ANLAM VERMEDİĞİM DURUM

Free Women

Hür doğdum, hür yaşarım...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2018
2.013
5.613
Merhaba arkadaşlar. Tecrübelerinize ihtiyacım var. 8 yıllık evliyiz. Önceden nasıldı hatırlamıyorum ama son zamanlarda canımı sıkan bi durum var.

Şöyle ki; esimde ereksiyon, isteksizlik ve erken boşalma gibi bi sorun yok şükur ama ilişki anında yeterli sertliği hissetmiyorum. Ben önce orgazm oluyorum, çünkü onun ne zaman boşalacagi belli olmuyo bazen. Kendimi garantiye alıyorum binevi.

Gelgelim adam kendi boşalacağı zaman semsert oluyo, bi hoş oluyorum, biraz daha uzatsa 2. Kez orgazm olurum. Kendisinide söyledim, tam performans göstermiyosun, ben gerekli sertliği hissetmiyorum diyorum, dediği şey çok ıslanıyormuşum da ondan hissetmiyomuşum! E peki o zaman sen boşalırken hissetiğim şey ne? O zaman ıslak değil miyim dimi!

Kim haklı hatunlar. Ben mi eşim mı? Çözüm ve önerilerinize talibim. O sertliği ilişki boyunca hissetmek istiyorum.

sorun sadece kanın yeterli penise gitmemesi, iliskiden 20 dk önce bi asprin içsin eşiniz oyle deneyin. sigara kotu beslenme kalbi yoruyo böyle seylere sebep olabiliyo.

Sertlik hissetmedigin zaman durun bı bakin en azından sertlik var mı yumuşamış mi

İçerideyken sertleşmeyi seviyor olabilir mi acaba, tam sertleşmeden penetrasyona geçmesine izin vermeyebilirsiniz. Belki kendini yeteri kadar kontrol edemediğinden böyle bir yola başvuruyordur, tam sertleşme sağlanmadan önce sizi tatmin edip sonra rahat davranarak çözüm bulmuştur buna.

Günaydın bence sertleşme problemi olmaya başlıyor içindeyken yumasmaya baslamis

Genelde kuruluyorum ben oyle cozum buldum
Gercekten cok islaniyor esim orgazm mi oldun diyor bende yok diyorum ama asiri islak
Orgazm olduktan sonra hafif bir kuruma geliyor bana su icmemissem eger o zaman daha cok hissediyorum bazende

Genelde kuruluyorum ben oyle cozum buldum
Gercekten cok islaniyor esim orgazm mi oldun diyor bende yok diyorum ama asiri islak
Orgazm olduktan sonra hafif bir kuruma geliyor bana su icmemissem eger o zaman daha cok hissediyorum bazende
Islanmaya bağlı bi durum değil bu canım. Ben boşaldıktan sonra adam tam sertleşiyor ve bunu kontrollü yaptığını düşünüyorum

Penetrasyon halinde sertlik hissetmiyorum zaten. O benim için özel bi çaba sarfetmiyo. Ben kendi çabalarımla orgazma ulaşıyorum diyebilirim.

Islanmaya bağlı bi durum değil bu canım. Ben boşaldıktan sonra adam tam sertleşiyor ve bunu kontrollü yaptığını düşünüyorum
Su an dusundum de esim de bazen yapiyor mu yoksa orgazm olduktan sonra daha bir sert oluyor
Bir kac kez dile getirdim sonrasinda yapmaz oldu takibe alayim yine de

Kendini tutmak için mi yaptığını düşünüyorsunuz yani? Kendisine saklıyormus gibi kendisini. Olabilir bilinçli yapıyordur belki de
Evet. Kendini kendine saklıyo bencede. Ben onun performansıyla zirveye ulaşamıyorum malesef. Masturbasyon yaparkende aynı zevki alıyorum. Sevişirken daha farklı bişey hissetmem gerekmez mi sence de?

siz boşalırken verdiğiniz tepkiler eşinizi etkiliyor olabilir mi ? yani eşiniz tam tahrik olmamış oluyor siz orgazm olurken o da bundan tahrik oluyor

siz boşalırken verdiğiniz tepkiler eşinizi etkiliyor olabilir mi ? yani eşiniz tam tahrik olmamış oluyor siz orgazm olurken o da bundan tahrik oluyor
Bilemem. Olabilir. Hep söyler zaten, nasıl zevk almak bu diye

Evet. Kendini kendine saklıyo bencede. Ben onun performansıyla zirveye ulaşamıyorum malesef. Masturbasyon yaparkende aynı zevki alıyorum. Sevişirken daha farklı bişey hissetmem gerekmez mi sence de?
Ben eski konularını da hatırlıyorum eşin biraz bencil biri bu konularda, hep sorun çıkarıyor sana. Kendisine söyledin mi bunu fark ettiğini?

Ben eski konularını da hatırlıyorum eşin biraz bencil biri bu konularda, hep sorun çıkarıyor sana. Kendisine söyledin mi bunu fark ettiğini?
Malesef hep bi sorun evet söyledim. Yeterli sertlik hissetmiyorum dedim. Sana öyle geliyo dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…