- Konu Sahibi irem152030
Evet onu kullanan arkadaşlar var memnunlarMalesef gitgide her şey daha beter oldu.eskiden en azından gece uykum vardı şimdi o da yok uyku içinde desyrel 50 mg verdi uyumadan önce icecegim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet onu kullanan arkadaşlar var memnunlarMalesef gitgide her şey daha beter oldu.eskiden en azından gece uykum vardı şimdi o da yok uyku içinde desyrel 50 mg verdi uyumadan önce icecegim
Sizinde uyku sorununuz var mi.bir de zahmet olmazsa sizin tam.olarak ne sikintilariniz vardı yaşadıklarınız. Gün içerisinde hep mi oluyordu biraz anlatirmisniz.maglum insan başka birinde de aynı şeyleri dinleyince destek gibi hissediyorurEvet onu kullanan arkadaşlar var memnunlar
Evet ekim ayından bu yana hergün var sabahları özellikle bi öğürme zor kahvaltı yapma midem bulana bulana sonra büyük tuvalet e sık gitme günde üç dört düzensiz kalp atışaları ara ara nabız yüksekliği baş ağrısı düşecek gibi baş dönmesi sırt ve kürek kemiği ağrısı gerçekten çok yoruldum bu süreçte bayağı bi kilo verdim bir yerim ağrısa kötüye yorma hiç mi güzel düşünemem yok siz anlatırmısınızSizinde uyku sorununuz var mi.bir de zahmet olmazsa sizin tam.olarak ne sikintilariniz vardı yaşadıklarınız. Gün içerisinde hep mi oluyordu biraz anlatirmisniz.maglum insan başka birinde de aynı şeyleri dinleyince destek gibi hissediyorur
Gece uykuya dalamıyorum uyur uyanık eğer birkaç saat uyuyup uyandıysam daha uyuyamam gündüz uykusu zaten yokSizinde uyku sorununuz var mi.bir de zahmet olmazsa sizin tam.olarak ne sikintilariniz vardı yaşadıklarınız. Gün içerisinde hep mi oluyordu biraz anlatirmisniz.maglum insan başka birinde de aynı şeyleri dinleyince destek gibi hissediyorur
Benimde zaten sabah gözümü mide bulantisiyla acıyorum zorla iki.lokma bsy yiyorum ama yediğime pişman oluyorum daha beter midem.bulaniyor ve gün içerisinde hiç geçemeyen bir bulantı ki hayattan bezdirdi.sonra sürekli biri iki eliyle boğazımı.sıkıyor sanki boğuluyorum boynum kasiliyor o arada tabi nefes darlığı ve çarpıntı başlıyor. Bütün gün aynı kısır döngü.ama bunları yasarken sanki ölecekmiş gibi oluyorum.bir de halsizlik yapıyor hiç bsy yapamıyorum. 2 3. Aydır böyle sonunda 2 gün önce psikoterapist e gittim yoğun anksiyete bozukluğu dedi zaten ilk belirtisi bogazda boğulma hissiymis. 1 saat konuştuk ayda bir terapi yaoacagiz.ve cipralex ile uyku için desyrel verdi.sizden cesaretle sabah başlayacağım bakalım 2 hafta sonra etki etmeye başlar dedi.Gece uykuya dalamıyorum uyur uyanık eğer birkaç saat uyuyup uyandıysam daha uyuyamam gündüz uykusu zaten yok
Aaa bak o boğulma hissi bende de var günde 10 kere boğazıma bakarım aynada sizde kilo verdiniz mi ben bundan 1 sene önce kullanıyor dum o kadar iyiydim ki iyi olunca bıraktım 1 sene rahattım sonra çok stresli bi dönem geçirdim ekim ayı zaten mevsim geçişi atak zamanı bi yapıştı üstüme gitmedi dedim kendime zarar başladım valla kardeş sen de haberdar et kendinden ilacımız aynı şifa olsun inşallahBenimde zaten sabah gözümü mide bulantisiyla acıyorum zorla iki.lokma bsy yiyorum ama yediğime pişman oluyorum daha beter midem.bulaniyor ve gün içerisinde hiç geçemeyen bir bulantı ki hayattan bezdirdi.sonra sürekli biri iki eliyle boğazımı.sıkıyor sanki boğuluyorum boynum kasiliyor o arada tabi nefes darlığı ve çarpıntı başlıyor. Bütün gün aynı kısır döngü.ama bunları yasarken sanki ölecekmiş gibi oluyorum.bir de halsizlik yapıyor hiç bsy yapamıyorum. 2 3. Aydır böyle sonunda 2 gün önce psikoterapist e gittim yoğun anksiyete bozukluğu dedi zaten ilk belirtisi bogazda boğulma hissiymis. 1 saat konuştuk ayda bir terapi yaoacagiz.ve cipralex ile uyku için desyrel verdi.sizden cesaretle sabah başlayacağım bakalım 2 hafta sonra etki etmeye başlar dedi.
Bende 9 kilo vermişim canım yemek yemek aklıma gelmiyor stresten yediğim zamanda zaten bulantı çekilmiyor. İnsallh ilaç iyi gelecek yoksa çıldırmak üzereyim.. psikolojik destek alana kadar gitmediğim doktor kalmadı acaba boğazımda mi bsy var diye. Biri resmen boğuyor sanki bütün gün sicak havlu koyuyorum boynuma kendimce belki.iyi gelir.diye.bazende uyuşuyor boynum hissetmiyorum tuhaf şeyler valla .gece uykudan fırlıyorum nefesim kesiliyor gibiAaa bak o boğulma hissi bende de var günde 10 kere boğazıma bakarım aynada sizde kilo verdiniz mi ben bundan 1 sene önce kullanıyor dum o kadar iyiydim ki iyi olunca bıraktım 1 sene rahattım sonra çok stresli bi dönem geçirdim ekim ayı zaten mevsim geçişi atak zamanı bi yapıştı üstüme gitmedi dedim kendime zarar başladım valla kardeş sen de haberdar et kendinden ilacımız aynı şifa olsun inşallah
Allah yar ve yardımcımız olsun şu mübarek günde iyi olacağız inşallah her zaman yazabilirsin ben bu aralar sık giriyor um insan tek olmadığını görünce bi nebze rahatlıyor inşallah destek oluruz birbirimizeBende 9 kilo vermişim canım yemek yemek aklıma gelmiyor stresten yediğim zamanda zaten bulantı çekilmiyor. İnsallh ilaç iyi gelecek yoksa çıldırmak üzereyim.. psikolojik destek alana kadar gitmediğim doktor kalmadı acaba boğazımda mi bsy var diye. Biri resmen boğuyor sanki bütün gün sicak havlu koyuyorum boynuma kendimce belki.iyi gelir.diye.bazende uyuşuyor boynum hissetmiyorum tuhaf şeyler valla .gece uykudan fırlıyorum nefesim kesiliyor gibi
Insallh canım bende yeni üye oldum zaten çok bilemiyorum cevap.gelince bildirim falan da gelmiyor arada girip bakarım birbirimizi haberdar edelim tamm sende unutmaAllah yar ve yardımcımız olsun şu mübarek günde iyi olacağız inşallah her zaman yazabilirsin ben bu aralar sık giriyor um insan tek olmadığını görünce bi nebze rahatlıyor inşallah destek oluruz birbirimize
İnşallah ekrana e-mail düşmüyor muInsallh canım bende yeni üye oldum zaten çok bilemiyorum cevap.gelince bildirim falan da gelmiyor arada girip bakarım birbirimizi haberdar edelim tamm sende unutma
Bende bir buçuk senedir tedavi görüyorum zaten durup dururken atak geliyo bende genelde geceleri oluyor ama ilaçlarla çok şükür ataklar hafifliyo geldiğinde nefes egzersizleri yapıyorum karanlık yerde uzanıyorum bazen kusturuyo öyle rahatlıyorum ilk başkarda bilmiyordum kafayı yiyecektim kalp hastalığım var diye ölücem diye sınra tabi doktorum sağolsun hastalığı anlatınca rahatladım ölmüyeceğimi biliyorum en azındanArkadaşlar ben uzun zamandır anksiyeteye sahibim bazen panik atak nöbetlerim oluyor ama günlük yaşantımda sürekli mide bulantısı halsizlik kalp çarpıntım oluyor evet bunlar anksiyete belirtileri ama ortada hiçbir şey yokken sizde de oluyor mu bunu merak ediyorum zaten her şeye kaygılanıyorum sağlıkla kafayı bozmuş durumdayım ama normal bir anımda bile kalp çarpıntım oluyor nefesim kesiliyor sizlerde ne gibi etkileri var yazar mısınız?