- 11 Eylül 2023
- 682
- 79
-
- Konu Sahibi Kleopatra11
Valla anksiyete mi bilmem ama, ailemden uzağa gelin geldim. Bebeğim de oldu yeni 5 aylık.1 buçuk senedir ölüm korkusu kalp krizi korkusu ile yaşıyorum gitmediğim bölüm kalmadı ama çok şükür sağlıklıyım benim belirtilerim göğüste agri yanma midede yanma gaz sorunları sol.kol ağrısı yanması ara ara uyuşma huzursuzluk iç sıkıntıkorkum ara ara hafifliyor ama geçmiyor bugün sol tarafımda agri batma sıkışma hissettim korktum.gene yarın regl günüm gösteriyor belkide ondandır bilmiyorum siz neler yaşıyorsunuz
Benimde ailemden ayrılıp gurbete gidip doğum yapınca basladi Manisa'dan Van'a gittim eşim orda görev yapıyordu oğlum doğduktan 6 ay sonra başladı aynı şeyleri yaşıyorum bende onlarda varValla anksiyete mi bilmem ama, ailemden uzağa gelin geldim. Bebeğim de oldu yeni 5 aylık.
Uzağa geldiğimden beri her an annemin babamın ölüm haberi gelir mi? Ya bişey olursa? Bebek olduktan sonra da ya bakamazsam ya Bi yerine bişey olursa.. Eşim tehlikeli Bi işte çalışıyo traktör kullanıyor odun sarıyo falan ya ona bişey olursa ya kaza yaparsa falan filan derken hele bazen aşırı nüksediyo ağlıyom korkumdan
Ben 1 senedir çok rahattım 13 yıl antidepresan kullandım geçensene kasım ayında bırakmıştım ve çok rahattım ne panik atak nede anksiyete yaşadım gel gör ki bu ekim ayından beri çok fena yım vücutta gezen ağrı mı dersin heran düşecem bayılacam gibi şiddet li baş ağrısı dengesizlik çarpıntı kalpte ağrı kulunç sırt ağrısı kollarda ağrı mide desen fena işathsızlık öğütme bulantı kilo verme ara ara vücudumda kaşıntı orama mı birşey oldu burama mı birşey oldu 2 aydır ben ben değilim adet zamanı tavan yapıyor anksiyetem şuan çok zorluyor tekrar ilaca başlamamak için direniyorum1 buçuk senedir ölüm korkusu kalp krizi korkusu ile yaşıyorum gitmediğim bölüm kalmadı ama çok şükür sağlıklıyım benim belirtilerim göğüste agri yanma midede yanma gaz sorunları sol.kol ağrısı yanması ara ara uyuşma huzursuzluk iç sıkıntıkorkum ara ara hafifliyor ama geçmiyor bugün sol tarafımda agri batma sıkışma hissettim korktum.gene yarın regl günüm gösteriyor belkide ondandır bilmiyorum siz neler yaşıyorsunuz
Ay işte bende şimdi yarın adet olucam bugün çok.kotuydumBen 1 senedir çok rahattım 13 yıl antidepresan kullandım geçensene kasım ayında bırakmıştım ve çok rahattım ne panik atak nede anksiyete yaşadım gel gör ki bu ekim ayından beri çok fena yım vücutta gezen ağrı mı dersin heran düşecem bayılacam gibi şiddet li baş ağrısı dengesizlik çarpıntı kalpte ağrı kulunç sırt ağrısı kollarda ağrı mide desen fena işathsızlık öğütme bulantı kilo verme ara ara vücudumda kaşıntı orama mı birşey oldu burama mı birşey oldu 2 aydır ben ben değilim adet zamanı tavan yapıyor anksiyetem şuan çok zorluyor tekrar ilaca başlamamak için direniyorum
Tedavi gerektiren Bi olay bence ama tedaviye gitmeye ne mecalim var ne de vaktimBenimde ailemden ayrılıp gurbete gidip doğum yapınca basladi Manisa'dan Van'a gittim eşim orda görev yapıyordu oğlum doğduktan 6 ay sonra başladı aynı şeyleri yaşıyorum bende onlarda var
Canım merhaba benim de panik atak ve anksiyetem var. Ben de 5-6 aydır bu durumdayım fakat ben de atak anksiyete olmadığında bile sürekli bu düşünce var (ölüm) o kadar çok yoruldum ki artık hiçbir şey hevesim kalmadı ama sadece düşünce düşüne düşüne kendimi hasta ediyorum. Senin de böyle mi acaba geçen bir de Instagram'da bir video izledim işte yok bir insan 9 ay önceden hisseder falan diye ben 4-5 aydır bu durumdayım beni öyle korkuttu ki1 buçuk senedir ölüm korkusu kalp krizi korkusu ile yaşıyorum gitmediğim bölüm kalmadı ama çok şükür sağlıklıyım benim belirtilerim göğüste agri yanma midede yanma gaz sorunları sol.kol ağrısı yanması ara ara uyuşma huzursuzluk iç sıkıntıkorkum ara ara hafifliyor ama geçmiyor bugün sol tarafımda agri batma sıkışma hissettim korktum.gene yarın regl günüm gösteriyor belkide ondandır bilmiyorum siz neler yaşıyorsunuz
Ay canım ben de öyle ya ilk kez yalnız kaldım köye geldik hayatımıza ilk kez yalnızlık gördük Bir de gelen giden hiçbir şekilde yok herkes yaşlı köylüler. Bebeğim 6 aylık lohusalığım falan yalnız geçirdim acaba ondan mıBenimde ailemden ayrılıp gurbete gidip doğum yapınca basladi Manisa'dan Van'a gittim eşim orda görev yapıyordu oğlum doğduktan 6 ay sonra başladı aynı şeyleri yaşıyorum bende onlarda var