Anksiyeteyı atlatanlar hangi ilacı kullandınız?

geceninkralicesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
3.131
3.064
133
Merhaba arkadaşlar psikiyatriye gittim prozac verdi ama hiç memnun değilim aşırı halsiz yaptı, memnun kaldığınız ilaçlar varsa söyleyin doktoruma danışmak istiyorum. Psikologa da gittin 2 kere para verdim çok pahalı geldiği için bıraktım hep beni dinliyor ne de yorum yapıyor umarim bilenler yardımcı olur

Sitede ilac tavsiyesi yasak yanlis bilmiyorsam

merhaba canım. ilaçtan uzak durmanı tavsiye ederim. gittin kişi sanırım bir terapist yani konuşma terapisi yapıyor. Eğer ısınmadıysan onu bırakmakla iyi etmişsin. ama başka ısınabileceğin kendini rahat hissedebileceğin başka bir terapist bul bence. iyi bir terapist kendinin doktoru olmanı öğretiyor sana. belki her hafta gitmek biraz maliyetli olabilir ama ömür boyu işe yarayan teknikler öğrenmeyi düşündüğümüzde aslında pek de pahalı olmadığını anlıyoruz. ben kendim de gittim terapiste farkındalığım çok arttı çok fazla teknik öğrendim. en önemlisi de kendi kendimin terapisti gibi bişey oldum. sana da tavisye edebilirm. kal sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…