• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKSIYETEM TUTUYOR

melek_3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2024
11
1
1
28
28 yaşındayım.5 aydır devam eden bir ilişkim var.Seneye evlilik düşünüyoruz.Ama ilişkide sorunlarımız var.Ben evlilik konusunda net değilim.Sorunlar çözülür mü zamanla bilmiyorum.Sorun şu ki ben ayrılık düşünemiyorum.Normalde de anksiyete hastasıyım.Ve ne zaman ayrılık düşünsem anksiyetem tutuyor, korkuyorum ve vazgeçiyorum.Ya evlenemezsem ya hayatımda bir daha beni seven olmazsa yaşım da geçiyor vs vs düşüncelerle boğuşuyorum.O yüzden ilişkimi de kafamda tartamiyorum onsuz olmayı düşünemiyorum.Isimden dolayi ilac kullanamam.Hastalık bu farkındayım.Nasil duzelicem bilmiyorum

28 yaşındayım.5 aydır devam eden bir ilişkim var.Seneye evlilik düşünüyoruz.Ama ilişkide sorunlarımız var.Ben evlilik konusunda net değilim.Sorunlar çözülür mü zamanla bilmiyorum.Sorun şu ki ben ayrılık düşünemiyorum.Normalde de anksiyete hastasıyım.Ve ne zaman ayrılık düşünsem anksiyetem tutuyor, korkuyorum ve vazgeçiyorum.Ya evlenemezsem ya hayatımda bir daha beni seven olmazsa yaşım da geçiyor vs vs düşüncelerle boğuşuyorum.O yüzden ilişkimi de kafamda tartamiyorum onsuz olmayı düşünemiyorum.Isimden dolayi ilac kullanamam.Hastalık bu farkındayım.Nasil duzelicem bilmiyorum
İşiniz nedir eğer özel değilse? Anksiyete ilaçlarında çok ağır olmayan kaygılarınızı düzenleyecek şekilde olanlar var, özelden de yazdırabilirsiniz. Tedavi olmanızda fayda olduğunu düşünüyorum, anksiyete ataklarının (devam ettiği sürece) tedavi edilmesinde fayda var. Kaygılarınızdan dolayı istemediğiniz bir evliliğin içinde bulmanızı istemem kendinizi.. Bu kaygıları bir uzman eşliğinde minimum seviyeye indirebilirsiniz.

Back