- 13 Temmuz 2021
- 175
- 80
- 29
- Konu Sahibi Hiraeymenn
Günaydın kızlar.. benim taa liseden beri anksiyetem var ama maalesef ki kimse elimden tutup bi doktora götürmedi.gel gelgelelim ki bugüne kadar bir şekilde bununla mücadele ettim ama gerçekten çok zorlandım.ancak şuan cidden baş edemiyorum.son üç yılım korkunç geçti.surekli ve peş peşe hastalandım bı güneş alerjisi oldum bı gözümde anı ışık çakmaklari boyun ağrılar hepsini ard arda sırada bekler gibi oldum.bir ay boğularak uyuduğumu biliyorum.son üç aydır inanılmaz hasta oluyorum bi Sabah bayılıyorum başım dönüyor bir ay kronik baş ağrısı yaşıyorum hiçbir ilaç geçirmiyor şimdi de tüm vücut ağrım çıktı boynum belim çıkmış gibi ağrıyor dişlerim çenem hiç geçmeyen ağrılar var artık nabzım 110 ların altına inmiyor demem o ki sanırım kendi kendimi bitiriyorum.kan testleri veriyorum hepsi normal diyorum ki bende bir şey var yani belki fıtık düzleşme çünkü böyle ağrı yok geziyor vücudumda bütün kaslarım taş gibi oluyor.evde doktor da var herkes yok psikolojik bilmem ne.bugün yine baş dönmesi ile kalktım ve her sabah ağlayarak kalkıyorum.dün 140 nabizla mecbur olduğum için dışarı çıktım atak geçirdim yolda resmen eve zor attım.hergünüm bayılma korkusu ile geçiyor tek kalmıyorum ama çoğunlukla evde tekim. tek başıma dışarı çıkamıyorum ömrüm bitti tükendi resmen. insanlara cidden çok basit gelebilir ama inanın düşmanımın başına vermesin günlük rutin işler insanlara normal iken benim için onu yapmak extra zulüm.uzun yola çıkamıyorum uzun kapalı alanlarda toplantı vs kalmıyorum odaklanamıyorum insanlar uzun konuşsun sabrım yok.kafam sürekli uyuşuk önümdeki yazıyı bile okuyamıyorum.simulasyonda gibiyim vücudum hissiz rüyada gibi yaşıyorum bütün günü.haraketlerim çok yavaşladı amcalar bile yollarda beni geçiyor.gün insanlar için çabucak biterken benim için x0.5 akıyor hayat. Günü bitirmek için kalkıp uyuyorum.bunun yüzünden çalışma hayatımda yok işe giremiyorum bunun yüzünden.telefonla konuşamıyorum benim gibi olan varsa lütfen paylaşsın artık antidepresan kullanmak istiyorum çünkü beden sağlığımı etkilemeye başladığını düşünüyorum.kullanan varsa gerçekten faydasını gören varsa yorumlarınızı bekliyorum.