaz sen uyu sonra sererim diye bitirdi içimi sisirdi.. çocuk koynumda kalkıp bende seremiyorum
Asmadim kendi kalkti astiistemeyin diye yapıyor
inşallah kalkıp asmadınız
içinde neler var bilmiyorum ama bırakın koksun kendi gözüyle görsün
çocuğun uyku saati düzeni hariç tmm yaparım dediği herşey için bekleyin bakalım
aaa unuttum mu diyor sizde bişeyler aaa unutun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?