hadinur Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2013 663 181 103 34 19 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi hadinur #1 napıcam kızlar ben sürekli geleceği düşünüyorum kaygı oluyo unutkanlık diz boyu 6 aylıkta hamileyim Allahım yardımcım olsun
napıcam kızlar ben sürekli geleceği düşünüyorum kaygı oluyo unutkanlık diz boyu 6 aylıkta hamileyim Allahım yardımcım olsun
Clara Enistein Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2016 14 6 1 38 27 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi hadinur #2 Hamilelikte normal her insanın kaygıları daha fazla oluyormuş.Bende unutkanlık ve anksiyete var.Bilişsel terapi işine yarayabilir internetten araştırabilirsin.Bir psikolog tan da yardım alabilirsin.
Hamilelikte normal her insanın kaygıları daha fazla oluyormuş.Bende unutkanlık ve anksiyete var.Bilişsel terapi işine yarayabilir internetten araştırabilirsin.Bir psikolog tan da yardım alabilirsin.
Muallim_e3416 Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2016 170 78 13 28 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi hadinur #3 hadinur .!.: napıcam kızlar ben sürekli geleceği düşünüyorum kaygı oluyo unutkanlık diz boyu 6 aylıkta hamileyim Allahım yardımcım olsun Genişletmek için tıkla... Bende aynı durumdayım ilaç da alamiyorm beynim yorgun Rabbim yardımcımız olsun
hadinur .!.: napıcam kızlar ben sürekli geleceği düşünüyorum kaygı oluyo unutkanlık diz boyu 6 aylıkta hamileyim Allahım yardımcım olsun Genişletmek için tıkla... Bende aynı durumdayım ilaç da alamiyorm beynim yorgun Rabbim yardımcımız olsun
hadinur Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2013 663 181 103 34 28 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi hadinur #4 Muallim_e3416 .!.: Bende aynı durumdayım ilaç da alamiyorm beynim yorgun Rabbim yardımcımız olsun Genişletmek için tıkla... amin cnm inşallah
Muallim_e3416 .!.: Bende aynı durumdayım ilaç da alamiyorm beynim yorgun Rabbim yardımcımız olsun Genişletmek için tıkla... amin cnm inşallah