- 28 Eylül 2018
- 2.013
- 5.613
-
- Konu Sahibi Free Women
Deneriz. Umarım faydasını görürüz.sorun sadece kanın yeterli penise gitmemesi, iliskiden 20 dk önce bi asprin içsin eşiniz oyle deneyin. sigara kotu beslenme kalbi yoruyo böyle seylere sebep olabiliyo.
O hissi bende biliyorum ama bu öyle bişey değil. Onun boşalması esnasındaki sertlik başka bişeyIslanma fazla olursa ben de hissetmiyorum. Kuruluyorum hatta.
Islanmaya bağlı bi durum değil bu canım. Ben boşaldıktan sonra adam tam sertleşiyor ve bunu kontrollü yaptığını düşünüyorumGenelde kuruluyorum ben oyle cozum buldum
Gercekten cok islaniyor esim orgazm mi oldun diyor bende yok diyorum ama asiri islak
Orgazm olduktan sonra hafif bir kuruma geliyor bana su icmemissem eger o zaman daha cok hissediyorum bazende
Penetrasyon halinde sertlik hissetmiyorum zaten. O benim için özel bi çaba sarfetmiyo. Ben kendi çabalarımla orgazma ulaşıyorum diyebilirim.İçerideyken sertleşmeyi seviyor olabilir mi acaba, tam sertleşmeden penetrasyona geçmesine izin vermeyebilirsiniz. Belki kendini yeteri kadar kontrol edemediğinden böyle bir yola başvuruyordur, tam sertleşme sağlanmadan önce sizi tatmin edip sonra rahat davranarak çözüm bulmuştur buna.
Kendini tutmak için mi yaptığını düşünüyorsunuz yani? Kendisine saklıyormus gibi kendisini. Olabilir bilinçli yapıyordur belki deIslanmaya bağlı bi durum değil bu canım. Ben boşaldıktan sonra adam tam sertleşiyor ve bunu kontrollü yaptığını düşünüyorum
Su an dusundum de esim de bazen yapiyor mu yoksa orgazm olduktan sonra daha bir sert oluyorIslanmaya bağlı bi durum değil bu canım. Ben boşaldıktan sonra adam tam sertleşiyor ve bunu kontrollü yaptığını düşünüyorum
Evet. Kendini kendine saklıyo bencede. Ben onun performansıyla zirveye ulaşamıyorum malesef. Masturbasyon yaparkende aynı zevki alıyorum. Sevişirken daha farklı bişey hissetmem gerekmez mi sence de?Kendini tutmak için mi yaptığını düşünüyorsunuz yani? Kendisine saklıyormus gibi kendisini. Olabilir bilinçli yapıyordur belki de
Gözün üstünde olsun. Bazen bencilleşebiliyorlar. Ki benim ki hep bencil gibiSu an dusundum de esim de bazen yapiyor mu yoksa orgazm olduktan sonra daha bir sert oluyor
Bir kac kez dile getirdim sonrasinda yapmaz oldu takibe alayim yine de
Aspirin o kadar masum bir ilac degil. Kan inceltici ozelliginden dolayi ic kanamaya bile sebep olabiliyor. Bunun icin onu icmek yerine eger bir sorun varsa tedavi olsun.Deneriz. Umarım faydasını görürüz.
siz boşalırken verdiğiniz tepkiler eşinizi etkiliyor olabilir mi ? yani eşiniz tam tahrik olmamış oluyor siz orgazm olurken o da bundan tahrik oluyorIslanmaya bağlı bi durum değil bu canım. Ben boşaldıktan sonra adam tam sertleşiyor ve bunu kontrollü yaptığını düşünüyorum
Bilemem. Olabilir. Hep söyler zaten, nasıl zevk almak bu diyesiz boşalırken verdiğiniz tepkiler eşinizi etkiliyor olabilir mi ? yani eşiniz tam tahrik olmamış oluyor siz orgazm olurken o da bundan tahrik oluyor
Ben eski konularını da hatırlıyorum eşin biraz bencil biri bu konularda, hep sorun çıkarıyor sana. Kendisine söyledin mi bunu fark ettiğini?Evet. Kendini kendine saklıyo bencede. Ben onun performansıyla zirveye ulaşamıyorum malesef. Masturbasyon yaparkende aynı zevki alıyorum. Sevişirken daha farklı bişey hissetmem gerekmez mi sence de?
Malesef hep bi sorunBen eski konularını da hatırlıyorum eşin biraz bencil biri bu konularda, hep sorun çıkarıyor sana. Kendisine söyledin mi bunu fark ettiğini?