- 12 Aralık 2017
- 40
- 17
- 88
- 30
- Konu Sahibi Kacanilknur
-
Teşekkür ederim inşallah öyledir yarın tekrar edeceğim testi4. De pik olmuş bugün ve yarını değerlendir derm sonra silinmeye başlar
4. De pik olmuş bugün ve yarını değerlendir derm sonra silinmeye başlar
Test çizgisi yeterince koyu geldi bana bence bugün pik. Bana sorarsan laboquick marka al internetten 20-30lu. Ben onunla hamile kaldımEki Görüntüle 3225392 4. Günün peşine bugün bir tane daha başla marka artımed aldım turuncu onun. Sonra miratech ile tekrar yaptım aynı idrar ile artımedin bu hali pozitif mi sayılıyor çünkü kendi testim daha da pozitif çıktı kafam karıştı
Hep onlardan alıyordum çok arada derede bırakıyor o test farklı marka ile denemek istedim bu kez o yüzdenTest çizgisi yeterince koyu geldi bana bence bugün pik. Bana sorarsan laboquick marka al internetten 20-30lu. Ben onunla hamile kaldım
Anladım canım bende işe yaramıştı ondanHep onlardan alıyordum çok arada derede bırakıyor o test farklı marka ile denemek istedim bu kez o yüzden
Bence pik olmuş, 3günü değerlendirmen iyi olur. Ben birgebeningünlüğü ile takip ettim, ilk seferde işe yaradıEki Görüntüle 3225392 4. Günün peşine bugün bir tane daha başla marka artımed aldım turuncu onun. Sonra miratech ile tekrar yaptım aynı idrar ile artımedin bu hali pozitif mi sayılıyor çünkü kendi testim daha da pozitif çıktı kafam karıştı
Merhaba sizce pik olmuş mu , takvimime göre 2 gün daha var ama sizce yorumlayabilir misinizHep onlardan alıyordum çok arada derede bırakıyor o test farklı marka ile denemek istedim bu kez o yüz
Sanki bir gün daha var gibi ama emin olamadımMerhaba sizce pik olmuş mu , takvimime göre 2 gün daha var ama sizce yorumlayabilir misiniz
Akşam tekrarlayayım testi belki daha net olurSanki bir gün daha var gibi ama emin olamadım
Pik olup çatlamış mı anlayamadım kafam iyice karıştı sizceSanki bir gün daha var gibi ama emin olamadım
Şimdi de daha silik çıkmış çok ilginç hiç yeteri kadar koyu olmamış oysaki. Sabah ilk idrarla yeniden yapın. Bir de innovita marka tavsiye ederim daha çok test daha uygun fiyatPik olup çatlamış mı anlayamadım kafam iyice karıştı sizce
İlk idrarla yapılmaz lh testleri gün içi ve testten birkaç saat evvel sıvı alımı azaltılmalıŞimdi de daha silik çıkmış çok ilginç hiç yeteri kadar koyu olmamış oysaki. Sabah ilk idrarla yeniden yapın. Bir de innovita marka tavsiye ederim daha çok test daha uygun fiyat
İlk idrar yanıltabilir. 10-16 saatleri arasında yada 20-22 arasında öneriyor birgebeningunlugu sayfasındaŞimdi de daha silik çıkmış çok ilginç hiç yeteri kadar koyu olmamış oysaki. Sabah ilk idrarla yeniden yapın. Bir de innovita marka tavsiye ederim daha çok test daha uygun fiyat
Ben hep ilk idrarla yapmıştım tesadüf oldu demek kiİlk idrar yanıltabilir. 10-16 saatleri arasında yada 20-22 arasında öneriyor birgebeningunlugu sayfasında
Kaçıncı günde yumurtlamıştınız acaba adetin ilk gününden sayarak?Test çizgisi yeterince koyu geldi bana bence bugün pik. Bana sorarsan laboquick marka al internetten 20-30lu. Ben onunla hamile kaldım
1. Ay 14. Gün yumurtlamıştım ve hmile kalmadım. 2. Ay da 18. Gün yumurtlamıştım hamile kaldımKaçıncı günde yumurtlamıştınız acaba adetin ilk gününden sayarak?
Anladım canım1. Ay 14. Gün yumurtlamıştım ve hmile kalmadım. 2. Ay da 18. Gün yumurtlamıştım hamile kaldım
Amin canm teşekkür ederimAnladım canımAllah sğalıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?