Merhaba burda dertleşmek bana iyi geliyor panik atak vardı bende hamileyken de anksiyete teşhisi kondu böyle sonlarına doğru kötüleşmeye başladım lohusalıkta berbat geçti zaten ama 4-5 aydır derin uyumayı özledim bu bi tek bende mi oluyor şu an saat gece 5:32 ayaktayım sürekli değişik şekiller de uykumdan uyanıyorum ya böyle sallanarak uyanıyorum ya böyle midemden vücuduma bişey dağılıyor gibi oluyor öyle kalkıyorum bazen içim titriyor bazen de nasıl desem mide bulantısı baş dönmesi bazen de kalp çarpıntısı demin de nasıl anlatsam nefesimi tuttum gibi oldu korktum kalktım sonra daldım bebeğim de küçük daha 3 aylık ona da kalkıyorum sürekli bilinçaltım uyanık olduğu içindir belki ama bilmiyorum neyse kalktım sonra daldım yine uyandım ama kolumu kaldıramıyorum sanki denizdeyim böyle sallanıyorum ağzıma tatlı su geldi tansiyon 13-8 nabıx 107 çıktı yoruldum artık böyle uyanmaktan bir de şey oluyor bende bişey sallansın misal kafamı istemsizce hareket ettireyim koltuğu biri sallasın kendim sallanıyorum sanıp titriyorum ha bide kalp atışımı hissediyorum sessiz ortam da uzanıyorsam beynim bile atıyor dideral alıyorum ama bazen sert vuruyor bütün vücut kalp gibi oluyor of çok kötü var mı böyle olan uyuyamayan